Moj T jedan dan se non stop hvatao za pišu i rekao da ga ćeška unutra. Ima tri godine. Nikakvog oteknuća nije bilo samo malo crvenila ali nije ga bolilo kad mokri. Kožicu mu nismo baš presvlačili jer nam je ped. rekla da to ostavimo majci prirodi. Danas na pregledu kaže da je ok ali da treba otići kod kirurga da mu oljušti priraslice i da je to ambulantni zahvat te ne podrazumijeva rezuckanje. Molim vas ako tko ima sličan problem ili iskustva s tim da mi se javi. Mislim otići ovaj tjedan kod kirurga na preglede ali bi voljela da ipak nešto znam o tome.

Odgovori s citatom
i tako omogućiti svim mamama i tatama koji će morati proći ovu "priču" da im bude lakše, a usput i da nađu odgovore na neka pitanja koja ih muče po pitanju adheziolize. :/
).Uglavnom, nismo dobili nikakvu kremicu kao vi, nego nam je samo dao uputu da obavezno svaku večer u toploj vodi u kadi nategnemo (više puta) i vratimo preko glavića kožicu, kako slučajno ne bi došlo do ponovnog zaljepljenja. E sad mi je to glavni zadatak, kako više ne bismo, po tom pitanju, proživljavali neugode i stresove. Nadam se da je i vaš "pimpi" dobro i da će takav i naš (p)ostati. Hvala još jednom na tvojem ljubaznom javljanju i podjeli vašeg iskustva sa mnom. Zaista mi je mnogo značilo; u pravo vrijeme na pravom mjestu prava tematika napisana na pravi način
I daj pls javi što je rekao doktor, ima nas tu puno mama koje bi voljele znati rezultat jer su velike šanse da će i neki naši klinci to prolaziti