Točk, a glede Talijana. ne znam što bi rekla. Moja sestrična iz Švicarske se udala za Sicilijanca. Kad se oni skupe, ne čujem svoje misli od galame.
Točk, a glede Talijana. ne znam što bi rekla. Moja sestrična iz Švicarske se udala za Sicilijanca. Kad se oni skupe, ne čujem svoje misli od galame.
Točkica prvotno napisa
a ludih li ljudi
![]()
E....mogu ti reći da sam baš uživala u tvom izvještaju,pohvaljujem,dobra si,inače kratka ali sad super!! Provod super,blago vama !A Lea je postala mala putnica![]()
Jele-za filmić se javi Maruški,možda ti je i poslala na mail
E da...ja volim Talijane![]()
dobro jutro!
ja već četvrto jutro vilenim od 6 ujutro![]()
točk super za provod i super za Leu,neka se talijani nebacuju,znači da još uvijek imamš ono nešto![]()
Maruška filmić,samo odabrani ili..... :?
Vjerojatno žena nema tvoj mailtetamaja6 prvotno napisa
![]()
Dobro jutrooo...
Točk blago vama. baš mi je drago da vam je sve prošle prekrasno i u uživanju (za razliku od našeg skijanja![]()
još mi se kosa diže na glavi kad se sjetim).
A glede agresivnosti u vrtiću - ima neki mali na adaptaciji koji tuče sve kaj stigne. I bome sam ja njega posjela na klupu i krenem j "Jeli Mateo, zašto ti tučeš moju djecu?" A mali me gleda s velkim okama a meni već žao. "To ti nije lijepo oni su tvoji prijatelji, i ja sam jako tužna kad ti njih tučeš" (htjedoh još dodat nemoj da se ja naljutimal nisam). Naravno to smo si mi pospikali pred tetom. Naime njegova mama ne poduzima puno tj ne poduzima ništa i mislim da mu nisam naškodila.
AJd satrite me![]()
Točk predobrooo,neki detalji će nam vjerovatno poslužiti kad budemo plovili tim rutama :nikadpanitad:
MB-pa naravno da mu nisi naškodila,dapače.Ako mu već mama ne radi nešto po tom pitanju,onda je krajnje vrijeme da netko reagira,čisto da dijete zna da se to ne smije raditi i da je ružno.
NINA80 prvotno napisa
I ja, inače...
Nisam napisala da je bio dobaaaar, onako, kovrčava crna kosa, visok......odmah sam otrčala u kabinu da se pohvalim mm-u ( koji je btw gledao utakmicu)![]()
tetamaja6, NINA80, Jeluška, yasmin - pošaljite mi svoje mailove pa vam pošaljem filmić koji smo jučer komentirale... Ako sam nekoga zaboravila, nek' se javi.
i ja bi vjerovatno postupila kao i ti.
uvijek će biti pojedinaca koji nebrigaju za odgoj svoje djece!
koliko znam kod nas u grupi nema problematičnih, stvarno je vrlo bitno kako se tete postave tako će im svima i biti
da je svijet u krizi morala je,nikad nije bilo gore
tnx proslijedila mi MialMaruška prvotno napisa
Jutar!
MB![]()
ja nažalost tako vodim skoro svaki dan razgovor sa Gričkom jer čim ja dođem po nju ona se probahati. a ima jedna curica koja svaki put dotrči k meni kad dođem ( tješila ju kad tete nisu i dijete me zapamtilo ) i onda viče na nju da sam ja njena mama i hoće ju gurnuti - pa smo skoro svaki dan na informativnom razgovoru![]()
Točkica![]()
![]()
i šta reće TM?
Točkica prvotno napisa
![]()
![]()
maruška, mail mi je u potpisu, može i meni?
Glede nasilja.....ima ga i u mojoj blizini. I nije to neko fizičko nasilje, ali jedan dečko iz tog društva je strašno glasan i predvodi cijelo društvo. Svaki dan mu je neko na tapeti. Pa je jednom bila i jedna curica kojoj je vikao "lijepa si ko slika, a na slici go_no"Svaki dan je sprdanje na nečiji račun. Pogotovo po ljeti, a onda su vani do jedno pol noći. Čini mi se da idu u neki sedmi-osmi razred. I onda ga mama zove s balkona da dođe doma, a on njoj viče "daj, čekaj malo, doći ću za sta vremena, ne gnjavi" :shock:
Filmić sam pogledala jučer, fenomenalno je prikazano kako utječemo na djecu. Stvarno se možemo zamisliti.....
Novost kod nas je da smo skinuli noćnu pelenu prije dva dana, sama je tražila. Ovo je bila treća noć i super je prošlo. Prošlu noć se popiškila ali u 8 ujutro i odmah stala i probudila me pa nastavila na wc-u.
Kakanje još čekamo.
Ništa, krepao od smijeha. Drugi dan sam mu ga i pokazala, hehehehe....**mial** prvotno napisa
Najbolje mi je bilo što sam tu istu večer sa Leom gledala show sa plesačicama, tange, perje na sve strane a mm u kabini gleda polufinale Uefa ili tako nešto a na moru nema signala da ga nazovem da dođe... Uglavnom, ja sve slikala i pokazala mu, njemu slabo šta je propustio.....
Drugu večer se nacrtao prvi u dvorani![]()
Wow Točk-bravo za Leu :D i pelenu,a i kakanje će vjerojatno brzo,ima vremena!
Ima li koja da ne voli Talijane![]()
Paaa...meni nisu nešto napeti. Ja se furam na visoke.traktorka prvotno napisa
![]()
Točkice, baš ti zavidim....
Paulita, Jeluška - poslala sam vam film.
To sam i ja govorilaMaruška prvotno napisa
![]()
Točkica bome bi moj letio s broda, a i Talijana bi mu milion puta nabila na nos
![]()
Nina nemogu naći nešto što mi se sviđa, pa se odmaram od avatara
Talijani - :/
visoki crni sa plavim okama,visoki plavi s plavim okama![]()
![]()
od toliko prelijepih slikica nemožeš se odlučiti,nebi ni ja
kome je još bitna boja očiju?![]()
:shock:Maruška prvotno napisa
a ja kao u toku????![]()
Mial znači ugalvnom da je plavooki![]()
Ma teta je bila prisutna i kaže ona njemu "jesi čuo Mateo šta ti teta kaže" našto je maleni nekaj reko tipa da nejga mama tuče :shock: al ga nisam dobro razumjela. Ak je tako onda on valjda misli da se tak pokazuje naklonost il kaj ja znam. Al nisam ja sad nekaj vikala na njega nego sam se onak spusila na njegovu razinu i "prijateljski" porazgovarala![]()
Maruška prvotno napisa
jel mi vjeruješ da idem ako mm bude mogao biti s Rokom 8)
Meni ovaj tip skroz ništa posebno. Uopće ne kužim cijelu pomamu oko njega.**mial** prvotno napisa
Mial-mijenjaj avatar,fotka je mutna,ali sadržaj nije![]()
Ja volim takve dječačke likove,izgleda tak romantično....aaaahhhhh
Mare-ne kužim ni ja ali nije ni bitno![]()
:shock:traktorka prvotno napisa
Ovo je samo prvi korak....![]()
odoh se primiti posla, neželim sudjelovati u začatavanju 8)
mial vrati pekmezića il gričku
Evo dogovorila,idem na predavanje :DMaruška prvotno napisa
Čisto iz znatiželje da ne pomislite da sam se pokolebala![]()
ma nije ni meni niš posebno al sline same krenu![]()
![]()
ako netko ima novine metropola ili na netu mu se da pogledati mi smo na slikici:D
"u vrtiće preko interneta"
Grička se vozi, a pekmezić u "torbi"
Budem.Nažalost,neću moći biti od početka do kraja jer mm ima posla od 5 ali bar sat,sat i pol!!Maruška prvotno napisa
Glede filmića, prestrašno :shock: :shock: :shock: . skidaju nas u bobu.
mial, daj neki prikladni avatar!
![]()
odoh se sad bacit na kolačiće krajnje je vrijeme
![]()
Mial a jesi ti oduljila tu proslavu fakat![]()
![]()
traktorka prvotno napisa
ja
malo su mi pre..............kak da se izrazim..............too much
više padam na profinjenije tipove
nešto tipa mialin avatarnpr