-
Diplomski o posvajanju
dobar dan, ja sam apsolventica predškolskog odgoja. u slobodno vrijeme vec 3 godine (od kad sam upisala faks) volontiram i odrađujem stručnu praksu u jednom domu za nezbrinutu djecu, imam u planu stažirati i raditi u domu (jer je to jedino čime bi se željela baviti u životu) pa bi zato željela pisati diplomski rad u vezi nezbrinute djece, domova i slično ali problem je literatura. o domskoj djeci puno toga znam na osnovu te 3 godine volontiranja i odrađivanja prakse i o tome bi mogla pisati do mile volje ali ne može diplomski bit samo moje iskustvo bez literature
zato sam došla na ideju da vas na ovom podforumu pitam (jer bi možda pisala o posvajanju djece) da li imate možda neku literaturu preporučiti, vidim da tu piše kako ide postupak posvajanja i to će mi trebati, ali trebale bi mi knjige...znači o posvajanju, prilagodbi djeteta na novi dom, možda neka tipična ponašanja, problemi koji se javljaju, stručna literatura i slično. pitat ću i njih u domu, ali voljela bi ovdje saznat još koliko je moguće.
posvajanje je samo jedna od opcija (meni zanjimljivija), ali u panici sam kako ću sklepati 40-ak stranica tog diplomskog rada.
help! :?
p.s. jednog dana ću vam se ziher pridružiti kao jedna od vas 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma