Drage moje Osjecanke imam jedno pitanje za sve one koje imaju novije informacije o porodu u kadi u KBO.
Naime jucer na vjezbama disanja u Bizovcu nam je sestra koja vodi vjezbe rekla da u KBO vec 2 ili 3 godine nema poroda u vodi jer je ljecnik koji ga je obavljao otisao iz bolnice.....
Kazu da se sestre i primalje ogradjuju od poroda takvog tipa jer nemaju dovoljno iskustva i da cak i ako su svi nalazi koji su potrebni za takav porod,doktor u bolnici odbija i nepreporucuje porod u kadi.
Jedna trudnica je jucer to i potvrdila jr je isto htjela u kadu i kaze da je njoj ako receno.....a da stvar bude zanimljivija na tecaju su nam punih pola sata pricali o porodu u vodi i nitko od predavaca nije spominjao da se nemoze odraditi.
Posto mi je to bila jedina solucija koju sam zamisljala kao svoj porod sad sam zabrinuta da to ipak nece ici tako i da cu se morati pomiriti sa njihovim "divnim" krevetima za radjanje jer cak ni porod na onom malom stolcicu nedozvoljavau jer se primaljama tesko zavlaciti pod njega.
Dali itko zna ista o tome ili ima novih informacija vezanih za tu kadu???