Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Sanitar

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Sanitar

Koristi li tko, bilo onaj u boci ili u spreju ili onaj novi sivi?
    Davno koristih pa se mislim bi li opet

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

S njim perem sve sanitarije i pločice u kupaoni. Ne koristim ništa drugo. Efikasan.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja isto

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja koristim onaj žuti od limuna. Super je i lijepo miriši (za razliku od domestosa)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i ja koristim sanitar onaj plavi za wc školjku, super zadovoljna.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i ja koristim sanitar i bolji mi je od svih drugih sredstava

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Samo sanitar i samo za školjku, dakle onaj sa 'pačijim vratom'. Tuš kadu i umivaonik ribam vimom ili sodom bikarbonom i sirćetom.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oooo daaaa, meni najdraže sredstvo za čišćenje. Njime čistim cijelu kupaonu, namažem, pustim da malo odstoji i grubom stranom spužvice izribam - sve ode! I nekako mi se čini da se poslije na ta mjesta kamenac slabije uhvati (jednom sam podlegla marketinškim trikovima, kupila neko razvikano sredstvo za otklanjanje kamenca - istina, dobro je očistilo, ali već sutradan pipa sva prekrivena bijelom korom).
    Probala sam razne varijante Sanitara, nekako mi je najdraži onaj oriđiđi vulgaris, mislim da ga radi Labud.

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja trenutno koristim onaj novi sivi i zadovoljna sam.Prije njega sam koristila onaj plavi.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Isključivo koristim sanitar, sa špricom, bez šprice, pa Čarli, pogotovo od kamilice koji je odličan za ruke, pa Čarlino staklo... em što su proizvedeni u Hrvatskoj em što su proizvodi kvalitetni...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Koristim običan sanitar, i običan čarli ima napis standard.
    Oni su mi najbolji za čišćenje i pranje.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    namažem, pustim da malo odstoji i grubom stranom spužvice izribam - sve ode!
    izliješ ga po površini i onda nakon nekog vremena izribaš? jer tako bi trebalo po upustvima i reklami, ali ja odmah izlijem i odmah izribam.

ne čini mi se da ima razlike između onog klasičnog i onog novog sivog, osim u cijeni.
    oni u špricaljkama su jako dobri, a sanitar za wc školjku nigdje ne mogu naći.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj janjica prvotno napisa
    izliješ ga po površini i onda nakon nekog vremena izribaš?
    Npr. kadu prvo istuširam, zatim polijem sanitara duž rubova kade, i spužvicom rastrljam po cijeloj kadi. Ostavim da odstoji desetak minuta i izribam. Po mojem iskustvu, to je sasvim dovoljno za održavanje kade. Ako je tvrdokorniji kamenac, onda polijem direktno po tom mjestu i isto ostavim desetak minuta.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dva vodoinstalatera su mi rekla da, prema njihovom iskustvu, sva druga sredstva, osim Sanitara, relativno brzo unište pipe i sudoper tj. sve kromirane dijelove.
    I tako, nakon te dvostruke preporuke ljudi koji se ne poznaju i nisu valjda obadva Labudovi dileri koristim onaj prozirni Sanitar fresh i super mi je :D

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

je li tko koristi As?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dva vodoinstalatera su mi rekla da, prema njihovom iskustvu, sva druga sredstva, osim Sanitara, relativno brzo unište pipe i sudoper tj. sve kromirane dijelove.
    evo ja vec desetak godina koristim sva druga sredstva a pipe i sudoperi su mi ok. dapace, sudoper je naslijedjen, star dvadestak godina, a blista ko nov
    ja sam mislila da sanitar ne postoji, tj da je to neko kodno ime za sredstva za ciscenje wc-a. pomisao da bih time cistila sudoper izaziva mi zmarce

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa
    i ja koristim sanitar i bolji mi je od svih drugih sredstava
    isto ovako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •