Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: proljetni umor

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno proljetni umor

vec neko vrijeme se osjecam ko u onoj pjesmi - umoran sam prijatelju, umoran...
    ajmo neke prirodne recepte na sunce

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mene kura Zelene magme "digne" iz toga

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Čaj od čičkovog korjena.

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tzv adaptogeni - sibirski i pravi ginseng, tijekom 10-30 dana.

Korijen cicka, kao sto kaze zvjerka, jer je drenazna biljka (jetra) - pa posredno pomaze. Idealno bi bilo drenazno djelovati i na jetru i na bubrege, dodati za bubrege list koprive, a umjesto cicka dobar je i ruzmarin (i ponesto ukusniji).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

da ne ideš na sunce.
    meni se nakon pet minuta proljetnog sunca počinje povraćati /o ljetnom nećemo/, znaš onu "boje da te uji kačka nego marčevo sunce". ujutro rano i navečer je ok.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam se pomirila s proljetnim umorom, ljetnom fjakom i jesensko-zimskom depresijom.
    Kad vidim recepte potrebne za "oživljavanje", mirim se još i više.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

majo

kao da sam ja pisala.....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni jedino sunce i lijepo vrijeme pomazu kod svih navedenih

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

penjanje po brdima vikendom malo aerobnih aktivnosti na friškom zraku samo digne energiju

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mene prolećni umor trese svakog marta i traje dok ne preuzmem nešto. Inače sam anemična (hgb i Fe uvek na donjim granicama) a ovog aprila sam dogurala do hgb 95 i Fe 4. Uzimam Fe i vitamine i kao bolje je malo ali mene mrzi i da odem u kuhinju i popijem tablete :/ . Pospana, bezvoljna, u fazama i depresivna, sa konstantnim tinjajućim glavoboljama, umorom u udovima...Obično procvetam kad grane sunce (barem psihički) ali mi ove godine ni ono ne ide na ruku

O jesenjoj depresiji ne bih da počinjem. Septembar bih najradije prespavala

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Natasa30 prvotno napisa
    Meni jedino sunce i lijepo vrijeme pomazu kod svih navedenih
    x.

Majo

Gost

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa
    mene kura Zelene magme "digne" iz toga
    Koliko to košta , gdje se kupi , kako se koristi i koliko dana se koristi ???

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mislim da je mjesečna doza oko 250 kn. prodaje bio&bio mislim ali nisam siguran, u svakom slučaju razne bio drogerije prodaju

tko je zainteresiran za magmu, nek pogleda i spirulinu, slična stvar, čak i smrde slično 8)

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni se stalno spava,ujutro se dižem umorna :/ u 11 bi već mogla u krevet a oko 21 sam spremna definitivno! a oko 14 kad me uhvati spavanje bolje da ne pričam samo se vučem i ništa mi se neda

Gost

Početno

Ovo sam našla na netu i malo mi ima a malo nema smisla što vi kažete

Detoksikacijska dijeta, omiljena siječanjska kazna svih grizodušnih hedniosta i nije tako korisna praksa kako se mislilo. Zapravo, radi se o gubitku vremena i novca, tvrdi poznatni nutricionist dr. Wadge iz britanske Food Standards Agency (FSA).

U svojem blogu Wadge je rekao da su voda i tjelovježba jedino što je potrebno tijelu da se riješi nakupljenih toksina.

"Pojavilo se puno besmislica vezano uz detoksikaciju i većina ljudi zaboravlja da imamo 'ugrađeni' prirodni mehanizam, a naziv mu je jetra."

Znači, zaboravite na tablete, biljne pripravke, čarape i body wrapove koje promoviraju slavni i privređuju industriji desetke milijuna funti godišnje. Počnite s čašom-dvije najobičnije vode, vježbajte makar samo šetali parkom i kao treće, uživajte u domaćoj hrani.

Prošle godine, isto je stajalište zauzela i organizacija Sense About Science, proglasivši detoksikaciju bacanjem novca kraj 'besplatne' vode, svježeg zraka i sna koji su sve što zdravom čovjeku treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •