22. svibnja u 13, 30 u u zagrebu u igraonici tom-tom (u varšavskoj), održat će se zajednička proslava prvog rođendana beba ljetnica 2007. sve zainteresirane ljetnice detalje mogu pročitati i ujedno se prijaviti za dolazak na ovom linku
22. svibnja u 13, 30 u u zagrebu u igraonici tom-tom (u varšavskoj), održat će se zajednička proslava prvog rođendana beba ljetnica 2007. sve zainteresirane ljetnice detalje mogu pročitati i ujedno se prijaviti za dolazak na ovom linku
hop, a di su stare forumašice s ljetnog kružoka?ra, andreaMa, roza, anne Mary, medusa..????nećete na rođ?
Curke javite se, baš bi nam bilo drago da se skupi stara ekipa sa ljetnog kružoka!
Joj, mi se spremamo na more....
Ali još ću vidjeti ovih dana, baš bi mi bilo :D :D :D
mi idemo na more...
lijepo se provedite i uživajte, ako nam se promijene planovi probati ćemo se javiti na vrijeme da i mi upadnemo.
ajoj
pa ideja vam je super
mislim da bismo i mi mogli doći-moram se dogovoriti s tatekom.
:D , mi bi tako rado vidjeli imenjaka.
i mi imenjakinju-da ga samo vidiš koliki je ogroman-13 kila prije i 74 cmnisam pratila jel imenjakinja pratila isti tempo
sori na OT
pa balerina je ipak dama8900 i 69 cm.
neka, onda je on pravi muški zaštitnik za dame, veliki i nježni.
super što ste se sjetili proslave, svakako ćemo probati doći .-)
:D rvukovi, pogledaj gore link i upiši se u spisak.da znamo točan br.
Da smo mi u Zg i mi bi došli, a ovakosvima.
Jeeeee. ajde ostatak, di ste?
Ra, medusa, teave...ima vas još...
rvukovi "maleni" je stvarno komad i pol :shock:
pa ni mi nismo iz zagreba, već 120 km istočnije od njega.mamažabica prvotno napisa
dite u auto i na put![]()
a mi još dalje od rvukovi,stižemo vlakom, prava avantura. N. će se prvi put voziti vlakom, a i ja se nisam vozila 100 g (nisam još isprobala ove "moderne"nagibne, pa eto nam prilika 8) )
a drage moje ljetnice![]()
stvarno ne mogu ništa obećati, nemam pojma gdje ću biti 22.
neću se stavljati ni na kakve popise, ali ako uspijem(o) nešto iskombinirati nitko sretniji od mene. :D
Ne znam ni ja gdje ćemo biti 22., zato i je problem. A baš bi se rado družile!![]()
A kada je zadnji dan prijava?
Joj, ja kad gledam ovo - sve mi žao....
Ali stvarno ne znam gdje ćemo biti...
Da, kad je zadnji dan prijave???
mislim da je tjedan dana prije razuman rok za zadnju prijavu, ali da budem posve sigurna moram pitati organizatorice...
rok za prijavu za zajedničko slavlje prvog rođendana beba ljetnica 2007. je ovaj petak, 16. svibanj.