Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Uši i svrbež po tijelu

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Uši i svrbež po tijelu

Dobili smo uši svi po redu , ali ja imam i crvene točkice po vratu, trupu i podlakticama sa jakim svrbežom, već sam se jako razgrebla. Da li mislite da to može iamti veze s ušima il je to neka nevezana alergija. Čini mi se da sam se riješila uši u kosi, ali svrab po tijelu ne jenjava. Pozvizdit ću od grebanja i paranoje da su mi se zalegle uši sve po svud :shock:

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

uh, mi smo imali usi ali ni blizu nikakvi svrabez ni crvenilo. a da odes u ljekarnu ili kod svog ljecnika pa se raspitaj?

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ako me daleko sjećanje iz djetinjstva ne vara, nešto tako slično značilo bi svrab! Prijenosna, zarazna bolest, nema veze s osobnom higijenom nego se prenosi dužim socijalnim kontaktom, odjećom, posteljinom i sl. .... mislim da je uzrokuje neka grinja a očituje se neopisivom potrebom za grebanjem, pogotovo noću, između prstiju, po rukama, u pazusima..... Ili sam nešto zabucala...
    Svejedno, posjet liječniku školske medicine bi dobro došao jer, koliko me sjećanje služi, ako se radi o svrabu, poželjno je što prije potamaniti uzročnike.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •