E sad...ako ste već pisale negdje o tome, a ja nisam pročitala jer ne stignem uvijek sve pročitati ...![]()
Uglavnom, sad sam dosla od svog omiljenog soc. ginića s uputnicom za VV i usput saznala da više namam pravo na putni nalog.
Zašto?
Zato što imam pravo za putni nalog samo do najbližeg KB-a koji radi navedeni postupak. Tako ja npr. imam pravo za putni nalog samo ako idem na postupak u Osijek, a cure s mora npr. samo na nalog za Split ili Rijeku. Po našem HZZO-u više nemamo pravo ići u Zg jer imamo lokalne centre za liječenje neplodnosti :/ .
Mislim da je doc rekao da je to 0d 01.09...što je i logično jer sam prije (i još u 5. mjesecu) te naloge dobijala bez problema.

Odgovori s citatom
NIJE PUNO ALI BUDE SKORO 150 KN CCA SVAKA DVA MJ.
, pitala sam za tih više putnih naloga čisto da potvrdim, misleći da imam pravo na samo jedan. Ja stvarno ne znam što je s tim doktorima, kao da sam ja sretna što moram ići u Zagreb, kao da sam ja izabrala da idem na IVF, kao da ja ne bi bila sretnija da ne moram ići, već da mi se trudnoća dogodi, jednostavno bez ikakvih doktora. Moj ginekolog je čovjek koji išao u istu srednju školu kao ja, par godina stariji, poznajemo se, na ti smo, imamo prijateljski odnos, zna da idem više puta u zg, ali ne daj Bože da on meni kaže na što ja imam pravo. Ja nisam ni znala ni za taj jedan putni nalog dok nije doktorica MM dala uputnicu za VV i putni nalog, a ja u čudu :shock: . I tad sam ga pitala, i on mi dao taj samo za jednom. Što to znači, prije dolaska bilo gdje moram proučiti sve zakone i prava
, jednostavno nevjerojatno, da podivljaš.
!
.
...