Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Hrana postaje mlijeko nakon....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Hrana postaje mlijeko nakon....

Evo nagradnog pitanja:Za koliko pojedena hrana stigne u mlijeko?
    Nisam na forumu našla odgovor.Jel zna netko?
    Od svih koje sam pitala nitko ne zna.Neko kaže kao i probava,neko 2 sata itd.Hoću ustanoviti točno što smeta mojoj kćeri.Za sad sam sigurna samo u grah.javascript:emoticon(':/')
    Undecided

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

nema odgovora, zato ga ne mozes pronaci: ovisi o metabolizmu kojom brzinom probavlja, o probavljivosti hrane koju si pojela, o kombinaciji namirnica, ...

najbrze ces doci do rjesenja tako da zapisujes sto si i kada pojela te kada se pojavila reakcija kod bebe (napravi tablicu i upisuj)

u roku od par dana (odnosno ovisno o tome koliko cesto beba reagira) bi se trebao pojaviti nekakav uzorak

ili popricaj s pedijatrom o testovima na alergije, nemam pojma kad se mogu raditi (koliko dijete mora biti staro i ima li uopce ikakvih ogranicenja)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mislim da testovi na alergije,osim ako se nema nekih ozbiljnih problema i nema baš smisla raditi kod djece,budući da će se dobiti podaci koji nisu mjerodavni a i biti će varijabilni (u smislu dijete mi je alergično na x , a onda kada se ponovi testiraje taj x će skroz dobro podnositi).

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni je patronazna rekla da ono sto ja jedem za ruca ona jede za veceru i kod mene je stvarno bilo tako znaci otprilike jedan obrok zaostaje

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam negdje (pojma nemam gdje-neka knjiga bila u pitanju) pročitala da za 6 sati

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ako tebi treba 4sata da probaviš kompleksni obrok (ručak), bebi treba 1,5 sat da probavi mlijeoo,.. dakle cca 4-6 sati
    ako si jela samo voće.. onda je to pola sata + 1,5sat
    ovisi o potrebnoj dužini probave određene namirnice + 1,5h probave mlijeka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •