Stranica 4 od 24 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 1178

Tema: Avatari - kako i zašto ste ih izabrali

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Obožavam crteže,crtane likove a i malo naginjem feminizmu pa mi se podrazumijeva da bude Žena.Još kad sam naišla na ovu s komištomože pogledom....idealno!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    Citiraj malena beba prvotno napisa
    a saaadaaa?
    meni je bio bolji prethodni
    vrati Mcdreamya

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma da. al kad njega nisan nasla polugolog
    idem jos trazit

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Uuu, zanimljiv topic, a i nešto o čemu dosta razmišljam (k'o da nemam pametnijeg posla ). Ja sam u fazi isprobavanja, nikako da se "nađem". Ovaj pegaz je tu sad zato što je srebrni Prije sam imala neku žensku, jer mi se svidjela žuta boja i istočnjački štih. Ali sam još u potrazi za nekim koji bi mi sjeo.

Inače mam slične probleme s izborom kao one koje je navela Imga: svoju djecu ne volim stavljati na net, od poznatih ne znam koga bih, s udružnima se ne mogu poistovijetiti, ne želim da me povezuju sa životinjama, pejzaži su mi neizražajni... Najviše volim avatare koji nekako pašu s nickom, ali s mojim :/ Ne mogu niš' naći

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Uuu, zanimljiv topic, a i nešto o čemu dosta razmišljam (k'o da nemam pametnijeg posla ). Ja sam u fazi isprobavanja, nikako da se "nađem". Ovaj pegaz je tu sad zato što je srebrni Prije sam imala neku žensku, jer mi se svidjela žuta boja i istočnjački štih. Ali sam još u potrazi za nekim koji bi mi sjeo.

Inače mam slične probleme s izborom kao one koje je navela Imga: svoju djecu ne volim stavljati na net, od poznatih ne znam koga bih, s udružnima se ne mogu poistovijetiti, ne želim da me povezuju sa životinjama, pejzaži su mi neizražajni... Najviše volim avatare koji nekako pašu s nickom, ali s mojim :/ Ne mogu niš' naći

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

avatar mi paše uz nick, a nick sam izabrala jer mi tako MM i moji bližnji tepaju

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Spojila svog klinca i jedan od Rodinih projekata koji podržavam i to je to. Za sad.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Honey jedva sam docekala da se pojavis ovdje pa da ti nahvalim avatar, super je - za akciju, ali jedinstven. osim toga malac ti je vise cool od jamesa bonda

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hvala

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma da. al kad njega nisan nasla polugolog
    idem jos trazit
    to, malena beba

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

McDreamy ne treba biti ni polugol, običan portret je meni već ufuf

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

malo je izdaleka ali ....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

malo podizem da primjetite moj novi avatar

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Malena beba ma koji mc.dreamy...pogle te lipote

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

to je moj sin
    obozavam ovu slikicu

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

to je moj sin
    obozavam ovu slikicu

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ovo je moj metroseksualac Nikola sa Lucijinim lila krilima iz hm-a. Pokušavam stavljati malo jednog malo drugog da bude pravedno, a ako stavim oboje ne vide se dobro.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Imam i ja novu slikicu moje bucke, ovo mi je najdraža slika

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Imam i ja novu slikicu moje bucke, ovo mi je najdraža slika
    meden je

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pošto sam nick sasvim slučajno odabrala, dok sam čitala jednu knjigu o renesansnom dubrovniku, red je i da kao avatar stavim sliku Cvijete Zuzorić, muze mnogih hrvatskih i talijanskih poeta, koja je zračila svojom vanjskom i unutarnjom ljepotom, obrazovanjem i inteligencijom.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

cvijeta bas je osvjezenje vidit avatar pod tvojim nickom sad cu lakse primjecivat tvoje postove koje mi uvik drago citat

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Još dok sam samo čitala forum, oporavljala se od spontanog pobačaja i lizala rane maštala sam da sliku svog deteta imam u avataru. Na to se nadovezale još dve godine ponovnih neuspelih pokušaja i kad sam je konačno dočekala (mislim Nađu) jedini je logičan izbor. A i lepa je, zar ne?

A što se tiče drugih, toliko sam se navikla na neke avatare (zrinka, litala, apri, sorcie, sun, zhabica, klo klo, davor.....) da bih bila na sto čuda kad bi promenili - ko da mi neko preko noći promeni stvari u sobi. A opet tako mi je normalno da maria stalno ima drugi, a uvek je prepoznam

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nas najdrazi/najpoznatiji teletubies promijenio avataaaaaaar! :D

bas ti je simpa!

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    A što se tiče drugih, toliko sam se navikla na neke avatare (zrinka, litala, apri, sorcie, sun, zhabica, klo klo, davor.....) da bih bila na sto čuda kad bi promenili - ko da mi neko preko noći promeni stvari u sobi. A opet tako mi je normalno da maria stalno ima drugi, a uvek je prepoznam
    same here!

a tvoja avatarčica je prekrasna

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kao što je već netko napisao, kako je ovo roditeljski forum, nekako mi je normalno staviti sliku djeteta. A sad se već mogu pohvaliti s dvoje

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Na izbor je utjecao nick, naime tražila sam nešto što bi ga vizualno upotpunilo, pojasnilo. Budući da se ime (prikladno za glavnu žensku ulogu u najnovijoj trash SF romantičnoj horor komediji koja naginje epskom spektaklu u nastavcima) pokazalo toliko pretencioznim da su čak i administratorice u početku pomislile da sam spamerica , avatar je trebao poslužiti uspostavljanju kakve-takve ravnoteže. Najbolje što mi se za tu svrhu u tom trenu našlo u vidokrugu bio je ovaj dirljivo nedužan pogled. Inače nisam tip koji se sentimentalno veže za plišane životinje (to mi je jedini plišani los u životu), igračke i kojekakve objekte nepoznate namjene.

Inače, i ja sam od onih koji ljude pamte po avataru (kad ga netko promijeni sasvim sam izgubljena), a neki koji mi se sviđaju su Aquin i Arkanin, Vještica ima genijalan potpis, a bilo je i drugih koji su mi se sviđali, ali sada se ne mogu sjetiti čijih.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

evo da vidite kako smo se danas okupali

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo da vidite kako smo se danas okupali
    ajmeeee! blago vam se!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

malena beba
    blago vamaaaaaaaaa!!!!!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

dobila sam na mejl 5 slicica grupno nazvanih "when name calling isn't swearing" i moj me avatar osvojio, crkoh mu od smijeha. jos se i danas povremeno nasmijem kad ga vidim. dodatak plus--odmah prepoznam svoje postove

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    dobila sam na mejl 5 slicica grupno nazvanih "when name calling isn't swearing" i moj me avatar osvojio, crkoh mu od smijeha. jos se i danas povremeno nasmijem kad ga vidim. dodatak plus--odmah prepoznam svoje postove
    Ajme tek sam sad išla čitati, super ti je avatar

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moja djecica, u igri, nemarni, veseli, na zraku, u svom elementu...

Mijenjala sam avatare ali mi je ovaj naj naj

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja jako volim svoj avatar (za razliku od nicka kojeg ne podnosim).
    Podsjeća me na djetinjstvo, tada sam gledala Haidi/Heidi i Pčelicu Maju, i skupljala sličice koje sam marljivo lijepila u album.
    Svaki put se razveselim kad vidim ovu Haidi, do danas mi je to ostao omiljeni crtić.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MM uvijek veli da je ona ista ja..il ja ista ona.. Pa sam je eto stavila u avatar.
    Uglavnom ja svoj avatar obozavam..no to ne znaci da ga skoro necu promijeniti..da zavaram protivnika.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ako nemam avatar s nekom aktualnom rodinom akcijom, onda stavljam svoje curke, najčešće jednu ili drugu, jer nemam baš neke reprezentativne fotke gdje su skupa, osim one stare (ako se sjećate), koja mi je legendarna i imam je u novčaniku i doma u okviru, pa mi je malo dosadno još i u avataru. Nadam se da ću ih uskoro uhvatiti na hrpi, da ne ispadne da preferiram jednu ili drugu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    , osim one stare (ako se sjećate), koja mi je legendarna i imam je u novčaniku i doma u okviru,
    Sjećam se.
    Savršena slika.
    Meni, kao mami dvije curke, razlike u dobi, čini mi se, kao i kod tebe, jedna smeđa, druga plava- ta je slika

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo ja pokušavam već nekih par dana staviti slikicu svojega maleckoga ali mi to nikako ne polazi za rukom jer su mi prevelike.Sada bi vas zamolila ako mi netko može pomoći(pošto ja nisam neki stručnjak oko kompjutera) kako da je stavim tj. da li se može možda kako smanjiti ili tako nešto??? :? :?
    Hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Jun 2006

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala vissnja!!!!
    Isprobat ću navećer ćim dođem doma s posla i iskreno se nadam da će mi uspijeti.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Juuuhhhuuuu!!!!!!!!!
    Napokon,vissnja probala sam onako kako si mi ti rekla ali nisam uspijela,uspijela sam putem onlinea.
    Svejedno hvala ti još jednom. :D

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Imam pitanje, navodno nije glupo jer kažu da nema glupih pitanja. Kako da smanjim sliku na manje od 7 KB, sve su mi puno veće i nemam pojma kako bi to izvela!?

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo uspjelo mi je sa ovom sličicom jer nije bila puno veća. Budem probala i sa većim, imam dosta onih preko 200KB, a nemam photo shop već onaj ACDSee Pro2 program za slike, pa ako netko zna kako se sa njim radi nek se javi. Hvala

Sunflower98 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Rečenica koje me pokreće i u kojoj stalno tražim utjehu je Poslije kiše dolazi sunce (razmišljam da je stavim i u potpis, za sad mi ne stigne možda budem jednog dana kad mi sve ovo ne bude u potpisu)
    Obožavam sunce, ono mi daje energiju, kiša me baca u očaj
    tako da sam i nick i avatar izabrala u potrazi za tom zrakom sunca poslije kiše prema kojoj će se moj suncokret okrenuti jednog lijepog sunčanog dana baš kao i '98 kad se rodila naša prekrasna curica

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod mene su avatari ili dječica ili ja s njima (ako se ne mogu dobro izrezati ) ako sam na toj fotki gdje su sa najslađom trenutnom facom.

Nekako mi je baš zabavno mijenjati te avatarčiće.

Da vidim neki natpis ili nešto što me oborilo s nogu i sa čime se mogu poistovjetiti također bi ga iskoristila.

Fora mi je kad ljudi ne mijenjaju avatare, jer često postove pronalazim po slikama/avatarima, a ne imenima, a kao i svi i ja imam omiljene forumaše za čitanje pa mi je drago kad ih lakše pronalazim.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Linda, tvoj avatar mi je najljepši...kad čitam tvoj post ne mogu se nadiviti tvojoj ljepotici, prekrasna je

ivorka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Moj sin voli žutu boju - tamno žutu, a ja volim suncokrete. A i dosta je upadljiv - pa si lako pronalazim postove. Znam da ima dosta suncokreta i u nicku u na avatarima, ali ovo je prilično upadljivo i nisam još do sada vidjela tu sličicu...

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Avatar je moje oko... ta sam već napisala na krivoj temi
    Mislim da ima istine u onoj staroj "Oči su ogledalo duše".
    Mnogo se može pročitati iz očiju i pogleda.
    Ujedno su oči moj najčešći motiv za crtanje jer me fasciniraju... misteriozne su...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

molim da mi netko kaže kak da stavim avatar. Pokušala, ali nisam uspjela. Hvala

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

A meni nije jasno zašto se avatari smiju mijenjati svaki čas bezbroj puta, a nick ne smijemo niti jedan jedini put (s izuzetkom onih koji imaju vrlo mali broj postova)?

Avatar doživljavam jače nego ime i volim kada netko zadrži svoj barem neko duže vrijeme. Prije ću nekog uočiti po avataru nego po imenu.

Ja osobno nisam imala potrebu za avatarom niti sam se trudila išta staviti dok cure s foruma nisu dale prijedlog kako da barem jednu bitku dobijem u nastojanju da promijenim neželjeni i promašeni nick.

I još su se i potrudile napraviti mi na izbor avatare iz kojih sam odabrala ovaj koji sad imam. Hvala još jednom.

Stranica 4 od 24 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •