Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Proslava rodjendana u Zg Zooloskom vrtu

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Proslava rodjendana u Zg Zooloskom vrtu

Ugodno sam se iznenadila kad smo prosli tjedan pri posjeti zooloskom vrtu vidjeli da organiziraju djecje rodjendan. Evo i link ako nekoga zanima: http://www.zoo.hr/hr/edukacija/rodjendan-u-zoou/

Ja osobno nisam bas nesto odusevljena s rodjendanskim partijima u igraonicama pa mi se ovo cini lijepa, edukativna i originalna alternativa.

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Maxime, hvala puno ovo je zaista IZVRSNA alternativa, odmah napravila "save"
    Program im je odličan (nadam se da će ga malkoc još i proširiti), cijena pristupačna, sve u svemu - ugodno osvježenje u rođendanskim proslavama!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aha, i ja sam ga prije nekog vremena usnimila za neki od naših idućih rođendana. Jako dobro zvuči.

Bilo bi lijepo čuti iskustva iz prve ruke.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I mi smo se raspitali prošli tjedan - primaju grupe do 15-ero djece, s time da na svakih petero djece mora biti prisutna jedna odrasla osoba. Dijete slavljenik bira skupinu najdražih životinja (sisavci...), a između njih posebno dragu životinju - te životinje se pogledaju, nešto se nauči o njima, a zatim djeca izrađuju i crtaju te životinje u igraonici. Klopu se donosi. Cijenu sam zaboravila (to je MM zapamtio). M. se već sprema poučiti razred o rakunima...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

600 kuna je bez klope i ičeg drugog :shock:

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zdenka2 nema sisavaca, teme su beskralješnjaci, zmije i ptice

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    I sisavci - piše na letku, a i posebno smo pitali, jer su naša tema sisavci (rakuni).

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa
    Previše!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    I sisavci - piše na letku, a i posebno smo pitali, jer su naša tema sisavci (rakuni).
    super, na njihovim stranicama su samo ove 3 skupine

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa
    Previše!
    nije bez klope i ičeg, nego samo bez klope. dobiju tu neku edukaciju, kviz, šetnju i igre - 3 sataja tortu uvijek radim sama i radije donesem sama štapiće i sok nego da dobiju čips i kolu

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nisam znala za cijenu od kn 600,00. Za supruga i mene vrijedi da cemo radje platiti te novce zooloskom vrtu koji ocito investira u svoj objekt i dobro se brine o svojim zivotinjama nego da platim nekoj komercijalnoj ustanovi - ovako barem imamo osjecaj da smo napravili nesto korisno zajednici i klinci imaju poseban dozivljaj.

Moram priznati da nisam navikla na koncept rodjendana u igraonicama, u mojoj domaji se roditelji najcesce pobrinu za adekvatan program (na primjer lov na blago, razno razne igrice, za malo vece klince film i 'disco', odlazak na bazen itd.), ulaze se puno truda u organiziciji djecjih rodjendana ali nikome to nije tesko i klinci se zaista zajedno druze.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

PS. Oprostite na monologu, mora da me pere nostalgija

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ok, ali mi se čini jako puno. pa što jedan sat edukatora košta 200 kuna?

Krasno jest, ali ionako se ne financiraju od ulaznica i rođendana već drugim putevima, pa umjesto da to pokušaju popularizirati... ne znam, možda pretjerujem ...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mozda i je puno, ali se slazem da je bolje dati zoo vrtu nego nekome kome placam napuhavanje vec previse strganih gumenih trampolina.
    a i tamo sve moramo donijeti/kupiti sami...
    a klinci iak mozda i nauce nesto i zainteresiraju se za zivotinje. a i pise da svako dijete dobie mali dar, a slavljenik malo veci
    bas bi me zanimalo cuti iskustva roditelja koji su to priredili klincima ili bili na takvom rodjendanu...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i definitivno JE bolje od bilo koje igraonice, osobito za veću djecu

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

o pa mi već par mjeseci planiramo slaviti ročkas tamo, dakle imat ćemo iskustva za 1.5 mjesec

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj paci prvotno napisa
    o pa mi već par mjeseci planiramo slaviti ročkas tamo, dakle imat ćemo iskustva za 1.5 mjesec
    onda nam svakako javi iz prve ruke dojmove!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

i definitivno JE bolje od bilo koje igraonice, osobito za veću djecu
    Apsolutno. Moj M. je prvašić i igraonice su mu već dosadne, sve na isti kalup, a cijene mogu biti samo više, a ne i manje od 600 kn, također bez hrane.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Tehnički muzej ima proslave rođendana. mi smo jednom naletili na jedan koji je bio u nedjelju i djeca su išla na vožnju starim tramvejem (nedjelja 9,30) - ne znam kakav im je dalje bio program

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Baš mi se sviđa ideja o proslavi rođendana u ZOO-u i mislim da 600 kn nije tako puno za takav rođendan, jedino ne kužim kaj to znači da se hrana i piće dogovaraju s zoo kafeom, da li to znači da ne možeš sam donijeti hranu i piće? Nestrpljivo čekam da čujem nečije iskustvo.

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moj sin je bio na rodjendanu tamo i dosao je doma jako sretan, pun dojmova

ucili su o toj skupini zivotinja, pa radili neke kreativne aktivnosti vezanih uz tu temu.....
    cak su djeca podragali zivotinje izbora, koja je bila zmija a sljavljenik je imao cast drzat zmiju u ruci i pustit ju da plazi po njemu.

(muski rockas)

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

svi vikendi do kraja 6. mjeseca su rezervirani

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i mi smo bili na rodjendanu i dirali zmiju (zenski rodjendan), i stvarno je bilo zgodno.
    traje oko tri sata, obilazak zooloskog, dolazak u edukacijski centar gdje se odvija sama proslava i edukacija, nakon torte povratak i obilazak drugog dijela zooloskog.
    interes za proslave je ogroman, a samo su dva edukatora pa ne mogu napraviti gusce termine, zato su svi termini vec rezervirani.
    cijenu vec znate, jedino sto imajte na umu da je 600 kn cijena za 10-ero djece, a za svako dodatno se placa jos 30 kn, dakle ako prosjecan rocaks ima dvadesetak djece onda je to 900 kn + hrana i pice.
    mogli bi biti i skuplji, jer ionako nemaju bas neke konkurencije sto se tice tematskih rockasa sa edukativnim sadrzajem. sto jes ima, tehnicki muzej (jel netko bio?) ima li jos nesto slicno u zg-u?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. je proslavio rođendan u ZOO-u - bilo je stvarno lijepo. Većina djece još nije bila na takvom rođendanu, pa im je bilo posebno zanimljivo. Mi odrasli bili smo stalno s njima, pa smo i mi čuli pokoju zanimljivu, a i nasmijali smo se dječjim upadima. Tema je bila zmije, tako da su svi mogli dotaknuti jednu lijepu mliječnu zmiju, crveno-crnu, jako atraktivnu. M. kao slavljenik mogao ju je baš pravo držati u rukama. Rođendan je bio zanimljiv, strukturiran, miran i zabavan, baš lijepo.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Potvrđujem iz prve ruke da je rođendan u ZOO pun pogodak. Zaista zanimljivo, edukativno, na svježem zraku, bez divljanja. D je rekla da joj je to bio najljepši rođendan na kojem je bila a njeni kriteriji su prilično visoki.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Osvjezavam temu, jer sada vec ozbiljno razmisljam o proslavi u zoo, pa trebam jos neke detalje koji ne pisu na zoo stranicama.
    Vidim da pise da se hrana i pice mogu org preko zoo caffea pa me zanima
    - Sto nude
    - Koliko kosta
    I opcenoto, vi koji imate iskustva, kako ste organizirali i koju hranu i pixe.
    Puno hvala

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Davno je bilo, vec sam zaboravila, ali koliko se sjećam cugu smo kupili u ducanu, tortu smo sami narucili, a pizze su nam oni dali broj neke pizzerije u blizini
    nije bilo iz kafića u zoo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo isto cugu kupili u dučanu, pizze naručili iz pizzerije, tortu sami naručili u slastičarni i donijeli (mogla je biti i doma ispečena - ne inzistiraju na deklaracijama).
    Klinci su bili prezadovoljni.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a za koju je to dob otprilike? razmišljam o proslavi 4 rođendana!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    a za koju je to dob otprilike? razmišljam o proslavi 4 rođendana!
    Od 5. godine nadalje, barem tako piše na njihovim stranicama.

Cure, hvala na odgovorima.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo samo da javim da smo rezervirali termin u X mjesecu, jer su svi prethodni termini za vikend puni.
    U razgovoru s gospođom iz zoo saznala sam da imaju dvoranu u kojoj se proslavlja rođendan. Većina roditelja naručuje pizze iz obližnjih restorana. A ako se naručuje iz zoo caffe-a, dovoljno je 3 dana prije.
    Isto tako, ništa se ne plaća i ne potpisuje prije tjedna proslave rođendana.
    Razjasnila sam i pitanje oko pratnje i plaćanja; iz pratnje samo po 1 roditelj na 5 djece ne plaća, a svi ostali plaćanju.
    Ako prije ne budem imala nikakvih pitanja i informacija, javim se nakon proslave.
    Ako nas posluži vrijeme i odazove se većina prijatelja, ostalo je na životinjama .

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Evo samo da javim da smo rezervirali termin u X mjesecu, jer su svi prethodni termini za vikend puni.
    U razgovoru s gospođom iz zoo saznala sam da imaju dvoranu u kojoj se proslavlja rođendan. Većina roditelja naručuje pizze iz obližnjih restorana. A ako se naručuje iz zoo caffe-a, dovoljno je 3 dana prije.
    Isto tako, ništa se ne plaća i ne potpisuje prije tjedna proslave rođendana.
    Razjasnila sam i pitanje oko pratnje i plaćanja; iz pratnje samo po 1 roditelj na 5 djece ne plaća, a svi ostali plaćanju.
    Ako prije ne budem imala nikakvih pitanja i informacija, javim se nakon proslave.
    Ako nas posluži vrijeme i odazove se većina prijatelja, ostalo je na životinjama .

Ostala sam 'dužna' utiske s proslave. Sve je bilo odlično, odazvalo se doduše dosta manje prijatelja nego što smo očekivali, pa mislim da je dijelom za to zaslužna udaljenost od centra, tj. konkretno u našem slučaju od zapadnoga dijela grada, tako da je prilikom organizacije proslave taj podatak potrebno uzeti u obzir. Edukatorica je bila odlično pripremljena i sve je super organizirano, a ono što sam im sugerirala je da sve skrate za 1 sat, barem za djecu od 5 godina, jer mi se 3 sata čini predugo, i da pri tome isključe kviz, 1/2 sata, koji mi se za tu dob ionako čini preteškim i obilazak zadnjih 1/2 sata, kada su ionako već umorni i teško išta prate. Koordinacija s dostavom pizze, u našoj režiji, je također bila odlična. Ako trebate detalje, samo pitajte.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Koju ste životinju imali?
    I da, kako funkcionira ono sa kolicima za poklone?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Koju ste životinju imali?
    I da, kako funkcionira ono sa kolicima za poklone?

Moj mali je izabrao zmiju, a to je značilo da se malo duže zadržavamo u prostoru sa zmijama i detaljnije o svakoj slušamo, te da poslije u prostoru za proslavu, sva djeca na kratko mogu dodirnuti zmiju, a po slavljeniku može i hodati, brrrrrr

Mi nismo koristili kolica jer smo imali manje od 10 djece, pa je muž odmah na ulazu preuzeo sve poklone i odnio ih na drugi kraj Zoo, gdje nam je bio parkiran auto. Inače, vidjela sam da su to drvena kolica, koristile su ih druge grupe, u njih se stave pokloni i vuku se kroz Zoo.

Ako još nešto trebaš, samo javi. Kad vi planirate proslavu?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moj mali je izabrao zmiju, a to je značilo da se malo duže zadržavamo u prostoru sa zmijama i detaljnije o svakoj slušamo, te da poslije u prostoru za proslavu, sva djeca na kratko mogu dodirnuti zmiju, a po slavljeniku može i hodati, brrrrrr

Mi nismo koristili kolica jer smo imali manje od 10 djece, pa je muž odmah na ulazu preuzeo sve poklone i odnio ih na drugi kraj Zoo, gdje nam je bio parkiran auto. Inače, vidjela sam da su to drvena kolica, koristile su ih druge grupe, u njih se stave pokloni i vuku se kroz Zoo.

Ako još nešto trebaš, samo javi. Kad vi planirate proslavu?
    Mi planiramo u proljeće.
    Jesu se djeca bojala zmije?
    Nama još u obzir dolaze pustinjski miš i ptice, pa bum vidjela kaj bu mali odabrao.
    Jesu prostor gdje se održava radionica i gdje se klopa isti? Tako da djeca mogu klopati grickalice i sokiće za vrijeme radionice ili ne?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Mi planiramo u proljeće.
    Jesu se djeca bojala zmije?
    Nama još u obzir dolaze pustinjski miš i ptice, pa bum vidjela kaj bu mali odabrao.
    Jesu prostor gdje se održava radionica i gdje se klopa isti? Tako da djeca mogu klopati grickalice i sokiće za vrijeme radionice ili ne?
    Ne, nitko, svi su jako dobro primili i razgladavanje zmija i dodirivanje zmije, a klinci su bili u prosijeku 5 godina i više.
    'Radionica' je zapravo kviz, nisu ništa izrađivali, ako na to misliš. Sad se više ne sjećam da li je kviz išao paralelno s pizzom ili prije/poslije, no, sigurna sam da su poslije pizze bojali životinje. Uglavnom, i hrana uključujući tortu i par spotova prije i kviz i bojanje životinja se odvija cca 1 sat.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne, nitko, svi su jako dobro primili i razgladavanje zmija i dodirivanje zmije, a klinci su bili u prosijeku 5 godina i više.
    'Radionica' je zapravo kviz, nisu ništa izrađivali, ako na to misliš. Sad se više ne sjećam da li je kviz išao paralelno s pizzom ili prije/poslije, no, sigurna sam da su poslije pizze bojali životinje. Uglavnom, i hrana uključujući tortu i par spotova prije i kviz i bojanje životinja se odvija cca 1 sat.
    Hvala, javim dojmove kada "odradimo" rođendan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •