Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: carski rez i mustela

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno carski rez i mustela

Pozdrav svima !

Prvo da se pohvalim danas sam postala teta male Mateice. Sestra je nakon 15 sati rodila carskim rezom pa me zanima nakon koliko moze i da li uopce moze poceti koristiti Musteline proizvode za zatezanje koze nakon poroda kao i onaj serum za strije. Ja sam rodila prije 3 i pol mj. i odmah sam se u bolnici pocela mazati i mogu reci da mi se vec nakon mjesec i pol trbuh i koza vratila na staro imajuci na umu da je Luka imao 4200 g i da mi je trbuh bio ogroman a o visku koze da ne pricam.

Pa ako netko zna neka pliz javi.

Kisi,kisi

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

cestitam teta

Moze poceti mazati odmah, nema razloga zasto ne bi.
    Rana izvana je vec zarasla, konci izvadjeni, dakle slobodno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako je rodila danas, bome rana jos nije zarasla.

ne znam za zatezanje koze, svakako ranu ne moze mazati s time. za ranu bih od srca preporucila silikonski flaster za oziljke, imam odlicno iskustvo s njim. kupljen u rozistepu, moze se stavljati cim rana zaraste. dotad moze kantarionovo ulje i sl. sto vise luftanja je najbolje.

za zatezanje koze ne znam, valjda ono sto ne ide blizu rane moze odmah

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno thx

Ma nisam ni mislila na ranu kao ranu,znam da nju ne smije dirati i thx za ovaj savjet sa flasterom.I ona je rodila veliku bebu i na zalost za razliku od mene trbuh joj zadnjih mj.dana sav popucao pa bi pocela sa mazanjem sto prije. Ma i ja brijem da moze bez frke pocet mazati trbuh odmah jer je i onako ta rana puno nize. Ali tko pita ne skita,thx curke

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja se ispricavam zbog brzopletosti, ja sam onih "nakon 15 sati" procitala kao "prije 15 dana"

valjda ono sto ne ide blizu rane moze odmah
    na ovo sam i ja mislila

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno ..

koliko znam ako doji ne smije ništa koristiti ,tako su meni rekli

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja nisam nikog ni pitala da li se smijem mazati ili ne.Nekako mi je logicno da su ti proizvodi u potpunosti prilagodjeni i dojiljama tj.da ne ulaze u mlijeko. I ja sam dojila Luku dok sam se mazala i nisam primjetila nikakve promjene na njemu

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pa neće se sigurno odmah pokazati...Kako logično?Vidiš ja sam željela koristiti avonove,garinera isto proizvode i my dr. mi je čitala sastojke koji nisu dobri ako dojiš ili ako si trudna...
    Svaka tebi čast,ali ja nema šanse da bi išta koristila ako imalo sumnjam da nije dobro za moje dijete...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sorry ja mislila obični mustela proizviod...a ti misliš za doilje ... a haaa
    ja mislim da meni ne bi nikaj pomoglo sa mojim stanjem kg.i trbuhom koji je bio za dvojčeke veličine

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam koristila Mustelu prije poroda, ali iza ni u ludilu ne bih - ono sto udje u kozu, uslo je u cijeli organizam...
    No, svako ima svoje kriterije - trbuh se da rijesiti i kasnije -
    eno i super topica o tome

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kolika mora biti ta opterećenost izgledom da u bolnici nakon carskoga sebe mažeš da bi dobro izgledala?To mi nije jasno..Imala sam jaaako težak carski,odgromno dijte i nisam znala za sebe,a i kad sam bila boje malo prvenstveno mi je bilo važno dijete i nikada mi nije padalo napamet koristiti nešto a dojim svoga ,jer ulazi u organizam i ono maleno dijete to prima...

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj pupy_23 prvotno napisa
    kolika mora biti ta opterećenost izgledom da u bolnici nakon carskoga sebe mažeš da bi dobro izgledala?To mi nije jasno..Imala sam jaaako težak carski,odgromno dijte i nisam znala za sebe,a i kad sam bila boje malo prvenstveno mi je bilo važno dijete i nikada mi nije padalo napamet koristiti nešto a dojim svoga ,jer ulazi u organizam i ono maleno dijete to prima...

X

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pa ja uopće nisam opterećena svojim izgledom, ali sam potpuno svjesna viška kilograma i svjesno ih se želim riješiti. To ne znači da ću naškoditi svojem djetetu ali ni da ću se još godinama lelujati na šlaufu i višku kože od trudničkog trbuha.

Što se tiče mazanja trbuha nakon carskog, može, samo nek izbjegava ožiljak. Za njega postoje druge kreme. I da, svakako provjerite sa svojim docom koje kreme su okej

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ponekad je bolje na ovom forumu nista ni ne pitati,cast iznimkama.

Sister i bebica stigle doma nakon deset dana. Sve je u najboljem redu,mala cika sve u sesnaest a sister se i dalje maze mustelom i jako je sretna jer se prvi rezultati vec nadziru. Ona sretna bebea jos sretnija jer tako to ide...

...A TO STVARNO NE MOZES NAZVATI SEBICNOSCU!!!

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj "pupy23" prvotno napisa
    kolika mora biti ta opterećenost izgledom da u bolnici nakon carskoga sebe mažeš da bi dobro izgledala
    Đizs

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj desange prvotno napisa
    Ponekad je bolje na ovom forumu nista ni ne pitati,cast iznimkama.

Sister i bebica stigle doma nakon deset dana. Sve je u najboljem redu,mala cika sve u sesnaest a sister se i dalje maze mustelom i jako je sretna jer se prvi rezultati vec nadziru. Ona sretna bebea jos sretnija jer tako to ide...
    Super, drago mi je

Samo da dodam - kupila sam i ja Mustelinu kremu za poslije poroda, na njoj lijepo piše da ide uz dojenje a i farmaceutkinja mi je lijepo rekla da je sigurna krema jer neke žene ne doje dugo ali većina ih nakon poroda doji - a ova se krema upravo tada i koristi

Nadam se da će se i meni pokazati rezultati

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ajde bas mi je drago.

Drzim ti fige!!!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i ima li rezultata ja bi isto to kupila i zna li netko cijenu.....

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Krema kosta oko 200 kn.

Moja sister ju koristi tri mjeseca i 70 posto koze joj se vratilo u normalu.

Ona koristi i mustelin serum za strije (oko 250 kn ) i s njim je jako zadovoljna.

ps. mustela je puno jeftinija u Italiji pa ako si u mogucnosti

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Krema kosta oko 200 kn.

Moja sister ju koristi tri mjeseca i 70 posto koze joj se vratilo u normalu.

Ona koristi i mustelin serum za strije (oko 250 kn ) i s njim je jako zadovoljna.

ps. mustela je puno jeftinija u Italiji pa ako si u mogucnosti

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na nekom topicu je neka forumašica napisala da je mustela svugdje puno jeftinija nego kod nas...pa eto info, da se ne koncentrirate samo na italiju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •