Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: obračun rodiljne naknade

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

dakle, uzet ce ti se prosjek place izracunat na temelju ER-1 obrasca koji je ispunjen i predan prije odlaska na komplikacije. ako je taj prosjek satnice veci od nekih 25kn/h max isplata na komplikacijama ce biti 4257kn, dok ce na porodiljnom racunati naknadu po principu broj ranih dana x 8 x satnica
    tak je svima. da ti uzmu samo zadnju placu ili zadnju satnicu onda bi svi mogli zicati poslodavca da nam zadnji mjesec digne placu nebu pod oblake pa bi imale visoku naknadu...zao mi je sto ti ulazi i 3mj nize place u prosjek, al recimo meni je uslo samo 15 dana place kod poslodavca koji je isplacivao minimalac na racun a ostalo na ruke pa mi je to opako srusilo satnicu...al tak je kak je. svima po istom principu

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rebeca prvotno napisa
    I kad mi se makne limit, opet će mi plaća na porodiljnom biti manja od moje plaće kad sam otišla na komplikacije. Baš mi je to bezveze, što mi se ne uzme sadašnji prosjek plaće, po ugovoru kad sam otišla na komplikacije
    REbeca, ne uzimaju se UGOVORENE plaće, već ISPLAĆENE u mjesecima (njih šest) koji su prethodili (mjesecu) bolovanju / rodiljnom.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ok, i pretpostavila sam da je to tako. No, ako je tako za svakoga, ne bum umrla od gladi

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Blago tebi ja nemam pravo na naknadu

Danas sam saznala da nemam prava na nikavu naknadu za trudnocu i porodiljski s obzirom da nisam zaposlena i nisam prijavljena na burzu. Moram reci da me to malo razocaralo ali eto nista me ne cudi s obzirom na cijeli sistem nase drage nam drzave. Ne zelim se bedirati, no eto nije da nam ne bi dobro doslo nesto novcica extra. Stoga blago Vama koji dobiva ista, jer kaze stara narodne "Bolje ista nego nista"

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kaos, jako mi je žao zbog toga. :/ No, naš sustav rodiljnih naknada temelji se na (zdravstvenom i mirovinskom) osiguranju.

S druge strane, raspitaj se da li imaš pravo na naknadu za opremu djeteta od HZZO-a (ako ti je suprug osiguran on je može podići), naknadu za opremu djeteta od grada, te eventualno dječji dodatak.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •