Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Varičele, angine, afte...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Varičele, angine, afte...

6 mu je godina i dobio je varičele prije 2 tjedna. Sve je bilo ok do utorka kada je dobio visoku temperaturu, preko 39 stupnjeva koju još uvijek ima. Nakon rezultata krvne pretrage, poslan je u infektologa koji mu je otkrio gnojnje angine, a uz sve to je dobio i afte koje su m usvugdje po ustima! prava noćna mora! za lijek je dobio klavocin, pije ga 1 dan ali meni se ne čini da djeluje On ništa ne jede zbog bolova, što učinit, ovo je sve jako iscrpljujuće, taman se ponadam da su varičele gotove a sad još i ovo

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako ima i afte uz anginu treba će vremen da primjetite poboljšanje.
    Antibiotik će djelovati na anginu,ali sa aftama će se organizam morati izboriti sam.Možda da probate uzimati propolis(onaj za bebe u tinkturi bez alkohola),mazati sa tim sluznicu i piti u kapima,te ispiranje usta sa čajem od žalfije.To pomaže za upale usne šupljine raznih uzroka.Još bi pomogle veće doze c vitamina.Samo strpljenja.Nakon kozica imunitet zna jako pasti pa treba vremena da se vrati u normalu.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

sad je dobio i gljivice na jeziku!
    problem je što ništa ne može jesti, doktorica nam je rekla da mu dajemo glukozu injekcijom u usta,a ako baš ništa ne jede može završiti na infuziju.
    što mu dat jesti, sve odbija i jako vrišti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko se meni čini to bi bila herpangina, imali smo to, tu ti ne pomaže antibiotik jer je to virusno. Treba izbjegavati slatko jer ga od toga više boli i bitno je da pije, jesti ne može jer ga peku te afte. Mi smo dobili neku ljubičastu tekućinu u apoteci da mažemo te afte. Držite se!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa
    Koliko se meni čini to bi bila herpangina, imali smo to, tu ti ne pomaže antibiotik jer je to virusno. Treba izbjegavati slatko jer ga od toga više boli i bitno je da pije, jesti ne može jer ga peku te afte. Mi smo dobili neku ljubičastu tekućinu u apoteci da mažemo te afte. Držite se!
    kolko je to mučenje sve skupa trajalo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sorry, nisam vidjela post prije. Trajalo je sigurno tjedan dana, ako ne i više.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa
    Sorry, nisam vidjela post prije. Trajalo je sigurno tjedan dana, ako ne i više.
    sad je prošlo, hvala bogu, na kraju ipslao da su samo bile afte i upala jezika

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •