Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Čiščenje svijetle brušene kože

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Čiščenje svijetle brušene kože

Eto... kupila sam cipele u koje sam se zaljubila na prvi pogled. Prekrasne ...ali svijetle.
    Zapravo nisam ni razmišljala u strci dok ne neki dan nije ulovio ne baš pljusak, ali... Sad su dost prljave, sve se vidi na njima. :/ Znam da postoje sprejevi za tamnu br.kožu, ali ovo....???? Čime čistite ovakve "slučajeve"?

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Baš sam neki dan bila u kemijskoj čistionici u Berislavićevoj. Došao je neki tip sa bež cipelama od brušene kože i na njima masni flek, veli pao mu je komad pite na njih. Vlasnica čistionice mu je rekla da je najbolje ničime ne trljati nego samo običnim blagim šamponom pa i više puta ako odmah ne ode i sušiti na zraku, nikako ne na suncu. I nikako agresivnim sredstvima. Eto, probaj to.

I da, mala anegdota - veli tip: "A da probam s onime, joj ne mogu se sjetiti kako se zove, ma s onime s čime žene peru suđe."

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    "A da probam s onime, joj ne mogu se sjetiti kako se zove, ma s onime s čime žene peru suđe."

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Brušenu kožu se lijepo može očistiti s gumicom za brisanje.
    Ja sam tako čistila sve lukavčeve cipelice, a znalo je tu biti svega.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    ooo, ovo probamo danas!

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    Ja sam tako čistila sve lukavčeve cipelice, a znalo je tu biti svega.
    Možda metoda zaista radi i nije da ismevam tebe, Imga ali se kod ovakvih stvari uvek prvo dooobro ismejem osobi koja je izumela dotičan način rešavanja problema ( i isprobam ga odmah naravno). Mislim, kome je i kako mogla da na pamet padne ideja da brušenu kožu čisti gumicom za brisanje. Ne razumem putanju njegovih/njenih misli zaista

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo isprobala sam čistiti svjetlu torbu od brušene kože s gumicom i nije uspjelo. Nešto malo je otišlo s onom spužvicom za čišćenje u kuhinji (ona bjela što se rulji, uf koji opis). Kupila sam jučer neku gumicu za čišćenje brušene kože u dućanu s cipelama pa ću još to probati.
    Inače, prošla sam hrpu kemijskih čistiona i nitko mi nije htio čistiti torbu, na kraju mi je jedna gospođa objasnila da im je to prekomplicirano i ispalo bi preskupo, jer moraju rašiti torbu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •