Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: TREBATE LI IZUZETNU PEDIJATRICU I MEDICINSKU SESTRU

Početno TREBATE LI IZUZETNU PEDIJATRICU I MEDICINSKU SESTRU

IZUZETNA PEDIJATRICA RADI U PREKRASNOJ I TOPLOJ DJEČJOJ AMBULANTI DOMA ZDRAVLJA ŽELJEZNIČAR, NA TRGU KRALJA TOMISLAVA 11.
    DOKTORICA SE ZOVE ĐURĐICA ŠEŠO ŠIMIĆ.

TOPLINU I LJUBAV U OVU AMBULANTU DONOSI I TETA LJUBICA, MEDICINSKA SESTRA.
    ONA JE PRVI PUTA DOŠLA U OVU AMBULANTU KAO TEK ROĐENA BEBA NA PRVU KONTROLU, A I DANAS SE DJECA VAŽU NA VAGI U KOJOJ SE I ONA VAGALA I KOJU ČUVA S PUNO LJUBAVI.

DANAS SAM NAŠLA TETU LJUBICU U SUZAMA JER DOM ZDRAVLJA IMA NAMJERU ZATVORITI AMBULANTU, BUDUĆI IM NEDOSTAJE 200 PACJENATA ZA RAD.

AKO NEKA MAMA ILI TATA ŽELI DOVESTI SVOJE DIJETE NA PREGLED U OVAJ ČAROBNI KUTIĆ I UZ TO NE ŽELI PREDUGO ČEKATI MOLIM NEKA SE PRIJAVE KOD DOKTORICE ĐURĐICE ŠEŠO ŠIMIĆ.

TIME ĆE POMOĆI DA SE POVEĆA BROJ PACIJENATA I DA NAŠA AMBULANTA"OSTANE NA ŽIVOTU" , A ZADOVOLJSTO RODITELJA I MEDICINSKOG OSOBLJA SIGURNO NEĆE IZOSTATI.

MOŽETE NAM POMOĆI I TAKO DA PROSLIJEDITE OVAJ E-MAIL SVOJIM PRIJATELJIMA I ZNANCIMA.

HVALA

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo isto pacijenti u Ordinaciji (pčeli smo kod dr. Bičanić) i imamo samo riječi hvale. Ako se varam ima na Forumu još mama koje tamo vode djecu. Šta možemo napraviti?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da sto možemo napraviti???jer ni mi ne želimo otići

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ni mi ne bi mijenjali pedijatricu
    Da li znate od kad bi je zatvorili?
    Stvarno je šteta, odlične su i doktorica i sestra, a i prostor (koliko god da je star - ali je velik, i moram reći da moji klinci nisu nikad ništa pokupili u ambulanti). Bed je što je to kvart u kojem praktički nema djece... samo poslovni prostori.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo baš u potrazi za novim pedijatrom i ako je dr. zaista tako dobra, definitivno bi se prebacili. Može li malo više info, broj tel., radno vrijeme i sl.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo baš u potrazi za novim pedijatrom i ako je dr. zaista tako dobra, definitivno bi se prebacili. Može li malo više info, broj tel., radno vrijeme i sl.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I mi smo njihovi pacijenti i jako nam je žao kaj ih zatvaraju.
    Inače,rade pon,sri. i pet ujutro a utorak i četvrtak popodne.
    Tel 3782589.
    Evo još jednog linka o super pedici i sestri
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...c61597a45a4682

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

jer postoji sansa da ostanu tamo?jer mi smo odlučili ,ako dr. ide u sesvete , idemo i mi ....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mislim da radi do 16.05.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Prosljedite ovu obavijest. Ja sam stavila i u vrtić.
    A evo i zašto je dr. Šešo Šimić tako izvrsna:
    - kad idem s kćeri (4,5g) prvo nju pita što joj je i razgovara s njom na primjeren način
    -nikada ništa ne radi djetetu a da mi prvo ne objasni što će raditi i zašto
    -odgovara prijazno i stručno na sva pitanja koja postavimo
    -prije nego što da djetetu antibiotik šalje ga na bris grla da vidi je li zaista potrebno: u zadnjih 13 mjeseci koliko radi u DZŽ moju kćer je na bris slala 2 puta, a sina jedanput- tako on sa svojih 13 mjeseci još nikada u životu nije primio antibiotik!!!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

cure jer ste saznale , dali se stvarno zatvaraju , ili ima šanse da i ostanu...meni je glupo zvati , da ne čujem tetu ljubicu kako plače

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Definitivno zatvaraju. Ovo je zadnji tjedan da rade i nažalost, došlo je vrijeme da se uzmu kartoni. Očajna sam. Sesvete su mi ipak predaleko da idem za doktoricom.
    Zna li netko u Zaprešiću ili okolici pedijatra koji se neće krvnički ponašati prema pimpaču mog sina. Strašno me je strah da mu ga netko prijevremeno spukne van!

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nisu nam Sesvete baš blizu ali idemo za doktoricom.
    Žao nam je zbog sestre Ljube.

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

a gdje u sesvete idu?jel u dom zdravlja ili privat?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ide u dz

ely avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

eh, da, danas im je zadnji dan tu
    U zadnjih godinu dana je došlo 120 djece ( i to mlađe od 7) i zaista mi nije jasno kako to nema dovoljno djece, a svuda su gužve.
    Mi još nismo odlučili kamo ćemo dalje kod pedijatra, no susjedi su otišli u Runjaninovu, međutim nisu mogli promijeniti dr u HZZO-u jer oni navodno nemaju obavijest da se ordinacija u DZ Željezničara zatvara :? :?
    Jel ima netko iskustva s pedijatrima u Runjaninovoj?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

za runjanovu neznam , ja sam isto na forumu već to pitala , ali nisam baš dobila odgovore....mi smo nakon vječanja odlučili da ipak idemo u sesvete....ide li još netko za dr.????

ely avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sesvete su daleko
    I Šimićka je nesretna što ide tamo

Curke, gdje ćete kod pedijatra ?
    Mi smo samo uzeli kartone i sad.. nemam pojma gdje bi.
    Pitala sam dr gdje da idemo, pa mi je rekla da kod dr.Lovrić u Runjaninovoj nije gužva, no da je ona ne poznaje, pa sad ne znam...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Evo mi smo od sad pacjenti vaše pedijatrice i drago mi je da čujem da je tolko draga i izvrsna - ja sam sa strahom očekivala koja i kakva je
    Sad mi je, ko mami trojčeka koja često pila doktore, lakše.
    Moram reči da je ona prva pedijatrica koja je,iako smo došli svi zajedno sa sličnim simptomima, obratila pažnju na svakog i naravno da nemaju svi "isto".
    Zato mi je drago da je tu i - dobro došla

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jel još ovo vrijedi, ja bi se premjestila, ali moram čekati 1 godinu, a to je u srpnju? Ne bi htjela uzeti karton od naše sadašnje pedice doći tamo i vidjeti da je zatvoreno.

ely avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    jel još ovo vrijedi, ja bi se premjestila, ali moram čekati 1 godinu, a to je u srpnju? Ne bi htjela uzeti karton od naše sadašnje pedice doći tamo i vidjeti da je zatvoreno.
    Što da li vrijedi?
    Ordinaciju u DZ Željezničara su zatvorili i dr.Šimić je u Sesvetama.
    A gdje vi idete kod pedijatra?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

u N. Zagrebu smo, DZ Siget to nam je blizu. Sorry, Sesvete su mi ipak predaleko. Ako ima neko preporuku za dobrog pedijatra da nije predaleko, molim da mi javi.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

e curke jedno pitanjce
    mi smo u dz sesvete kod doktorice koju ne bi ni najgorem neprijatelju preporučila!
    no kako je gužva, ni jednoj se ne možemo prebaciti
    dal postoji šansa da se kod te doktorice koju toliko hvalite prebacim?!

Početno

Pozdrav.
    Nažalost mene muči način kako smo izbačeni retorički rečeno 5 do 12 iz ambulante. Bez vremena da se pripremimo, potražimo novog pedijatra.
    Kao da su se bojali pravovremene reakcije koje bi obustavilo zatvaranje pedijatrije.

Mene najviše muči jel to stvarno bilo potrebno. Druge ordinacije su prenatrpane da doktori jedva primaju nove pacijente, (osim novorođenčadi).
    Moglo se preraspodjelit pacijente tamo gdje ima viška da se informiraju mladi roditelji da ima ordinacija koja nije poznata ali rade dobri doktori te da odu tamo. Izgleda da ravnatelji pogotovo u DZ HŽ nemaju organizacijske sposobnosti.

Sve mi smrdi da je to početak (zatvaranja) prodaje DZ Željezničara u privat (npr. Suncu). Makar su oni pod HZZO-m. Ali kako se u posljednje vrijeme sve prodaje na HŽ pogotovo njegova odmarališta na moru Lovran, i Mali Lošinj top lokacije, ništa me ne bi iznenadilo ni te teorije urote, profita i provizije.

ely avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Grande, slažem se s tobom. Mene je također to jako naljutilo. Mi smo slučajno saznali da zatvaraju, jer su susjedi bili na cijepljenju. Ne znam kako nisu slali nikakvu obavijest, ne znam ni što je s kartonima onih koji ne znaju uopće da se ordinacija zatvorila (a sigurno takvih ima jer je imala 900 djece).
    Meni se čini da netko pikira na taj prostor, ili možebit čak i stan. Baš me interesira što će sada tamo biti, a vidim da već danima u ordinaciji gori svjetlo. ( u blizini živim, pa često prolazim).
    Sve je to kao u zoni sumraka.. Isti ti moji susjedi su našli novog pedijatra, međutim na HZZO-u im nisu dozvolili da se prebace, jer nemaju informaciju da se ordinacija zatvara..
    Eto, i mi ćemo uskoro na HZZO mijenjati pedijatra pa me baš zanima što će nama reći.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I mi smo jedni od onih (načusmo) kojima je dr. Šimić nova pedijatrica.

Naime, i naša "stara" je po poimanju dječje doktorice bila dobra i da me netko pitao ne bismo je mijenjali jer je pristup i djeci i roditeljima bio i više nego zadovoljavajući, a lijekove (pogotovo antibiotike) nije dijelila samo tako bez pretraga.

No, eto niti nas nitko ništa nije pitao, samo je jednoga dana na vratima osvanuo novi natpis.

Ono što bih ja zapravo htjela reći je da je kod naše "stare" pedijatrice uvijek bila izrazito velika gužva u čekaonici (upravo naime zato jer je slovila za dobru i kvalitetnu pedijatricu i većina pacijenata je došla po preporuci) i rijetko kad bismo došli na red bez čekanja od min. 2 sata. Tako da ako je dr. Šimić preuzela sve njezine pacijente i još eventualno dovela nekog svog starog pacijenta, mislim da ova promjena neće biti od velike koristi nikome, a najmanje djeci.

Ali, što je tu je, mislim da nam je svima za sad najbolje pomiriti se da na neke stvari očito ne možemo utjecati.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi smo danas bili na pikanju kod svoje stare pedice na novoj lokaciji.
    Nova-stara sestra je ok, ali zbog velikog broja djeca ne može biti tako pričljiva i srdačna kao sestra Ljuba.
    Mislim da se dokica razveselila kada nas je vidjela kao poznate face među svima novima.
    Čekali smo puno duže na red nego prije, ali ok. Jedino što mi je malo :/ je kaj sestra zove dosta bebača kod sebe u sobu pa je dosta zagušljivo i "mudi".

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Ibili prvotno napisa
    Mi smo danas bili na pikanju kod svoje stare pedice na novoj lokaciji.
    Nova-stara sestra je ok, ali zbog velikog broja djeca ne može biti tako pričljiva i srdačna kao sestra Ljuba.
    Mislim da se dokica razveselila kada nas je vidjela kao poznate face među svima novima.
    Čekali smo puno duže na red nego prije, ali ok. Jedino što mi je malo :/ je kaj sestra zove dosta bebača kod sebe u sobu pa je dosta zagušljivo i "mudi".
    Pa recimo da bismo mi "stari kod nove" bili puno sretniji da su nam umjesto doktorice zamijenili recimo sestru ...........mi smo bili u ponedjeljak i ovo sada stvarno nije ni izbliza gužva kakva je inače.
    Ovo sa zvanjem 10 pacijenata odjednom je stvarno nezgodno jer najprije kad dođeš uopće ne možeš znati koliko je ljudi ispred tebe, ni koliko bi približno trebalo čekati (jer mi obično kakvo god da je vrijeme čekamo vani, radije nego u čekaonici iz masu razloga) jer ih je unutra možda već 10. Onda kad konačno uđeš u ordinaciju (sa njih još 10) unutra čekaš još sat vremena. Jest da za manju djecu treba vremena skinuti ih i eventualno izmjeriti temperaturu, ili izvagati, ali ne jednom nam se desilo da smo s polugolim djetetom čekali još bar pola sata :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo malo podižem ovu temu jer nam fali naša pedica...
    sada smo opet u razmišljanju da krenemo za njom u sesvete ,jer smo nakon vjećanja ipak osali u dz siget ,al nakon što nam je prepisan krivi antibiotik iz očitih nalaza , nisam više pametna.......kako je u sesvetama...jer stvarno takva gužva

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Pa recimo da bismo mi "stari kod nove" bili puno sretniji da su nam umjesto doktorice zamijenili recimo sestru ...........mi smo bili u ponedjeljak i ovo sada stvarno nije ni izbliza gužva kakva je inače.
    Ovo sa zvanjem 10 pacijenata odjednom je stvarno nezgodno jer najprije kad dođeš uopće ne možeš znati koliko je ljudi ispred tebe, ni koliko bi približno trebalo čekati (jer mi obično kakvo god da je vrijeme čekamo vani, radije nego u čekaonici iz masu razloga) jer ih je unutra možda već 10. Onda kad konačno uđeš u ordinaciju (sa njih još 10) unutra čekaš još sat vremena. Jest da za manju djecu treba vremena skinuti ih i eventualno izmjeriti temperaturu, ili izvagati, ali ne jednom nam se desilo da smo s polugolim djetetom čekali još bar pola sata :/
    Potpisujem za sestru...
    Prije nekih mjesec dana kada je curka imala trodnevnu, rekla nam je da dođemo slijedeće jutro, čim ranije, da bi eventualno vadili krv. Došli smo stvarno u ranu zoru, čekali dobra 2,5 sata i onda je mojoj mami pukao film i prigovorila joj, pogotovo jer su ulazili već oni kaj su dobrano došli poslije nas.
    Tamo smo i dalje zbog super doktorice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •