Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Mala Učilica

crvenkapavica007

Početno Mala Učilica

Mala Učilica - ima li je tko??? Uskoro krećemo u školu pa razmišljam da je nabavimo...

cijena baš i nije sitnica ali ako su na njoj kao što kažu slova, brojevi, priroda, društo, promet, odnosi među predmetima i još svašta nešto onda to i nije tako skupo... hm... ima li itko ovu računalnu igru i da li ste zadovoljni s njom.?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

vec je bila ta tema, evo pogledaj:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...hlight=ucilica

crvenkapavica007

Početno

aha sorry nisam ni vidjela ... nova sam na forumu pa neznam točno još kako sve to uopće funkcionira.. Ali koliko vidim to je ova Učilica za osnovnoškolce... meni treba Mala Učilica (za djecu od 3 do 7 godina), pa reko da vidim ima li je tko?

evo vidim da ima na njihovoj stranici i neki kviz pa se može i osvojiti, tko voli nek izvoli..
    http://www.malaucilica.com/kviz/pocetna.aspx

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo malu ucilicu i nisam njome zadovoljna, a nisu niti moja djeca. Cak sam toliko nezadovoljna da cu ti nabrojati razoge.

Instalirati se moze samo na jednom racunalu sto mi je silno neprakticno (i odbojno), jer apsolutno sve druge igre mozemo igrati (uz CD u drive-u) na bilo kojem racunalu. Iako cesto instaliram programe, s malom ucilicom sam imala problema. Od help-deska sam dobila prilicno arogantan i nekorisan odgovor (problem rijesila sama). Uz to, ucilica zahtjeva 2 GB prostora na disku! Na mom kompu ju je tesko pokrenuti (otvara i zatvara prozor nekoliko puta trazeci pravu rezoluciju).

Preko svega toga bih presla da je barem sama igra dobra. Ali, likovi su anemicni, a glasovi, po mom misljenju, neprirodni, iritantni i neprilagodeni djecjem uzrastu (ovo je, kao sto rekoh, moje misljenje -- meni je iritantno kad netko prica u rimi cak i po cijenu razumljivosti). Komande su komplicirane, pretrome i pregrube za moju djecu. (Ok, ovdje pak treba uzeti u obzir to da su moje cure vjerojatno dosta razmazene jer imamo pregrst kvalitetnih igrica za tu dob. One su navikle igrati same, a sa malom ucilicom sam im trebala pomagati, na obostrano nezadovoljstvo.)

Eto, bas mi je dobro doslo izventiliram frustraciju, no to je proizvod skuplji od slicnih igrica i ocekivala sam puno vise. (A moja djeca i dalje najradije igraju besplatno on-line.)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Potpisuje sve navedene kritike male učilice. Katastrofa! Šteta novaca!
    Ima nekih edukaticvnih igrica Garfield koje su se prodavale uz neke novine mislim po 30 kn. Jel ima netko iskustva kakve su te?

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj pinta prvotno napisa
    Ima nekih edukaticvnih igrica Garfield koje su se prodavale uz neke novine mislim po 30 kn. Jel ima netko iskustva kakve su te?
    meni a i mome djetetu puno zanimljivije od učilice
    a naručila sam i ovo i zanimljivo mu je a i meni se čini ok

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj keka prvotno napisa
    (A moja djeca i dalje najradije igraju besplatno on-line.)
    Edukativne igrice ili obične? Ako su edukativne, možeš please staviti link?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    Citiraj pinta prvotno napisa
    meni a i mome djetetu puno zanimljivije od učilice
    a naručila sam i ovo i zanimljivo mu je a i meni se čini ok
    i mi imamo garfield i puno joj je zanimljiviji od ucilice kao i silabus na koji je Arwen stavila link (i njega imamo)

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja isto imam problema sa instalacijom male učilice... evo imam je već tri tjedna i nikako da uspijem instalirati..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Citiraj keka prvotno napisa
    (A moja djeca i dalje najradije igraju besplatno on-line.)
    Edukativne igrice ili obične? Ako su edukativne, možeš please staviti link?
    Radi se o stranicama na danskom jeziku pa ti, pretpostavljam, nisu zanimljive. A svakako su edukativnog karaktera, no posto su on-line ne trebaju epitete da bi se prodale (izmedu ostalog) bojanka, puzzle, igra memorije i labirint. Ja sam se zaista potrudila naci dobre igrice na hrvatskom kako bi mi djeca vjezbala jezik, ali nisam nasla nista sto bi me odusevilo. Ako netko ima kakav prijedlog, javljajte!

OT, iz slicnog sam razloga prestala kupovati filmove sinhronizirane na hrvatski i radije cu ih pogledati na danskom (koji sigurno moze kandidirati za najruzniji svjetski jezik) jer me ljute neprepjevane pjesme, likovi koji govore dijalektom, prenemaganja i neprirodni glasovi. Zato sam danas kupila 'Vlak u snijegu' i bas se veselim nasoj obiteljskoj premijeri.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •