Pročitala sam i zgrozila se još jednom iznova. Nije ništa novo, sve smo to već pročitali puno punta i još više puta komentirali. Ipak željela sam podijeliti to i s vama koji možda to niste pročitali pa sam članak potražila na stranicama Novog lista no od članka ni traga. Zovem MM na posao da provjerim je li to bilo u tim ili nekim drugim novinama, a on će meni da to ij ebio članak nego plaćeni uglas Župnog ureda Lukovdol, na pola stranice u koloru s priloženim slikama malih ručica starih nekoliko tjedana a u produžetku tekst koji napada doniranje spolnih stanica, karakterizir anas koji mso spremni prihvatiti donaciju i onda još malo pljuje našu moralnost kada je uopće u pitanju IVF.
Dakle ako netko ima pri uci Novi list neka nam malo citira taj tekst da se još malo zgražamo. Napomenut ću još samo da u cjeniku oglasa takav format stoji 2 000,00 kn! Pitam se jesu li to platitli od lemozine!?
Ako ova tema ipost nisu u redu molim moderatore neka brišu i ispričavam se ali trenutno sam neopisivo ljuta i razočarana!
P.S. Kad samo pomislim da su neki članovi obitelji platili misu za nas prije nego smo otišli u Prag....sad znam kamo ide taj novac!