KratkoOT Dobro smoHvala svima na podršci. Sad znamo da smo alergični samo još ne znamo na što.
Da rezimiramo:
1ja sam otvorila topic o svojoj dilemi dobila odgovor rasprava gotova.
2.Tu se našlo interesa za daljnju raspravu od općeg interesa za rodinu def. i Mukica je otvorila ovaj topic -ovdje svi mogu iznjeti svoje mišljenje o toj def. i o o tome raspravljati.
3. Našao se interes i za moja tumačneja obitelji (hvala vam na komplimentu, ja stvarno nisam znala da vam je moje mišljenje toliko važno), ali - ovo je dio O UDRUZI i ja, iako rado čavrljam o svemu i svačemu na ovom topicu bez straha i srama (od bolesti sebe i djece,odgoja, kriza i grešaka u istom, intime, vjere) neću na mjestu koje se zove O Udruzi čavrljati o tome kako ja shvaćam obitelj. Dakle ja se nisam isprilčaval zato što mislim da jemoje poimanje obitelji krivo ili uvredljivo nego zato što mislim da mu ovdje nije mjesto. Moje mišljenje o tome što je za mene obitelj neka nikakve veze s udrugom Roda i njezinim radom.
Molim osoblje foruma da predloži adekvatno mjesto i naziv za daljnju raspravu. Hvala.
Osim toga preporučam ljudima koji vole raspravljati da prvo pročitaju što je čovjek s kojim raspravljaju stvarno napisao, a ne da se referiraju na tuđe komentare i iz njih zaključuju. Ja na takva pitanja koja nemaju veze s onim što sam ja napisala ne mogu odgovriti jer ne znam odgovr na njih.