-
Beba pred sami porod
Kako se beba ponasa u stomaku dan prije porodjajnih trudova ili sati? :? Cula sam da se skroz umiri i da je neosjetimo cak i po dva-tri dana prije poroda.Kakva su vasa iskustva u tome? Jeli beba mirna ili se skroz do samog otvaranja mrda u stomaku ? :?
-
Mene je dan prije poroda tako udarala da sam se skvrčila nasred ceste i plačući molila da prestane. Za par sekundi je stvarno prestala :? , poslije se još par puta javila ali nježnije i tu noć su krenuli trudovi.
-
Moji sve troje su bili jednako aktivni i ništa nije dalo naslutiti da ću dobiti trudove.
A to da bebu pred porod ne osjetiš dva-tri dana,sigurno nije normalno.
-
OK ako je tako jer svaki dan ocekujem da beba miruje a ono uvijek lupka skoro isto.Znaci nije to tako kako sam ja mislila i mogu se svakog trena javiti trudovi jer ih ocekujem.
Hvala vam na uputama!!!
-
Moraš znati da sve žene, a i sve bebe nisu iste. U svakom slučaju, ne želim te strašiti, ali čim ti se beba umiri, savjetujem ti da odeš u bolnicu. Meni su isto tako rekli da se beba umiri i naravno kad mi se to desilo ja sam očekivala trudove, ali kad sam stigla dan poslije u bolnicu već je bilo kasno, beba je umrla. Kad sam pitala doktore, oni su rekli da je istina da se beba umiri, ali ne toliko da je nikako ne čuješ.
-
-
uobičajeno, ništa se nije smirivao, i onda se jednom odgurnuo guzom i - bum, ode voda :D
-
Ritali su se svo troje uobičajeno.
-
meni je Bojan bio tako miran...prava bubica...a i sad je, manje- više, takav.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma