-
Iskustva s pedijatrima (Split)
Molim Vas kakva su vaša iskustva?
Ne znam dali puno tražim, ali ispičat ću ukratko.
Pedijatra sam odabrala nasumce, odnosno iz praktičnih razloga; nalazi se u istoj zgradi gdje i moja liječnica opće prakse i gin., koji su odlični, pa sam iz neke predrasude mislila da će i ona biti ok.
beba sad ima 8 mjeseci i do sada smo bili na mjesečnim kontrolama, cijepljenju, ništa posebno, jednom prehlađena, dobila antibiotik.
Ali, svaki, ali baš svaki put kad dođemo ped. me pita; "A čiji ste vi pacijenti?" Dobro, ne pozna mene i tatu, ali ona uopće ne pozna moje dijete, ona je ne doživljava.
Zadni put kad me to ponovo pitala ja jednostavno nisam izdržala i prigovorila sam joj to.
Sva se uzvrpoljila i bla, bla, ona je 20g ped itd...
Ma nema veze, nije stvar u mojoj sujeti, nego u nesigurnosti; pa šta onda ped. kontrolira ako je se ne sjeća od prošlog puta? Kako ona može pratiti njen napredak?
Jednom kad je moja bebe imala 4 mj. sam pitala ped. dali je normalno da ona traži sisu svaka 2, do 2 i po sata, a ona mi odgorila da je MORAM DISCIPLINIRATI!
Disciplinirati bebu od 4 mj.???
Toliko.
Uglavnom taj zadnju puta joj je dala kao više pažnje , uz to i uputnicu za željezo i šećer.
I sad bi ja bebu koju dojim (noću često u zadnje vrijeme zbog zubića) trebala ujutro na tašte voditi na vađenje krvi. Meni jednostavtno neizvedivo, još mi je sad i pokupila prehladu od tate.
Uglavnom osjećam se nesigurno i najradije bi mijenjala ped., a ne znam šta ako bude još gore :?
[/list]
-
ja sam na preporuku uzela pedijatricu na baćama, i ok je, samo što sad kad sam bila (curi jer ima visoku temp i curi nos već se ovo provlači mjeesc dana, najprije nos pa za par dana temp.) bila je zamjena koja mi je propisala antibiotik jer je crveno grlo. tako da sam malo nesigurna :/
a i preeslili smo se u podstranu, pa bi se mi bilo zgodnije ovdje. ima li tko iskustva s pedicom iz podstrane?
hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma