Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: NoĆna kostobolja

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno NoĆna kostobolja

Ušli smo u 25 -ti tjedan ... sve je super , naš se dečko super razvija ... no mama je u komi ... već nekoliko noći zaredom me boli donji dio kralježnice u tolikoj mjeri da nemog spavati!!! UOPĆE NEMOGU SPAVATI!! Neznam kako bih se namjestila , jer mi ni odgovara niti jedan položaj ... bole me i kosti .. ove tu sa strane kod guzice pa nemogu spavat ni na bogu .. majko mila , pa kaj je ovo??!!! A svako jutro me u listovima love takvi grčevi ko neku strau babu od 80 moj se je mišić toliko u stanju zgrčiti da mi pulsira u ruci kad ga uhvatim i onda minutu i nešto urlam ujutro na krevetu dok bol ne prođe ... pijem dodatni kalcij i pola litre donat vode dnevno (preporučeni unos za trudnice) radi magnezija .. ali grčevi su neumoljivi .. no veći problem mi ipak stvara kostobolja ... pa vi koje ste iste sreće ko ja ... kako se nosite sa tim? Dali da radim nekakve vježbe?? Kaaj da radim .. fali mi sna

Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Za bolove u leđima i kukovima meni pomaže kad stavim nešto između koljena - banana jastuk, jastučić ili jednostavno naguram poplun...

A za Mg, ako ti Donat nije dovoljan, probaj u ljekarni kupiti neki Mg u kapsulama... Ja pijem Twinlabov, jedna kapsula je 100% dnevnih potreba, 100 komada malo manje od 80 kn...

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ma joj znaš imam jastuk konstantno među koljenima jer me bebica rita , pa samo tako postane mirna al očito ne pomaže

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni su preporučili šumeći magnezij. Taman kada sam ja odlučila krenuti u shoping bol je prestala pa ne mogu posvjedočiti o učinku istog, ali kažu da on opušta mišiće odnosno smanjuje napetost pa bi stvarno mogao pomoći.
    Nadam se da će ti uskoro biti bolje

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

E pa inikaaaaaa ovo je kao da se ja tužim......sve isto.....mislim da nam nema pomoći!!! Ali sve vrijedi probati, ja sad pijem šumeći Mg i pijem Donat i malo je bolje što se grčeva tiče.....

Michifu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Kupila sam ja i šumeći magnezij, ali meni su te šumeće tablete grozne... Kad se sjetim mirisa i umjetnog okusa...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •