Koristi li tko, bilo onaj u boci ili u spreju ili onaj novi sivi?
Davno koristih pa se mislim bi li opet
Koristi li tko, bilo onaj u boci ili u spreju ili onaj novi sivi?
Davno koristih pa se mislim bi li opet
S njim perem sve sanitarije i pločice u kupaoni. Ne koristim ništa drugo. Efikasan.
ja koristim onaj žuti od limuna. Super je i lijepo miriši (za razliku od domestosa)
i ja koristim sanitar onaj plavi za wc školjku, super zadovoljna.
i ja koristim sanitar i bolji mi je od svih drugih sredstava
Samo sanitar i samo za školjku, dakle onaj sa 'pačijim vratom'. Tuš kadu i umivaonik ribam vimom ili sodom bikarbonom i sirćetom.
Oooo daaaa, meni najdraže sredstvo za čišćenje. Njime čistim cijelu kupaonu, namažem, pustim da malo odstoji i grubom stranom spužvice izribam - sve ode! I nekako mi se čini da se poslije na ta mjesta kamenac slabije uhvati (jednom sam podlegla marketinškim trikovima, kupila neko razvikano sredstvo za otklanjanje kamenca - istina, dobro je očistilo, ali već sutradan pipa sva prekrivena bijelom korom).
Probala sam razne varijante Sanitara, nekako mi je najdraži onaj oriđiđi vulgaris, mislim da ga radi Labud.
Ja trenutno koristim onaj novi sivi i zadovoljna sam.Prije njega sam koristila onaj plavi.
Isključivo koristim sanitar, sa špricom, bez šprice, pa Čarli, pogotovo od kamilice koji je odličan za ruke, pa Čarlino staklo... em što su proizvedeni u Hrvatskoj em što su proizvodi kvalitetni...
Koristim običan sanitar, i običan čarli ima napis standard.
Oni su mi najbolji za čišćenje i pranje.
izliješ ga po površini i onda nakon nekog vremena izribaš? jer tako bi trebalo po upustvima i reklami, ali ja odmah izlijem i odmah izribam.Audrey prvotno napisa
ne čini mi se da ima razlike između onog klasičnog i onog novog sivog, osim u cijeni.
oni u špricaljkama su jako dobri, a sanitar za wc školjku nigdje ne mogu naći.
Npr. kadu prvo istuširam, zatim polijem sanitara duž rubova kade, i spužvicom rastrljam po cijeloj kadi. Ostavim da odstoji desetak minuta i izribam. Po mojem iskustvu, to je sasvim dovoljno za održavanje kade. Ako je tvrdokorniji kamenac, onda polijem direktno po tom mjestu i isto ostavim desetak minuta.janjica prvotno napisa
Dva vodoinstalatera su mi rekla da, prema njihovom iskustvu, sva druga sredstva, osim Sanitara, relativno brzo unište pipe i sudoper tj. sve kromirane dijelove.
I tako, nakon te dvostruke preporuke ljudi koji se ne poznaju i nisu valjda obadva Labudovi dilerikoristim onaj prozirni Sanitar fresh i super mi je :D
je li tko koristi As?
evo ja vec desetak godina koristim sva druga sredstva a pipe i sudoperi su mi ok. dapace, sudoper je naslijedjen, star dvadestak godina, a blista ko novDva vodoinstalatera su mi rekla da, prema njihovom iskustvu, sva druga sredstva, osim Sanitara, relativno brzo unište pipe i sudoper tj. sve kromirane dijelove.
ja sam mislila da sanitar ne postoji, tj da je to neko kodno ime za sredstva za ciscenje wc-a. pomisao da bih time cistila sudoper izaziva mi zmarce
isto ovakojurisnik prvotno napisa
![]()