Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: doktor habek-sv.duh

Datum pristupanja
    May 2008

Početno doktor habek-sv.duh

hy ima li tko iskustva s doktorom habekom? i zanima me tko se brine o pupku i kupanju bebe kad je s menom 24 sata

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ima cijela tema o njemu: dr habek na sv.duhu

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Re: doktor habek-sv.duh

Citiraj daliborkranjcec prvotno napisa
    i zanima me tko se brine o pupku i kupanju bebe kad je s menom 24 sata
    Ne znam zašto te ovo brine? Dovoljno je održavati higijenu i držati suhim.
    Moja beba je sa mnom bila 24 sata (ja sam je i kupala) i otpao je pupak 2. dan. Tretiran je samo homeopatskim praškom

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Na Svetom Duhu ti bebe ipak ujutro odnose na kupanje, a sestre dolaze i navečer još jednom u sobe na još jedno prematanje prije spavanja - oko 18 h, ako se dobro sjećam. Znači, nije ful 24 sata, nema ih ujutro par sati, zaboravila sam točno koliko.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bok sam da vam javim da kod dok. habeka ni mrtva vise ne idem. tak je bezobrazan i bahat danas bio niti me nije htio pregledat a cekala sam od pol 7 do 1. u petak sam zavrsila na hitnoj jer imala sam uzasne bolove rekli su da nisam jos dovoljno otvorena i nek cekam ak se ne otvorim do danas nek dodjem na kontrolu cekala sam toliko stime da imam bolove i nisam spavala uopce da bi dosla na red bez da me pregledao i nista mi nije htio reci mada imam puno proteina u urinu. neznam ni jel se otvaram

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jucer sam bila opet kod habeka po starom obicaju nije me pregledao jer je vidio da sam bila kod dukica na sta me je pogledao i rekao da on ne voli da ga se kontrolira. zao mi je kaj jucer nije bilo dukica da me pregleda jer habek mi je sam povisio tlak. nije mi nikad rekao da mi je beba okrenuta i da sam lezim na desno da se vrati na norm.polozaj dukic je rekao i da u sljedecih 3-5 dana bum rodila a habek me narucio tek dan prije termina na pregled. nadaM SE DA 7 I 15.6 nebum rodila jer je habek dezuran

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

jucer sam bila opet kod habeka po starom obicaju nije me pregledao jer je vidio da sam bila kod dukica na sta me je pogledao i rekao da on ne voli da ga se kontrolira. zao mi je kaj jucer nije bilo dukica da me pregleda jer habek mi je sam povisio tlak. nije mi nikad rekao da mi je beba okrenuta i da sam lezim na desno da se vrati na norm.polozaj dukic je rekao i da u sljedecih 3-5 dana bum rodila a habek me narucio tek dan prije termina na pregled. nadaM SE DA 7 I 15.6 nebum rodila jer je habek dezuran

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •