Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: vodene kozice hitno

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno vodene kozice hitno

Nemam vremena tražit temu mali mi je u pon:dobio kozice toćno 2 tjedna nakon sestre koja je imala "teži oblik" a njemu se danas izbacilo strašno puno i non-stop ima temperaturu a 5 kozica kao da se upalilo i strašno su naotekle i žarko crvene boje Da li je netko prošo nešto takvo inaće ga kupam u hipermanganu i mažem sa cin-bakar spreyom! Da li da idem na Zvjezdu sa malom sam bila i rekli mi da ima teži oblik i poslali nas doma!

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

moj doduse nije imao tezak oblik ali su mi rekli u ljekarni da se hipermangan vise ne koristi. ja sam ga mazala sa cistim etericnim uljem lavande koja je dobra jer isusuje i djeluje protuupalno bas na te upaljene koze. kupila sam i mazala ga pruriced gelom takodjer. od kupki su mi u ljekarni preporucili zobene kupke, a imas ih gotovih u ljekarni za kupiti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

na zaraznoj preporučuju samo hipermangan, bez ikakvog mazanja ičim jer se lakše inficiraju ako ih se dira
    nama su se inficirale (iako nismo mazali) i nije prošlo bez antibiotika ,
    prvih par dana je imao podnošljivu temp. oko 38, a kad je počela infekcija temp. porasla iznad 40 i nije se baš lako skidala
    te inficirane izgledaju puno veće i jako su okolo crvene i uzdignute

nazovi Zaraznu pa vidi što će reći: 4603-210 (hitna ambulanta)
    da ne idete bezveze ako nije potrebno

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam mazala onim bijelim puderom, ili kaj to već je... ublažavalo je svrbež, i brže se sušilo.

kupanje se ne preporuča dok se kraste ne osuše.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

sad sam zvala rekli su da mogu mazat sa betrionom te koje su se upalile a sutra ću kod pedice malo me je frka hvala Imga!

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

M smo mazali Pruriced kremom.
    Danas namazali, sutra kozica nestala. Sveukupno trajalo 5 dana dok se nije očistila. Nit ju je svrbilo, nit se crvenilo, odmah su se sušili.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja da sam tvom mjestu ne bih koristila hipermangan jer je on jako opasan ako se pogriješi mjera pa se stavi u kadu s vodom samo malkice više. može oštetit kožu. mi ga nismo koristili i to zbog mog straha da ne pretjeram pa mu ne spržim kožu. mi smo samo koristili bijeli tekući prašak, kao tekući bijeli puder. i to nam je bilo dovoljno, al opet mi ih i nismo imali više od 20 i niti jedna se nije upalila. vibrrrrrrrrrrrr da sve prođe što prije.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mojoj mlađoj su se isto inficirale (unatoč kupanju u hipermanganu i nemazanju). Valjda zbog toga jer ih je ona stalno dirala.
    Mazala sam s betrionom.
    Prošlo je ok.
    Dobila je i ATB ali smo ga u dogovoru s pedijatrom prestali davati jer je imala i proljev i povraćala, a i vidjeli su se rezultati betriona.

SRetno

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo upravo sm se vratila sa zvijezde moje je sunce ostalo ja danas nisam mogla al ranom zorom se idem borit za stolac ako ne za apartman srce mi puca već je puno puta bio u bolnici al nikad bez mene ovo me ubija? Sumljaju na šarlah u kombinaciji sa kozicama! Molim vas da zavibrirate i za nas!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ajme Monika
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da ste što prije skupa i da se Fran brzo oporavi

Anci avatar
    Datum pristupanja