od ponedjeljka
uzimam rehidromix, šipkov čaj itd
ali sam jako slaba
što još da poduzmem
od ponedjeljka
uzimam rehidromix, šipkov čaj itd
ali sam jako slaba
što još da poduzmem
Ako ikako možeš organiziraj druge da te paze i maze.
Osim dijete i adekvatne nadoknade tekućine, nema nego - čekati da prođe.
Možeš uzeti i neki probiotik, ali od toga ne očekuj preporod.
hvala
jedva se držim na nogama
Neka ti netko izmjeri tlak, moguće je da ti fali dodatna tekućina.maria71 prvotno napisa
Drži se horizontale.
![]()
Bilo mi je isto taman nekih par tjedana prije poroda. Osjećala sam se užasno slabo. Isto sam kao ti pila šipkov čaj, kasnije dvopek, rižu na vodi... Probaj Linex, nama to često pomogne (čak i djeci). Prošlo je, ali je trajalo nekoliko dana. Drži se!
....meni je Linex pomogao
od pon sam gladddddddnaaaaaaa
![]()
vučem se ko krepalina
stolice rijetke ali nisu učestale
Pa ne moraš biti gladna, u ovoj fazi smiješ jesti sve što nije masno i slatko.maria71 prvotno napisa
meni bi dobro došlo tako nešto da skinem koju kilu.![]()
ne znam jesi probala medicinski ugljen?
MM-u uvijek pomogne
bibai, imgA![]()
stisnuo mi se želudac ne jede mi se
p.s. stolica mi je ko kreda![]()
a kad me uhvati, moram do wca u roku odmah, mada je to sad 4 do 5 puta na dan
a da probaš ono čudo od umeboshi sljiva ?![]()
drži se, najdraža![]()
mene je spasila coca cola... hladna, promućkana (da nema mjehurića) - i pila sam ju na litre...
od hrane -dvopek i sluzava riža u najgoroj fazi, a kad mi je bilo bolje (ovak ko tebi) - kuhana riža, mrkvica i komadići pilećih prsica - s malo soli.
cure hvala
situacija nepromijenjena, wc mi je najbolji prijatelj, no stolice nisu na svakih par minuta, no kad me protjera ......![]()
užasno sam slaba, veli mm da izgledam ko šišmiš sve koža visi s mene
čim se ustanem zavrti mi se u glavi
kako da se dobijem
iskreno na posao idući tjedan ni ne pomišljam, ne mogu sjediti pol sata da bih na nogama i aktivno predavajući provela 6 sati
Jesi mjerila tlak?
Ako ti se vrti i ako ti koža visi nedostaje ti tekućine.
Možda da ipak odeš na infuziju.
probaj čaj od dunjinog lista, ili hladan indijski s prstohvatom soli, pa srči s malom žličicom![]()
u zadnjih 8 dana sam izgubila 9 kg
( ne bojte se , nisam premršava i iskreno ni ne vidi se da sam ih pogubila)
ali sad me sve boli ? noge, ruke, osobito noge
kao da sam bila na step aerobicu neprekidno par sati
jel se to tope toksini iz sala koji vrag ?
maria71 prvotno napisa
zbog naglog gubitka težine proljevom i povraćanjem, izgubila si elektrolite, tijelo nije primalo energiju, i počelo je trošiti svoje zalihe...
bolovi u mišićima su normalna stvar...
sad polako s hranom, da ne šokiraš organizam... laganu prehranu da ti opet ne pozli (lešo bijelo meso, bijela riba... malo riže/krumpira... izbjegavaj za početak vlakna - ne treba ti aktiviranje crijeva... nemoj ni puno masnoća...
![]()
mogla bi smućkat koji rehidromix ili litru šipkovog čaja s dvije velike ravne žlice šećera i jednom malom žličicom soli
maria 71, spomenula si stolicu kao kredu. Da li si mislila na njenu boju, da li ti je stolica bijela? Ako je to ukazuje na problem sa zuci, tj. njenim nelucenjem, a to bas nije dobro.
da, bila je bijela u četvrtak i petak
sad je ok