Pročitala sam i zgrozila se još jednom iznova. Nije ništa novo, sve smo to već pročitali puno punta i još više puta komentirali. Ipak željela sam podijeliti to i s vama koji možda to niste pročitali pa sam članak potražila na stranicama Novog lista no od članka ni traga. Zovem MM na posao da provjerim je li to bilo u tim ili nekim drugim novinama, a on će meni da to ij ebio članak nego plaćeni uglas Župnog ureda Lukovdol, na pola stranice u koloru s priloženim slikama malih ručica starih nekoliko tjedana a u produžetku tekst koji napada doniranje spolnih stanica, karakterizir anas koji mso spremni prihvatiti donaciju i onda još malo pljuje našu moralnost kada je uopće u pitanju IVF.
Dakle ako netko ima pri uci Novi list neka nam malo citira taj tekst da se još malo zgražamo. Napomenut ću još samo da u cjeniku oglasa takav format stoji 2 000,00 kn! Pitam se jesu li to platitli od lemozine!?
Ako ova tema ipost nisu u redu molim moderatore neka brišu i ispričavam se ali trenutno sam neopisivo ljuta i razočarana!
P.S. Kad samo pomislim da su neki članovi obitelji platili misu za nas prije nego smo otišli u Prag....sad znam kamo ide taj novac!

Odgovori s citatom
, a o njihovom homoseksualizmu, pedofiliji i sličnim gadnim stvarima nema riječi!? Neka se malo zagledaju u vlastite redove!!!! To im je moj savjet!!! Nego više od tri desetljeća zataškavaju svoja neprirodna djela. Tko su oni da nama sude???? Neka prvi kamen baci onaj koji je bez grijeha....ma samo šta nisu napisali da smo sami si krivi jer smo se drogirali i prostituirali, da, da.......
Htjela bih samo prokomentirat kako te takozvane "SLUGE BOŽJE"nije strah Boga i Isusa.Meni se čini da će polako i kod njih jednog dana doći Sodoma i Gomora
(nisam uspjela naći smajlić koji bljuje