Citiraj Kanga prvotno napisa
Citiraj MGrubi prvotno napisa
pa šta ima veze da je cirkularna?
Nisam rekla da ima ili da nema veze, nego sam to konstatirala kao cinjenicu (i na tome cu se zaustaviti jer, ocito, razlicitim ljudima su razliciti argumenti relevantni).

Mozda bi bilo bolje (jasnije) kad bi se s nekoliko kljucnih rijeci opisalo koji ili kakvi su to osjecaji koji nas definiraju kao obitelj (osim toga, malo je problematicno i ovo "zajednica koja se tako osjeća" - zajednica nema osjecaje...) (kuzim (i cijenim) ideju koja stoji iza te izjave, samo je mozda malo nespretno izrecena, a mozda cjepidlacim... ))
potpis.

u svakom slučaju, ta rečenica po meni gubi smisao tek nakon što se upetljaš u logička razmišljanja. i kao takva, sigurno ne može biti zapreka učlanjenju u udrugu. ako je samo do logike.

po meni, trebalo bi stajati samo - obitelj. pa svakome na volju što smatra pod obitelji, pa bilo to i u woody allenovskom stilu - muž, žena, bivši muž, bivša žena, djeca iz svih brakova, jedna poluluda mamina sestra i jedan tatin gay brat sa svojim šarmantnim i pametnim dečkom - i svi su jedna vesela i sretna obitelj (e, kad bi bilo više toga u realnosti...)

a, uostalom, par redova niže piše nešto i o toleranciji i prihvaćanju različitosti.