-
fleke na opranom vešu
već duže vremena mi se pojavljuju tamne fleke na opranom vešu,ne idu dolje.Promijenila sam prašak,omekšivać,temperaturu i sl.Uništilo nam je 1/3 garderobe.Ima li tko rješenje misterija?
-
plijesan?
hrđa iz mašine?
pojma nemam
jeste očistili filter, možda se nešto zaglavilo pa pušta boju
-
Evo da se i ja ubacim, nemam pojma od čega ti se to dešava (valjda će se javiti netko pametniji) ali i mene muče mrlje od trave, jel zna netko kako ih skinuti?
-
Hm, da su svijetle fleke, rekla bih ti da je prašak ili omekšivač, ali tamne... Ovako napamet, možda ti se nešto sitno a tamno provuklo kroz rupice u bubnju i sad tu čuči i farba, kakav tamni žniranac, ili možda nisi dobro ispraznila džepove dječjih hlača, a tko zna čega bi sve tu moglo biti.
Pokušaj očistiti filter, možda nađeš kakvih forenzičkih dokaza o čemu bi se moglo raditi.
-
Meni se ista stvar događa zadna dva tjedna,pojave se neke smeđe mrlje,izgleda kao tragovi tekučeg pudera,mašina mi se puni odozgo pa neznam kako bi očistila gumu ,mislim da je od nje ona je tak nekak hrđave boje
-
cure baš vam hvala,sutra šaljem MM u misiju čišćenja
-
imala sam sličan problem,točkice smeđe boje,koje ne idu dole
moje riješenje:pustila mašinu praznu na iskuhavanje,a prije toga oprala onad dio gdje ide prašak i omekšivač,ne kutiju nego iznad toga,tamo odakle curi voda u tu kutiju!
upitrijebila sam staru četkicu za zube i čačkalicu!
nadam se da sam dobro objasnila!
problem je bio riješen!
-
ewa, meni mrlje od trave odlaze bez problema. Stavim na njih sredstvo protiv fleka iz DM-a, ne znam kako se zove. U bočici je, ima četkicu na vrhu, denk mit. Perem na 60 , ali silazi i na 40.
-
Ove sam zaboravila odmah oprati (što inače radim kad je riječ o travi, krvi...) ali sam zaboravila i par trapki i trenerki sam oprala sa zakašnjenjem i sa vanishom ne ide dolje...koji bed