-
Saloni namještaja u Rijeci
Evo, Riječanke, posla za vas.
Trebam salon namještaja u Rijeci,
da je namještaj jednostavan, kvalitetan i lijep, ne preskup, ništa fensi šmensi.
I isto tako pitam gdje je najpovoljnije kupiti bijelu tehniku (konkretno vešmašinu).
-
Mislim da ćeš što se veš mašine tiče najpovoljnije proći u Metrou, ako nađeš ono što ti paše.
A što se tiče salona namještaja u rijeci, ja sam puno toga kupila u Domi, oni su ti u bivšem Tušu, sada Plodinama na Podmurvicama. Imaš od do što se tiče kvalitete pa obrati pažnju. Sobu spavaću smo kupili od Hespa (imaš njihov program i kod njih).
-
mi smo veš mašinu kupili u elipsu na škurinjama.
a namještaja imaš na škurinjama u Concordiji,
lesnina,tena,prima,pevec,mima,eurodom na kantridi,istradom prema preluku,meblo,u tc andrea........... ovisi šta konkretno tražiš.
mi smo sjedeću garn.kupili u lesnini,stol i stolice u textumu,ormarić za tv u pevecu,stolić i ormar u concoriji........
-
Semeraro - Tover centar Rijek
Bas danas za kavom, kolegica prica kako je bila tamo i kako je fora jako.
http://www.tower-center-rijeka.com/p....aspx?id=PG_G1
-
-
Googlala sam pa sam naišla na taj TC Andrea.
-
Mislim da ću svakako posjetiti Semeraro.
Ja sam Ikea fan, ali mi se ne da voziti 3-4 puta od Graza do Ri.
-
Nisam iz Rijeke, ali imam jako dobro iskustvo sa salonom namještaja Eurodom (adresa: Istarska 15, Rijeka). MD i ja smo prošle godine kupovali neki njihov namještaj putem interneta i jako smo zadovoljni ne samo kvalitetom, nego i uslugom. Sjećam se da nam je pošiljka trebala stići baš prije sezone godišnjih odmora, a oni su bili čak toliko susretljivi da su nas nekoliko puta zvali radi dogovora o preuzimanju tj. kako se ne bi dogodilo da baš u to vrijeme nikoga ne zateknu kod kuće, dok drugi samo pošalju, a ti ako možeš preuzeti ok, ako ne možeš, onda čekaj do sljedećeg termina dostave.
Cijena nije bila najniža koju smo mogli naći, ali nije bila ni neka nevjerojatna suma. Tražili smo mi i jeftinije stolce i redom odustajali, jer se činilo da im je i kvaliteta na razini cijene, a osim toga MD je sa svojih 186 cm izgledao prilično smiješno na tim sjedalicama substandardnih dimenzija. Za ovo što smo kupili znam da će trajati i jako je udobno. :D
www.eurodom.hr
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma