Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kako otići na posao i ostaviti cicoljupca??

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Kako otići na posao i ostaviti cicoljupca??

Evo još dva tjedna i ja odlazim na posao,a moj mali je pravi ovisnik o cici.
    Bojim se,strahujem kako će se on na to priviknuti i da li uopće hoće.
    Dohrana mu je jako slaba,da li će se priviknuti i da li će shvatiti kada nema cice da mora jesti???
    Hvala Bogu ostati će doma s tatom ,to me jedino tješi.
    Molim vaša iskustva.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I mene strasi trenutak odvajanja.
    Navodno se djeca brzo adaptiraju, a dojenje se prilagodi. Dojit ces kad si doma iako mozes racunati na cesce nocne podoje (da nadoknadi dnevne). To su iskustva iz druge ruke.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

planiram krenuti na posao u 9.mjesecu, i već me sad frka pri samoj pomisli na to. Užasno se bojim odvajanja. Uživam svaki dan s njom i u njoj..vodim ju di god mogu, samo da smo skupa. Teško mi je kad moram otići na sat vremena nekud od nje, a kamoli duže

Livada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mom bebacu je sada skoro sedam mjeseci, a ja sam se, nazalost, morala vratiti na posao nakon samo cetiri mjeseca od poroda. On je iskljucivo dojena beba i tek odnedavno smo poceli sa dohranom -- ide polako, ali je cica jos uvijek najvaznija.

Moj i njegov dan izgleda ovako: podoj ujutro , prije odlaska na posao, plus izmuzanje mlijeka koje ostavljam za njegovu uzinu, zatim dolazim za pauzu za rucak da ga podojim i opet izmuzanje za njegovu poslijepodnevnu uzinu. Kada dodjem u pet sati s posla, on tada doji, i naravno, doji prije spavanja i tokom noci, najmanje dve puta.

Lucija Ellen je upravu. I ti i beba cete se brzo prilagoditi i da, nocni podoji ce postati puno cesci. Medjutim, meni licno to nije smetalo niti mi smeta - cak sta vise. To mi je izvanredna prilika da nadoknadim vrijeme koje nisam s njim tokom dana.

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam nakon godinu dana počela raditi. 15ak dana prije sam je počela tijekom dana manje stavljati na sisu i nametati dohranu više. Također nije bila neki jelac krute hrane. Sad dojimo isključivo po noći. U vrtiću kažu da dobro jede a ja se nadam da je i istina! I ide nam.

mamamišić avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma bebači su pametni mali ljudi!! kad sam morala ići na predavanja (faks) Noah je imao 11 mj (dva dana u tjednu i nije me bilo od 6 - 16 jer sam putovala u zg) veliki cicoljubac!!skužil je kad nema mame nema ni sise i bez velike frke je jeo drugu hranu. bio je s bakom. ali čim sam se vratila odmah se "prištekal" i fala Bogu jer su mi sisie bile jakoooo teške!!!!!!

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    I mene strasi trenutak odvajanja.
    Navodno se djeca brzo adaptiraju, a dojenje se prilagodi. Dojit ces kad si doma iako mozes racunati na cesce nocne podoje (da nadoknadi dnevne). To su iskustva iz druge ruke.
    Ja bih potvrdila da se djeca brzo adaptiraju, brže nego mi... a kod nas se čak nisu povećali ni noćni podoji, dapače, smanjili su se.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i ja potvrđujem isto. Radim već mjesec dana al zasad samo 4 sata dnevno.Imamo 2 x cika ujutro prije posla i čim se vratim već glavu tiska prema ciki. Znači ne brini,kuže oni. Kak vele cure: nema mame nema cike...Uostalom sad si negdje i počela raditi,ajd javi kako se prilagođava maleni.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bok mamama!
    Evo moja beba ima skoro deset mjeseci, a ja već radim puna dva mjesea. Ona je doma s tatom i nema nikakvih problema. Cica kroz noć, čim dođem s posla (nema me punih 9 sati) i navečer prije spavanja. Isto me jako bilo strah kako će to ona prihvatiti, jer je jaaakooo veliki cicoljubac. Ali sve je prošlo bez problema.
    Ne brinite mame, bebe su pametnije od nas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •