srecica prvotno napisa
Kako ste danas?
Zbog cega se izdajas? Imate problema sa cikanjem? Ja recimo ne mogu izdojiti ni kapi, a jos uvijek puno dojimo.
Situacija se malo popravila, hvala.
Namakala sam smeđu rižu cijelu noć, kuhala ju u ekspres loncu sat i pol, propasirala i dala sam joj to papati. Bilo je bolje. U sljedećem hranjenju sam joj u mlijeko dodala sluzi od te riže.
Izdajam se jer imam jako malo mlijeka, tako da na taj način uspijem izvuči veću količinu mlijeka od onoga koliko bi beba izvukla. Na tome izgubim jaako puno vremena, ali to je u mom slučaju jedini način da mi dijete dobije mlijeko.
Kad bebi dajem dojku (što bi jasno meni bilo sto put lakše!) ona počne, ali se naglo odmakne i zbunjeno me pogleda s pogledom koji govori: "Hej mama, ma ovo ne špica..", onda opet naglo pokuša, pa me opet pogleda istim pogledom, pa opet i opet, dok se na kraju ili ne počne ljutiti ili pak počne špicanje u mlazu, pa se zagrcne i kašlje, a to u međuvremenu štrca na sve strane, pa joj opet na brzinu dajem da se ne prolijevaju zlata vrijedne kapi, onda guta koliko brže stiže, pa se ful naguta zraka itd itd.