Ne znam spada li ovo u problem ili ne, ja nisam sigurna, pa se želim razuvjeriti.
Naime u zadnja 24 h (jučer i danas), malac spava po cijeli dan, recimo 3 h u komadu prosječno, kad se probudi, stavim ga na cicu, on potegne, cirka nekih 3-4 minute cica i uspava se. Presvučem ga, malo se opet razbudi, ponovo mu ponudim cicu, makinalno je potegne, više refleksno, ali je brzo pusti i ponovno počne spavati. Ili recimo uopće ne želi otvoriti usta.
Noćas se reimo probudio nakon 3,5 h, pocicao opet nabrzinu, zaspao ko top i spavao opet puna 3 h, jedva se ujutro razbudio. Nakon toga opet ista priča s cicanjem, tj. minutažom.
Evo maloprije sam gledala na sat kad je cicao, točno 3 min.
Je li on stvarno uspije namiriti svoje prehrambene potrebe u tako malo vremena? meni su cice prepune mlijeka, kad on zaspi ili izbaci cicu , vrije još uvijek ko ludo.
I kako da znam da je uopće došao do onog masnijeg mlijeka, ako i nakon podoja iz iste dojke još uvijek mlijeko šiklja ko ludo?
Malac ima 15 dana
Jutros je bila patronažna i rekla je da svi vanjski faktori/pokazatelji upućuju na to da mali sasvim dobro napreduje, te da ne bi trebalo biti problema.
Ja sam se ipak malo zamislila maloprije kad se probudio nakon 3,5 h, očekivjući da će biti gladan i pocicat obje cice.... on je 3 minute potezao i ponovno blaženo zaspao.
inače, dosad je uvijek kod svakog presvlačenja imao mokru pelenu i kaka 2-3 x dnevno.