Popaj, organizacija "Srećica" lokacija, Kman/Kocunar
450kn
tete prekrasne, rad s djecom odličan, djeca prezadovoljna
tamo am praksirala 3mj i dijete mi je išlo dvije godine u jaslice a sad ide u vrtić
mi smo prezadovoljni

Kremenka ne bih preporučila, jer nikad ništa pozitivno nisam čula za njih, a volila bi da mi neko javi ako ima šta pozitivnog

od privatnih bi preporučila Disnyland na Splitu 3, točnije u Getaldićevoj, vrh Getaldićeve, prijateljicin sin tamo ide već godinu dana i prezadovoljni su, cijena 700kn, vrlo fleksibilno radno vrijeme, čuvanje djece po dogovoru, s obzorom da radi na pošti dijete je svaki drugi dan popodne a ostalo je ujutro u jaslicama, prezadovoljna je....

isto tako odmah ispod tog privatnog vrtića je vrtić "Petar Pan", jaslice za svaku pohvalu, praksirala sam i tamo tri mjeseca na drugoj godini i mjesec na prvoj godini

na Blatinama vrtić "More", organizacija "Cvit Mediterana"-prekrasne, tetem prekrasan rad s djecom, prekrasna organizacija, pedagog/psiholog/logoped, sve na jednom mjestu....fenomenalni su....isto sam i tamo bila na praksi ali u vrtiću a ne u jaslicama ali prijateljicini blizanci su u jaslicama....jako je zadovoljna...ima samo riječi pohvale...

ako šta još trebaš, javi se...prošla sam jako puno vrtića u Splitu pa ti možda mogu pomoć