Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Papa test u trudnoci!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Papa test u trudnoci!

Izvinjavam se ako je ovo pitanje vec bilo. Zanima me da li ste radile ovaj test u trudnoci i koliko je siguran?
    Ja sam se iznenadila kada me doktorica narucila za ovaj test. Inace sam u 18 tj a narucila me za 4 tj.
    :shock:

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bilo je već negdje, ali nije važno. Nema nikakve opasnosti, test je siguran. Ja sam ga radila u obje trudnoće. Malom se četkicom dodirne tkivo grlića, i na taj način uzme uzorak.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ga u svakoj trudnoći radim.Zašto ti je to tako čudno?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam ga radila u 23 tjednu trudnoce i nasli su neku upalicu nista strasno vazno je da ti to obave. poslje uzimanja pape imala sam laganu sukrvicu na koju me upozorio gin. to je uobicajeno jer je cetkica malo gruba za nas trudnice

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala na odgovorima. To sto mi je bilo cudno je kad sam se vratila na posao posle pregleda i kazem kolegici jednoj starijoj zeni (mozda ima 50 god.) da mi je sljedeci termin za to, a ova se iznenadila kao to se ne smije raditi u trudnoci. Nemoj da ides. Nije sigurno za bebu :shock: Ona ima 5 djece i nije nikad kaze to radila u trudnoci

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

znas da katu da i komp,nije siguran pa evo nas na njemu. kako su nase bake i mame rodjavale nisu pazile jel jedu nekaj kaj je danas zabranjeno. citala sam nesmijes kikiriki nesmijes jaode itd a kaj da jedem travu sad je ima na pretek 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •