Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Kada vaši prvašići idu na spavanje?

Girica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Kada vaši prvašići idu na spavanje?

Čisto me zanima.. Moj I. je u 20.15 u krevetu, pročitamo priču, izgrlimo se i obično zaspi oko 20.30. Svejedno, ujutro se teško budi za školu (u 7.10).
    Kada vaši prvašići idu u krevet i da li im je to dosta sna?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moj sin odlazi svaku večer u 21 h na spavanje, ponekad mu pročitam priču,ponekad si čita sam...uglavnom zaspi do 21.30h.
    Ujutro se budimo pola sata prije početka škole (škola nam je srećom kraj zgrade-100 metara) i treba mu desetak minuta vremena da dođe k sebi,ali nakon toga je 100 na sat.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod mene je kao i kod girice - djeca su u krevetu u 20.15, najkasnije u 20.30 - slijedi malo čitanja, molitva i maženje, a spavanac je najkasnije u 9.00, ali većinom prije toga. Neki dan je M. bio sa mnom na nekom partyju - išao je spavati blizu 10.00 i ujutro se jedva ustao za školu.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam ljuta na MMa.
    Ovaj tjedan R. ide popodne u školu, a ja sam dva-tri dana radila ujutro.

On je pusti ujutro da spava do 10:30 :shock: i naravno da navečer ne može zaspati.

Ona se spremi i ode u krevet do 21:00, ali ne može dijete zaspati, a i kako će. Sinoć je zaspala tek oko ponoći. Leži u krevetu, šuti, ne šeta po kući, ali jednostavno ne može zaspati.

A inače se budi ujutro bez problema.

Frka mi je, jer slijedeći tjedan se ide ujutro. Neće moći spavati do podneva.
    Nekako ćemo morati naštimati, probuditi je jedan dan u pola 7 i ne dati joj da zaspi popodne od umora :/

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moj ide utorkom i četvrtkom u 20 h, a ostale dane između 20,30 i 21,30 zbog treninga. Ujutro bi se trebao probuditi u 7,10, ali on je uglavnom budan od 6,50-7,00.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam da li da vam zavidim ili ne...Moj, oduvijek, ide u krevet u 21,30 - 22 sata. Nema sanse da ga prije uvalim u krevet (pokusala, ali on u totalnom otporu, ako i legne dva sata se vrti, nista od spavanja).
    Osim toga, nakon dolaska s posla, pisanja zadaće, aktivnosti - ne bi ga niti vidjeli da ide spavati u osam sati :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad je ujutro škola između 21-2130, kad je popodne pola sata kasnije.

Moram priznati da bi im dobro došlo da ih "natjeram" i ranije u krpe, ali onda ih ne bi uopće vidjela. Dođem doma u 18 oni su na slobodnim aktivnostima. Tek od 20-21 se pošteno izgrlimo

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U krevet legnemo oko 8 i 15-pola 9 a onda ili čitamo ili nešto gledamo ili se samo mazimo (svo troje uglavnom)..Vikendom često pokušava duže ostati budna ali je već oko 9 ulovi spavanje i samo se složi.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Potpisujem Bubicu u potpunosti! Moja kći je uvijek bila "teška" za spavanje!

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cijelo vrijeme ima nastavu ujutro, pa stoga nam je rutina oko 20:30 kupaona, 20:45 krevet i priča, 21:00 gašenje svijetla i spavanje. Cijela ova priča varira i do pola sata u plusu (max do 21:30) jer ne možemo neki puta neke aktivnosto napasno prekinuti.
    Petkom i subotom "ima slobodno" što znaći da može ići spavati kad želi i drugi dan spavati do kada hoće. Obično je oko 23 u krevetu.

Mlađi ga slijedu u svemu, pa tako i u spavanju, ali ritam petkom i subotom ponekad ne može izdržati.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

moji idu spavati sa razmakom od pola sata, tako da se sa svakim pojedinačno mogu pomaziti. (to su si sami naštimali).
    Vito zaspi oko 8, Ira oko 8,30, a Erik oko 9. Kod Erika se to zna odužiti i do 10. On leži u krevetu, ali ne može zaspati. Ujutro se bude oko 6,30 - 7 uvijek, i kad treba i kad ne treba. Ni vikendom nema spavanja. Preko dana ne spavaju (osim Vita, naravno).
    Mene zanima dal vaši prvašići, i oni malo mlađi spvaju po danu?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Mene zanima dal vaši prvašići, i oni malo mlađi spvaju po danu?
    Ne, ne spava danju otkako je navršila 4,5 ili 5 godina

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moji su danju spavali do možda 2, 2 i pol godina,kasnije ne.Inače moj prvašić u krevet sa sekom ide oko 21, 21:30.Da se njih pita nebi prije ponoći ali ne pita ih se Ljeti zato noćne ptičice nisu u krevetu prije 23 ili ponoći

Girica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moj Ivan je definitivno jutarnji tip. Zato moram dobro paziti da ga na vrijeme metnem u krevet, jer se ujutro budi bez obzira kada je išao na spavanje.
    Ne spava popodne, osim u vrlo rijetkim slučajevima kada je zbilja jaaako umoran.
    Dobro da braceke ne čuje, oni zaspu malo kasnije. Može i muzika svirati i telefon zvoniti, Ivan spava kao top . 8)

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Andrija ide spavati u 20, a u dane treninga u 20 i 30. Zaspe cim mu glava takne jastuk. Budi se sa suncem. U 6:00.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Prvašić ne spava danju već od 5. godine. Predškolkica si odnjonja u vrtiću. Ne svaki dan, ali često.

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kada su počele pripreme u vrtiću za školu prestalo je poslijepodnevno spavanje, iako mu se ponekad znalo da zaspi. Ali od tada vrijedi rečenica:"Kaj ti je mama, pa ja sam velik i ići ću u školu."

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moj B. si ide prileći popodne 3 puta tjedno, tj. one dane kad ima trening. Ponekad zaspi, pa spava 1,5 - 2h, a ponekad samo leži, ali onda to traje najviše 1 h. Ali mislim da s dolaskom lijepog vremena to ukidamo, jer mu je cijelo društvo popodne vani, pa...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Idu na spavanje oko 9 sati i D najčešće zaspi ko top (osim ako nema brdo pitanja o nečemu koja se moraju riješiti baš sada), a H se muči i ponekad radnim danom kad odspava u vrtiću zaspi tek oko 10. Vikendom H doma više ne spava i onda je navečer super - u 9 je mir - svaka đonja u svom krevetu.
    I jednoj i drugoj treba malo sna.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svaki dan ide oko 21 i budi se u 7 (ili mrvu ranije). Radnim danima i vikendom, bez obzira je li skola ujutro ili popodne.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja prvašićka ide u 21:30 i to na jedva jedvite jade, ali se i bez problema budi u 7:00. Vikendom ide i kasnije spavati ali se isto budi rano, nikad kasnije od 7:30.

Mlađi je još gori, ide spavati oko 20:30 ili 21:00 i budan je u 06:00, te mi daje ''podršku'' dok vježbam.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne pitaj, nije prvašić nego drugi razred- oko 22.00
    znam, užas, ali tako je
    i ako je tjeram, počnem oko 20.30, uvijek se to otegne do 22.00

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj japanka prvotno napisa
    ne pitaj, nije prvašić nego drugi razred- oko 22.00
    znam, užas, ali tako je
    i ako je tjeram, počnem oko 20.30, uvijek se to otegne do 22.00
    poznato mi je to

moja kći isto tako... otegne se do 22 sata, pa ono kako treba uvijek raditi kompromis, postigli smo sporazum, kada ide ujutro u školu, ide na spavanje u 21, a kada ide popodne u 22 sata... hehe uglavnom otkako je tog sporazuma, rijetko da ide u 22 sata spavati, ode bez pogovora u 21 i to brzo zaspi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •