Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Jane nomad - autosjedalica

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Jane nomad - autosjedalica

Dakle, imamo jane nomad koica i bebaca od 8 tjedana, zanima me posto jos uvijek mora biti u lezecem polozaju kako montirati tu autosjedalicu u auto?
    Uputa nema, samo je neka mala slikica samoj AS, pa nismo sigurni kako se montira. Htjeli bi s malcem na more pa nam je jako bitno, ako netko ima sliku kako izgleda montirana u auto, ili ako moze detaljnije opisati bila bi jako zahvalna!

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Beba u autu ne smije biti u lezecem polozaju osim zbog nekih posebnih zdravstvenih razloga, pa niti ona stara par sati.

Koju sjedalicu imate?

Koliko znas o sjedalicama? Si imala priliku procitati ovu brosuru?

Autosjedalica - uvijek i bez iznimke

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo probaj ovdje naći svoju AS i upute o postavljanju....

http://www.jane.es/seguretat/index.p...matrixcup&id=2

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

koliko ja vidim Jane Nomad su kolica. mogu se koristiti u kombinaciji sa 3 modela AS grupe 0 ili 0+. CAPAZO PRO je grupa 0 i to je putna košara za djecu koja zbog određenih zdravstvenih problema ne smiju biti u klasičnom "jajetu" tj. moraju biti na ravnom. MATRIX CUP i STRATA su modeli AS grupe 0+ koji su kompatibilni sa tvojim kolicima.

da li imaš jedan od tih modela?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da to su kolica koja imaju kosaru na sebi koja je ujedno i autosjedlaica, i na njoj je nacrtano kako se montira ali nema nigdje objasnjenja. Posto ne smije lezati, kosara se moze namjestiti u jos 4 pozicije, i sad me zanima jel se "pretvara" u autosjedalicu kad je u tom najuzdignutijem polozaju?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Cathy_1 prvotno napisa
    Da to su kolica koja imaju kosaru na sebi koja je ujedno i autosjedlaica, i na njoj je nacrtano kako se montira ali nema nigdje objasnjenja. Posto ne smije lezati, kosara se moze namjestiti u jos 4 pozicije, i sad me zanima jel se "pretvara" u autosjedalicu kad je u tom najuzdignutijem polozaju?
    po tvom opisu i po onome što je na site-u ja bih rekao da je to ova košara CAPAZO PRO. Ona nije optimalno rješenje za zdravo dijete jer u slučaju sudara ne pruža maksimalnu zaštitu. upute kako se ta košara postavlja nalaze se u obliku animacije na stranicama koje ti je stavila mg1975, ali ja bih ti savjetovao da nabaviš sjedalicu grupe 0+ ukoliko ti dijete nema indikacije da se mora voziti u košari.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Cathy_1, mislim da ti govoriš o Matrix Cup.
    Imaš na forumu dosta informacija o toj autosjedalici. Ukratko: prilično ju je teško dobro fiksirati u auto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •