Ajme, morat ću pojašnjavati. Shvatila sam ja i tebe i njega vrlo dobro, samo volim malo prizemne provokacije, radi samog gušta.
Puno toga dođe i s godinama, žene i muškarci u okolini su oženjeni, sve to postaju neke rodbinske, polurodbinske veze, tetke, šogorice, žene od kolege, kćeri od kolege, bratićeva supruga itd., hrpa neupotrebljvih. Nemoj mi reći da je postojala kategorija "žene" među vršnjakinjama u srednjoj školi, sve su to bili slobodni komadi, potencijalno za zbariti i sve drugo što se priželjkuje.
A ne šminkaju se te žene kasnije radi tebe, nego stvarno radi sebe jer i one imaju veliku kategoriju "nevidljivih" muškaraca. Ne sjećam se kad sam uživo, a bogme me ne zanimaju ni ovi apstraktni, vidjela nekoga pa da sam rekla - gle koji komad, njami,njami..., osim u zezanciji.
Vidjela sam i tebe tamo u Mosoru za onim pultom, pa šta, nisi loš, ali misliš da sam se napalila? Nisam!![]()
Moj postotak "bih ga" je znatno manji od onog 98 i morala bih biti dobrano, dobrano pijana da se poveća.