Ta je zaslužila da joj "se obise" ka šta su i moje iako nisam dojila, a obisile su se zato jer su se napuhale u trudnoči pa naglo ispuhale, a ne zato što se doji ili recimo izdaja u mom slučaju.Storma prvotno napisa
Al push_up čini čuda a uostalom imam hrpu neiskorištenih upijajučih jastučića koji imaju dobar oblik za podbočit "visuljke"
A za ove "tako je lakše" nek mi samo objasne jeli lakše oprat ruke pa čak i dezinf. maramicom bez ustajanja, izvadit ciku, privinit bebu i dat joj da papa.
Odmaknit bebu, spremit ciku i nastavit spavat.
Ili probudit muža da nosi uplakanu bebu i zabavlja je 10tak minuta dok ona vrišti od gladi, pa onda ustat, oprat ruke, prokuhat vodu 10min,ohladit vodu na 50°, dozirat prah, umutit prah s vodom, ohladit pregrijano mlijeko (ovo meni dugo traje) na 37°, držat bebu i bočicu dok pojede i rutne i onda ić leč. Još ubacite prije ili posli pranje bočice i dudice, iskuhavanje 10min ili steriliziranje 15min, sušenje i brisanje (moje mlijeko ide strogo u suhu bočicu da se ne zgrudva).
E da ako od svega tog hranjenja prođe više od pola sata to mlijeko se baca i radi novo.
I šta je tu "lakše" ja ne znam.

Odgovori s citatom