Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 196

Tema: ZPB 2005., 57. dio

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Yas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje bubače!!!

hvala, hvala vidim imate lijepo mišljenje o meni, ali moram vas razočarati . tu je jedna totalno neorganizirana, s hrpom zaostataka kućanskih poslova, neurotična baba , ali nekad sam se žderala zbog svega, ali sad više ne. bitno mi je da su mi djeca sita i čista, a to što su po doma malo zgužvani, a šta sad. i nisam ja kriva što me neko "zacoprao" 8) pa mi stalno hrpa suđa u sudoperu.
    Jeluška nikakav konkretan posao, razno razna čišćenja do jeseni kad Kiar krene u vrtić pa ću tražiti konkretno ili eventualno prije kad završim školu ( samo opet mi je bed jer nemam kud s Kiarom ). u biti sad mi i paše ovako oleti fuša jer na par sati mogu organizirati čuvanje, a cijeli dan baš i ne.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Cure, vi sa malim laringitičarima, savjet iz druge ruke

KUPITE INHALATOR (naravno, ako Vam financije to dozvoljavaju)

Moj brat je ludio sa svojim blizancima, svako malo su bili na hitnoj, radi laringitisa.
    Sve se promijenilo kad su kupili inhalator. Sada ih, na svaku sumnju (kašalj svake vrste...) inhaliraju (zavisno, ili fiziološkom ili pulmicortom) i sve prođe bez potrebe intervewncije liječnika. Oni su se spasili, a bome i ja, jer sam ga, nakon što sam na svome djetetu okusila "čari inhalacije" kupila inhalator.
    Evo, baš sam ga i prošli tjedan koristila kad se Juri začepio nosić i kašljao je.
    Od srca preporučam.

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

yas, grozni je kad imaju laringitis. i moje su imale obje za Božić. spavali smo pod širom otvorenim prozorima, to im pomaže. Kad se koja zakašklje, a trk s njom na prozor. Friški zrak ih smiruje.
    ~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije ozdrave.

Citiraj **mial** prvotno napisa

bitno mi je da su mi djeca sita i čista, a to što su po doma malo zgužvani, a šta sad. i nisam ja kriva što me neko "zacoprao" 8) pa mi stalno hrpa suđa u sudoperu.
    potpisujem! i kod mene ovako. Kad hodam po kući uopće više ne gledam tepih, jer se više ne vidi koje je boje. A da ko pepeljuga hodam čistim i usisavam svako malo, brate mili ne mogu. Onda se svede sve na kuću, a djecu ko he.. Ne želim takav život. Više volim biti s njima vani ili valjat se po krevetu i smijati se do besvjesti, nego robovati kući. kuća i onako trpi svašta, pa nek otrpi i koju godinu nereda dok djeca ne narastu.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mial, draga, šta je to peglanje? Ja sam odavno odustala od tog posla. Roda mi je pomogla. Izvadiš odmah iz mašine, lijepo složiš i pustiš da malo odstoji. Onda lijepo poslažeš po štriku, bez kvačica. I najbitnije, ne gužvaš kada se osuši, nego samo posložiš.

Yas, drži se.

Slike od Gardelanda nemam, ostao je fotić u busu i nije nam se dalo nazad po njega. Navozili smo se po adrenalinskim vožnjama iliti vlakovima smrti. Jedan je totalna strava, vrištala sam iz petnjih žila. Ipak, žao mi je da nisam bila u prvom redu. Na par vožnji smo se smočili od glave do pete, ali je bilo toplo pa smo se brzo osušili i pasalo nam je da nas malo osvježi. Djeca su razdvojenost podnjela odlično. Kažu da uopće nisu pitali za nas. I, naravno, bili su pravi Ja sam jedva dočekala da dođem doma i da mi Leda isprazni balone.

Lovro im je u subotu priredio uživo teškoće nekakanja. Napinjao se, plakao, stenjao..... Nadam se da su sada shvatili šta mu čini čokolada i keks. Mada je sveki imala za reći da mu moram staviti čepić, pa sam joj ja morala po stoti put ispričati šta je rekao gastroenterolog, pa je MM-u rekla da ga sigurno zatvara moje mlijeko jer ga još uvijek dojim. Pa joj je rekao da više ne želi čut te gluposti. I nedjelja je prošla isto u napinjanju i ja sam samo čekala da odemo doma i da ga stavim u kadu. Kada je kritično, lakše mu je obaviti u vodi. I onda je krenuo horror. Stalo mu je govance na pol, on je vriskao, ja sam mu morala raširiti pomalo guzu i pogurati to van. I napokon, jedva je izašlo, on je jadnik bio sav u šoku Sada je krenulo, pokakao se još tri puta nakon toga. Isto se napinje, ali nije te širine pa lakše izađe van.

Došla mi mama pa jurim u dućan. Pozdrav!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi doduše nismo laringitičari, ali povremeno imamo problema s nosom i krisitimo ASPIRATOR - isto jako dobra stvar za nepuhače noseva ko što je patrik

Neću dalje jer ove godine s bolestima stvarno nemamo nekih problema, tu i tamo procuri nos, ali ništa tragično i odradimo koje povraćanje od dan-dva (samo me čudi što nije češće po čemu sve kopa )...........al da ne ureknem.....................

Bolesnićima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Paulita, stvarno lijep provod. :D

A za Lovrino kakanje, imam i ja jednu takvu kod kuće. Grozno je gledati kako se pati, a ne mogu potiskati umjesto nje.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    Grozno je gledati kako se pati, a ne mogu potiskati umjesto nje.

a jeste li probali sa zobenim pahuljicama i kompotima?
    Ja Juri, od kad je skinuo pelenu, svaki dan, u juhu umjesto tjestenine zakuham žlicu-dvije zobenih pahuljica od alnature i sve 5 sa kakanjem.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi da kuc-kuc nemamo problema sa laringitisom kod nas kad je prehlada uvijek je angina al našli smo lijek i za to od kad konzumira Petrovićev med sad će mjesec dana nikakvih problema sa mandulama kak smo imali vratile su se u normalu a nos curi ovih dana ništa strašno pomaže fiziološka
    ni sa stolicom mislim čak da kaka prečesto nakon svakog obroka se isprazni :/
    čudno mi je za Lovru pošto doji nebi trebalo biti problema :/

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Patrik se jučer isto mučio pokakati (prvi put u životu iako oduvijek ima tvrdu stolicu, ali do sad nikada nije bilo problema). Naime, dugo je zadržavao jer ga je dan prije malo zaderalo i bolilo ga je, pa se valjda bojao da će opet. Isto je plakao dok je kakao, ali kad smo obrisali i oprali više ga nije bubalo. Vidjet ćemo danas što će biti.

Svakako djeci treba davati puno voća, povrća i vode, jako je dobar i sok od šljive - patrik ga baš voli, ali vjerujem da to kod neke djece jednostavno ne pomaže

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma nema toga što mi nismo probali. Povrće jede sve, voće je u zadnje vrijeme skroz izbacio i jednostavno ga ne želi ni pokusit. Jogurte i slične stvari obožava, izbacili smo slatko koliko god je moguće, ne jede salame, ne pije gazirano.....Kompot od suhih šljiva popije, ali pojesti suhu šljivu je mišn imposibl. Pije Portalak i svejedno se muči. Al bitno je da je taj čep izašao van, sada se čisti. Jutros se pokakao vani dok smo se šetali, na stojeć. I onda, jadan, nije mogao hodat od tereta u peleni :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Koji inhalator ste kupile i koji aspirator? Moji se pri pumpanju sa pumpicom divljački otimaju pa se bojim asporatora

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Idem redom...

Yas-fakat koma,mislim da bi ja probala možda ipak sa homeopatijom!Ha? Ako su oboje skloni možda ipak ima načina da se to nekako spriječi,ublaži....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas!!

Haribo-dobro da nije ništa,već si me uplašila dok sam čitala,odlazak na hitnu u sred noći mi je scena iz horor filmova

Wana-aaaaaaa ubijaš me sa Šoltom,predobro mi sve zvuči!Blago Juri kad već može uživati!!Super,super!!

Mial-ne moram ti više ni reći-ti si žena za poželjeti!!

Nina-slažem se s tobom ,naravno da je sve moguće! Pogledaj samo naše Dalmatinke- one su ti kombinacija Hilary Clinton i Angeline Jolie

Kad smo kod Hilary...gdje nam je Maruška?? Opet je na putu ili ?

Paulita-super za dobar provod,ali mene ziher taj vlak ne bi vidio,nema šanse,ja sam totalni ziheraš,ali totalni!!
    A za tvrdu stolicu...uh...nadam se da nećete imati više takvih problema

Ostalim mah mah....jurim jer sam totalno postala neorganizirano organizirana 8)

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi smo naš prvi i nadam se zadnji laringitis imali kad sam se ja porodila!bio je u dnevnoj bolnici,dolazio dva puta dnevno na inhalacije,Ela ležala na pedijatriji ,a ja u rodilištu!mislim da mi se tako nešto ružno ne može ponoviti!sjedila sam sa njim na inhalaciji u kučnoj haljini,a nakon što sam preplakala sa njim inhalaciju i inekciju,otiša bih gore na kat podojiti Elu!
    ne ponovilo se!

Ivano ima AD pa nam je dok.rekao da je kod njih laringitis uobičajan,i da je isključivo alergiski!za sada ga nije imao ponovo,ali ako bude,odmah kupujemo inhalator!hvala na savjetu!

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nisam rekla za bubance,i što mekšu kakicu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Dakle....

Kolika god da je gužva, na ovo moram reagirati! E pa, evo ti reakcije:

I ne, nisam na putu - danas.
    Sutra idem u Zagreb.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Dakle....

Kolika god da je gužva, na ovo moram reagirati! E pa, evo ti reakcije:

I ne, nisam na putu - danas.
    Sutra idem u Zagreb.
    To ja samo da te privučem ovdje

Mogu s tobom? Btw...što fali Hilary :shock: 8) ?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mogu s tobom?
    Avion polijeće u 7.05. 8)

Btw...što fali Hilary :shock: 8) ?
    Ja bi radije bila Angelina...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I još avionom :shock: koja si ti carica 8)

Angelina kažeš?? Ma baš je ona bez veze jedino joj dobar onaj njen! A meni je Hilary zakon,pojam žene današnjice (ne mislim fizički)! Jedino mi je Bill malo bljakast

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I još avionom :shock: koja si ti carica 8)
    Inače bi bila preumorna za odbojku navečer. 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pobijedila si,priznajem

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo me na poslu, stavila sam nešto sličica u album pa pogledajte, izvještaj slijedi čim ulovim vremena.
    Paulita, narukvice nisu trebale, more kao ulje cijeli tjedan!

http://public.fotki.com/Tockica/krstarenje-26042008/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Evo me na poslu, stavila sam nešto sličica u album pa pogledajte, izvještaj slijedi čim ulovim vremena.
    Paulita, narukvice nisu trebale, more kao ulje cijeli tjedan!

http://public.fotki.com/Tockica/krstarenje-26042008/
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    prekokrasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Dalmatinke- one su ti kombinacija Hilary Clinton i Angeline Jolie
    ja se pitam čemu ovi smajlići Trak :shock: , naravno da sam se "vidjela" u prozivki gđe Jolie...Marušku si prozvala pod krinkom Hilary, što ne

p.s. Trak- prezime ti je fakat bosansko , a slike dotičnog bosanca predmet divljenja svekolikog puka

Jedva čekam odbojku :D i ponovno žensku večeru u četvrtak (tu Maruška nije u planu 8) )
    Imam posla preko glave, ALI
    pošto je u srijedu sv. Duje, zaštitnik grada Splita i ne radim, sve mi se čini kako ponovno spajamo sa vikendom :D :D :D
    Obzirom da smo otvorili sezonu kupanja, ne ginu nam Bačvice, samo da bude lijepo vrijeme.

Točkice-slike su Vam prekrasne (Ti si se ono mislila bi li išla )

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

E da, inhalatori...
    - moj je ultrazvučni Bremed 5100-čini mi se, malo je tlaka jer se u njega mora ulivati voda za prenošenje frekvencije (tako nekako), ali para koju on ispušta je "finija" i "sitnija" što je puno bolje za one koji inhaliraju lijek, a malo je Lošije za one kojima služi kao otčepljivač nosa i sl (kao nama);
    - bratov je Bremed 1100 (nisam sigurna) i nije ultrazvučni nego je kompresorski.

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Točk ovo je stvarno prekrasno,drago mi je da ste se dobro proveli!

wana zavidnismajlić za kupanje,mi ćemo čekati još minimalno 2 mj. pa onda na Dravu!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo, da vam se malo javimo...mi smo veliki.....imamo pune TRI! Hvala na čestitkama, proslavili smo skromno, sa mojom obitelji i kumovima, roštilj, kolači i torta! Dobio bicikl, formulu sa pedalama, nove tenisice. Sretan i presretan.
    Matej imao super provalu za ručkom. Bila je i prijateljica moje nećekinje na roštilju (12 godina) koja je već dulje vrijeme njegova simpatija. I usred ručka podbode on tatu laktom pod rebra i onako pogne glavu,frajerski, da ga ne čuju baš svi, pita "ha, tata, jel ti zgodna??" i onako obrvom prema toj curi. Kad smo mi umrli od smjeha....

Ali ja na izmaku snaga, Petar ne ubija u pojam svojim ne spavanjem, ne jedenjem, bezbrojnim cicanjem.....a sad još i brdo pretraga ovaj i dugi tjedan....

Čitam ja vas redovito, ali....

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

AndrejMa-nek si se ti nama javila i nek ste nam svi dobro
    Mogla si, kad uhvatiš vremena, promjeniti avatar da vidimo tog velikog dečka.
    i probaj se češće javiti

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    p.s. Trak- prezime ti je fakat bosansko , a slike dotičnog bosanca predmet divljenja svekolikog puka
    Meni kažeš djevojačko mi je bilo puno ljepše ali eto,nisam razmišljala......a tek Roko s tim prezimenom to je tek smiješno!!!!!!

Točk-šta reći osim da sve izgleda SAVRŠENO kao i vi
    Pregenijalno!!!!!

AndrejaMa- drago mi je da si se napokon javila :D

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

AndrejaMa baš lijepo što si nam se javila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da Petar počne bolje spavati!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

imamo mi inhalator, već je skoro pregorio od korištenja
    imamo respiru, uzv. je ali ne onaj u obliku pingvina nego vulgaris model

hvala svima za vibrice
    lu nije više "lajala"
    ivan kašlje kad legne, uhvati ga pa sat-dva kašlje bez prestanka
    dobio je rinolan i panatus
    od toga mu jedino prođe kad ga ako uhvati
    i mm je živnuo
    zamislite, fakat je bio koma, upaljeni sinusi i grlo, dobio antibiotik i cijela 2 (dva) dana bolovanja

:? :shock:

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Yas-ne mogu vjerovati da je dobio samo 2 dana!!Nek ide tražiti još i neka kaže da ste svi slomljeni i bolesni!Mislim svašta !!
    A zato lažnih bolesnika svugdje kao u priči

Ja sam si sinoć malo razmislila i shvatila da nemam doma apsolutno ništa od kućne apoteke tj. lijekova!Bože,kakva sam ja to mama? Mislim da jedino imamo Lupocet sirup,ali možda više ni ne valja
    Inhalator će nam vjerojatno zatrebati na jesen,zbog vrtića,srećom za sada nema potrebe za svim tim lijekovima!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad sam išla pogledati stanje naše "medicinske opreme" i imam što i vidjeti....- nemamo ni toplomjer :shock: mm-u je onaj obični ispao još jesenas,a na digitalcu ne rade baterije....svaki komentar je suvišan!

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Točk, slike su prekrasne! baš vam zavidim!

AndrejaMa, super za javljanje! Možeš se i češće javiti.

yas, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Novi biser.....

Bili jučer kod sveki pa kaže njoj Roko:
    "Baka,jel ti znaš tko je idijot?!"
    Baka- :shock:
    Roko-"Jel djeda idijot?"
    Baka- :shock:
    Roko-"Ma to ti je kad netko ne razmišlja svojom glavom!!"

Zlato mamino pametno

Btw-mislim da nema gore osobe od mene u prometu što se psovanja tiče, siroto dijete,nasluša se svega od mene

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro jutro!

Yas , evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~
    A ovo za dva dana bolovanja , stvarno grozno
    Tock , slikice su super, Lea je prava cura
    Trak mi ti isto doma nemamo ama bas nista od lijekova.
    MM je totalni protivnik lijekova i kad god ja velim da bi kupila
    , on me odgovori.
    AndreaMa bas lijepo da si nam se malo javila

Kod nas opet neko sugavo vrijeme, taj vjetar me vec izludjuje

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mama27 prvotno napisa

Kod nas opet neko sugavo vrijeme, taj vjetar me vec izludjuje
    I kod nas....ja sam pravi meteoropata,i kad se ujutro probudim a nema mi sunca,ne želim ustati cijeli dan! A vjetar nas šiba već nekih 2 tjedna bez prestanka.I najgore je što je neki bljutavo topal,fuuuuuuuj!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    [
    To sam ja htjela već komentirat al rekoh bum pristojna

Točkice prekrasno vam je bilo
    Ponovilo se.

Moje jadno djete je imalo nočnu moru:
    D: Mama iso je motor.
    Ja: Pa kaj ak je išo motor?
    D: Zgazio je Dou. :shock:
    Mama plakala.

A jadno moje djete.

Yas znam kak ti je vjeruj mi, znam. Ja ne vidim kraja tim šmrkljima i kašlju i krmeljima. Užas.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Samo se vi meni rugajte nikad ne znaš šta te čeka u životu !

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Trak ni naša kućna apoteka nija bolja i nek tako i ostane. kad god sam kupila nešto kao za nedaj Bože za 2 dana nam je i trebalo.

vrijeme katastrofa, puše i brrr zima. izluđujeme vrijeme najviše zbog oblačenja za vrtić.
    ali dobro dođe za veš, fino mi ga propuše :D a golubovi tad ne lete .

moj mali macho sinoć zaspao u pol 8 i probudio se u pol 3. kako god sam ga ja htjela uspavati nema šanse i nakraju pustim ja njega da vidim šta će. frajer se spustio s kreveta i otpuzao u igraonicu se igrati do pol 5 :shock: i onda je zaspo ko pokošen i evo još spava.
    Kala je jučer poslije vrtića bila kod sveki i nije ju dopeljala do 9, iako sam ja zvala u pol 8. naravno povuci potegni s kupanjem, pa sa spavanjem do 10 i jutros se jedva digla za vrtić.

Yas ajde više da i vi svoju bolnicu zatvorite!!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve bubače i nekakaće!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Tockice genijalno!
    Lea je putovanje izgleda odlicno podnijela...
    barem tako izgleda na slikama

Yasmin~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kristijanu je nosic jos zacepljen a nocas je poceo i kasljati, pred jutro se smirilo, evo jos spava

lagano se pripremamo za nas dugi godisnji u Hrvatskoj od 20.05-04.08 :D

nesto sam jos htjela napisati al zaboravila sam

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:shock:

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa

Moje jadno djete je imalo nočnu moru:
    D: Mama iso je motor.
    Ja: Pa kaj ak je išo motor?
    D: Zgazio je Dou. :shock:
    Mama plakala.

A jadno moje djete.
    joj grozno....

kad smo vec kod snova, sanjam ja neki dan da mi stan pun paucine
    dolazi MM s posla i kaze da trebamo otici srediti stan, koji iznajmljujemo, i traziti novog stanara

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Točk slikice stvarno vam je bilo lijepo
    Lea mi izgleda puno zrelije od Matea :/ jutros ga ostavljam u vrtiću iziđe teta u garderobu i njih par za njom i jedna curka mu govori bok Mateo primi ga za ruku i u sobu :shock: mislim/vidim da su cure puno otvorenije i brže sazriju neg dečki moj još uvijek fuflja ko beba

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da se javim dobro jutro!

sa zavišću gledam ove postove"moj još spava" :shock:
    kod nas situscija kao i svako jutro:Ivano u 6,mama jel se sekili probudila?nije! u 6 i 10 mama jer se sekili probudila? nije! i tako do 6 i 40 kad se sekili probudila! ako nije on onda je ona!
    nebi se trebala pretjerano žaliti jer su oboje u pola 9 u krevetu-kad koji zaspi druga je priča,ali u 6 mi je fakat rano!

sad je on kod bake,a ona u krevetu,slomila se jadna,nije spavala od 6 i 40,do sada bolje joj je da odguli 2 sata,da na miru skuham nešto za jesti!

~~~~~~~~~~~~~za sve bubane!
    i moram kuc-kuc kako mi je prošla ova zima,jedan balavi nos dva dana :D
    ali kad krene vrtic nagrabala sam skupa s Elom!

jer imate neke provjerene multivitamine za ječenje imuniteta,a da nisu 300 kn?

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tetemajo samo stvaraje prirodnog imuniteta,puno voća,povrća,jaja i svakodnevno žlica meda nemože jeftinije

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne znam jer smije med-nije ga nikad jeo(koliko ja znam :/ ) zbog atopiskog,a moj tada trogodišnji nećak se skoro ugušio sa žličicom meda!
    kako mu daješ?

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi smo pri kraju naše teglice Pertovićevog meda za kašalj uopće nisam pametna dali da sad napravim pauzu ili da kupim novu i nastavim s terapijom :? očito je da mu pomaže al nebi htjela ni pretjerati
    Stijena kako vi,pošto koristite njegov med?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi koristimo Petrovićev med, ali ne svaki dan, nego povremeno. Sad smo recimo na sajmu zdrave hrene u boćarskom kupili zeleni med s brokulom, pa mu to povremeno dajemo, ali ove godine stvarno nismo imali nekih pretjeranih problema s nosom, kašljem i sl.
    Mi koristimo propolis za djecu (u spreju pa se lako aplicira) i povremeno ehinaceu, ali njoj treba vremena da počne djelovati, pa ako netko namjerava dijete slati na jesen u vrtić bilo bi dobro da već sad počne, ali isto tako s njom treba pauzirati nakon jedne doze jer inače ima kontraefekt. Inače, jako dobra stvar za imunitet.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

dam mu žlicu meda poslije doručka
    ovaj med je baš za kašalj i imunitet i nije nimalo ukusan al navikao se prodala sam mu priču da mu je to donjela pčelica maja...
    neznam kako med djeluje na AD

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •