Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Beba pred sami porod

daleka obala

Početno Beba pred sami porod

Kako se beba ponasa u stomaku dan prije porodjajnih trudova ili sati? :? Cula sam da se skroz umiri i da je neosjetimo cak i po dva-tri dana prije poroda.Kakva su vasa iskustva u tome? Jeli beba mirna ili se skroz do samog otvaranja mrda u stomaku ? :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene je dan prije poroda tako udarala da sam se skvrčila nasred ceste i plačući molila da prestane. Za par sekundi je stvarno prestala :? , poslije se još par puta javila ali nježnije i tu noć su krenuli trudovi.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moji sve troje su bili jednako aktivni i ništa nije dalo naslutiti da ću dobiti trudove.
    A to da bebu pred porod ne osjetiš dva-tri dana,sigurno nije normalno.

daleka obala

Početno

OK ako je tako jer svaki dan ocekujem da beba miruje a ono uvijek lupka skoro isto.Znaci nije to tako kako sam ja mislila i mogu se svakog trena javiti trudovi jer ih ocekujem.
    Hvala vam na uputama!!!

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moraš znati da sve žene, a i sve bebe nisu iste. U svakom slučaju, ne želim te strašiti, ali čim ti se beba umiri, savjetujem ti da odeš u bolnicu. Meni su isto tako rekli da se beba umiri i naravno kad mi se to desilo ja sam očekivala trudove, ali kad sam stigla dan poslije u bolnicu već je bilo kasno, beba je umrla. Kad sam pitala doktore, oni su rekli da je istina da se beba umiri, ali ne toliko da je nikako ne čuješ.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam svoju itekako osjetila...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uobičajeno, ništa se nije smirivao, i onda se jednom odgurnuo guzom i - bum, ode voda :D

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ritali su se svo troje uobičajeno.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni je Bojan bio tako miran...prava bubica...a i sad je, manje- više, takav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •