-
hemihipertrofija
Cure, mi smo danas bili na UZV mozga i to nam je 3. po redu. Do sada je sve bilo super, međutim danas mi kažu da kod Klare postoji sumnja u asimetriju (hemihipertrofija) i da moramo obaviti CT glave. Na moje pitanje šta to znači rekli su mi da može značiti svašta a i ne mora ništa. Nakon toga smo bili u naše fizijatrice koja s njom vježba već mjesecima i ona kaže da ne vidi nikakvu asimetriju i da će vjerovatno biti sve u redu. Pedijatrica isto kaže da ne mora to biti ništa ali ja sam prestravljena.
Zna li netko što to znači i imate li iskustva s tim?
-
asimetrija
Da li se tu misli na asimetriju u smislu da jednu stranu tijela koristi slabije nego drugu? Nama je tu asimetriju na vježbama to primjetila fizijatrica, a i na pregledu za kukiće je posumnjano da joj je jedna noga kraća. Naknadno na kontroli ( nakon 2 mj.) kod ortopeda te razlike više nije bilo!
Na nekim fotografijama sam i primjećivala i razliku na licu (vjerojatno umišljam). Uvz smo radili 2 puta i bio je ok. Sad se fontanela zatvorila pa više nemožemo na uvz. Predstoji nam još emng i eeg.
Ta razlika je vremenom "nestala" i još se vidi pri nekim vježbama - mislim da će i to vremenom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma