Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: trajanje trudova i druge nedoumice

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno trajanje trudova i druge nedoumice

Cure, koliko traje otprilike trud kad vas ćopi. Oni prvi me zanimaju zapravo. Sad sam na 41+2, nisam ništa otvorena, sutra bi me htjeli inducirati, što ja baš i ne bih s obzirom da je ctg ok, beba aktivna, a ciklusi i inače poduži. Amnioskopija nije moguća jer sam zatvorena... Uglavnom, osjećam nešto lagano u maternici kao kad trebam dobiti mengu ali to onak malo traje i prođe, ne ponavlja se baš. To sam osjetila i jučer par puta, možda 3 na dan. I to je to. Lažnjaci? Na ctg-u ništa. Kaže sestra Mira, o pa ti po ovome nećeš roditi još 3 mj

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ove bolove slične menstrualnima sam imala nekih tjedan, dva prije poroda. neznam točno koliko traju ovi pravi trudovi jer nisam baš gledala na sat kad me uhvatilo . ali mislim da bi ti mogla skoro rodit pošto su ti počeli ti menstrualni bolovi. kad krenu pravi znat ćeš, jer oni ipak više bole. meni je isto krenulo od menstrualnih bolava pa je postajalo sve jače i jače. a one prave trudove sam osjetila tek u bolnici.

xenia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

pa meni je ctg očitavao trudove dan prije nego sam rodila ali ih ja nisam osjećala, zapravo da ih ctg nije očitao mislila bih da me to beba ritnula jer sam to tako nekako osjećala

kad sam došla doma osjećala sam laganu bol/težinu u donjem dijelu leđa dok sam peglala ali to sam pripisala stajanju kod peglanja jer sam sličan osjećaj imala dok peglam i prije trudnoće

a kad sam počela osjećati bolove/trudove onda su odmah bili jaki i trajali su odmah oko minute a razmak im je bio na svake 3-4 minute, najsličniji su mi bili kao grčevi u crijevima

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa tako je i mene pocelo boliti ko da cu dobiti mengui imala sam trudove oko 9 sati prije nego kaj sad otisla u radaonu
    fakat nisu strasni,traji ti kratko,sad se bas i nesjecam,ali prirodni trudovi ne bole jako(mislim prirodni bez dripa)

i ako ikako mozes nemoj ici na indukciju,ako je sve u redu!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ako je ctg uredan nemoj ići na inducirani...ja ne bih osobno s obzirom da sam rodila prvo dijete 42+2

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ovo sto ti opisujes mogu biti lazni trudovi ili pripremni pravi.
    ja sam imala trudove i prije nego sto sam ih percipirala na redovnom razmaku, i to dobrih 8 sati je trajalo prije nego su krenuli na 10min, a onda jos 10h dok nisam zavrsila u boxu...ja naime nisam skontala da su to trudovi jer me menga znala boliti puno vise 8)
    ako ne moras na inducirani (dakle sve je ok s bebom i jos si unutar 42tj ja na tvom mjestu nikako ne bi...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mene isto podsjećaju(oni bolniji)na jaki grč u crijevima

neki dan me totalno snažno zafrknulo nekih 15 sekundi i odmah sam se sjetila trudova

zanimljivo je to,načelno ih se sjećaš,ali ustvari zaboraviš njihov intenzitet...tako je valjda majčica priroda uredila da se ponovno odlučimo na rađanje

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

samo da ti kazem da su mene svi doktori uvjeravali da necu jos skoro...
    gin me cak narucio da dodjem tjedan dana nakon termina na kontrolu, jer je stvarno vjerovao da cu puno kasnit.
    na kraju su me trudovi uhvatili tocno 40ti tjedan, dosla u bolnicu, doktorica me pregledala - ja zatvorena, ctg ne prikazuje trudove - i njena dijagnoza je bila da necu jos skoro!!!
    nakon njenog pregleda ja sam za 5 sati imala djete na prsima, bez dripa!

tako da, ako je sve u redu nemoj na inducirani...jer kad krene onda krene...(iako je naravno svaka zena drugacija)

drzi se

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    zanimljivo je to,načelno ih se sjećaš,ali ustvari zaboraviš njihov intenzitet...tako je valjda majčica priroda uredila da se ponovno odlučimo na rađanje
    To je stvarno zanimljivo,da zaboraviš nešto toliko bolno.Ja samo znam da kad sam došla roditi drugi put i kad su me uhvatili trudovi rekla sam-Isuse,kako sam ovo mogla zaboraviti,ja odustajem

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A kad je najbolje otici u bolnicu a da ne dodes prerano? Mislim, koliki razmak izmedu trudova treba biti i koliko trebaju trajati?
    Pitam jer, iako imam djete, prvi put je bilo totalno bez trudova, carski i preran porod. I sad mi je sve novo i nepoznato.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa trebaju ti biti na 5-7 min po mom iskustvu jer sam ja tad dosla u radaonu i bila sam tek jedan prst otvorena nakon 9 h trudova
    iako da sam mogla nebi tad isla nego bi jos cekala.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni su odmah krenuli na 5 minuta...
    došla u bolnicu već svake dvije minute i vbila u rađaoni pola sata...
    ja ovaj put ne čekam ni sekunde doma...ležala tamo il doma isto mije,....a tamo ipak imam ctg

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pitam jer na porodu ne moze prisustvovati MM, vezu te na ctg i zaborave te, vikala ti ili ne. U predradaoni si sa jos 5-6 zena koje svaka na voj nacin dozivljava bolove. Tu su praksantice iz srednje medicinske skole i sa faxa. I na kraj porod je jedino na boksu. Znaci intimna tisina ne postoji, ako pitas za pomoc, kazu evo sad i to traje i traje (reklamu za duracel baterije mozes snimati!). A prosli put je jedna jadnica iz srednje skole odgovarala za ocjenu kod doktorice do mog kreveta. Nisam se usudila ni pisnuti koliko je bila stroga profesorica..da ne dobijem jedinicu
    Eto zato pitam kad je najbolje da idem, a da ne moram sve to gledati.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj rula prvotno napisa
    A kad je najbolje otici u bolnicu a da ne dodes prerano? Mislim, koliki razmak izmedu trudova treba biti i koliko trebaju trajati?
    Pitam jer, iako imam djete, prvi put je bilo totalno bez trudova, carski i preran porod. I sad mi je sve novo i nepoznato.
    ja sam ležala u bolnici prije nego mi je pukao vodenjak i počeli trudovi (bila sam 40+5), a onda sam ih lagano imala cijeli dan

u rađaonu su me odfurali kad su mi trudovi bili na 5 minuta, iako sam bila otvorena tek 1 prst (doktorica mi rekla, aaaaaa nećete vi do jutra roditi - a bilo je tek 21 h, uf)

no međutim, ja sam se u 4 sata potpuno prirodno otvorila i rodila, iskreno, u 4 dobra istiska

moram dodati - što se tiče ctg-a - meni je ctg u rađaoni pokazivao da apsolutno nemam trudove, tak da iskreno sumnjam u njegovu vjerodostojnost (barem u osječkoj bolnici)

sreeeeeetno i ne brini

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Iako već imam jednu trudnoću i porod iza sebe,neznalica sam po pitanju prirodnih trudova jer mi je prvi porod induciran.Sad sam 39+2 tjedna i od jučer osjećam lagane bolove u donjm dijelu leđa,slično kao mensturalni ali ne šire se prema naprijed....ne bih htjela ponovo na drip pa se nadam do termina prirodnim trudovima....može li još malo vaših iskustava,da znam što očekivati... :?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mene trudovi uopće nisu boljeli u leđima samo u donjem djelu trbuha. počelo je lagano i onda sve jače i jače s pravilnim razmacima.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni su bolovi nalik onim menstrualnim najava da su mi crijeva puna. U 32.om sam tjednu i to tako funkcionira od početka

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni su poceli oko 13-14h isto kao da cu dobiti mengu, lagana bol kroz bedra u trbuh, pa u leda i obratno, odprilike svakih pola sata
    predvecer ctg nije nista ocitavao
    u 21h kad sam im rekla da me stvarno boli bila sam vec 4 prsta otvorena
    krenuli su na 5 min. pa na 3 min. u 23:45 bila sam u boxu u 00:20 se M. rodio

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Re: trajanje trudova i druge nedoumice

Citiraj pisalica-brisalica prvotno napisa
    Kaže sestra Mira, o pa ti po ovome nećeš roditi još 3 mj
    samo da ti kazem da sam ja kada mi je pukao vodenjak 6 dana prije termina otisla u rodiliste, dali mi drip, stavili me na ctg, i svo vrijeme, cak i za vrijeme poroda tvrdili: sa takvim trudovima se ne moze roditi , ja radjala a oni tvrdili da nece to danas! Minutu poslije strka: brzo predijatra, evo glavice!

xenia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj rula prvotno napisa
    moji su odmah bili na svake 3-4 minute a na tečaju za porod nam je dr rekao da je za prvorotke zadnje za doći u bolnicu kad imaš 3 truda u 10 minuta jer da su to trudovi za roditi

i stvarno sam rodila brzo, ni puna 3 sata od kad sam počela osjećati ove ali to je stvarno jako individualno

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala Vam cure na iskustvama. Javim kako smo prosle.

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da pitam jos nesto: da li smijem kad me uhvate trudovi (dok sam jos kuci) staviti zagrijan elektricni jastuk na kicmu? Onako malo da stopli i opusti mjesto?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam trudove dobila tek kad su me prikopčali na drip,i ja sam valjda čudo od žene jer mi trudovi nisu bili česti čak ni pri kraju... obično svima na izgonu dolazi trud za trudom a meni je dolazio u razmaku od 2 minute... svašta :/

a oni prvi.... nit su bili bolni niti česti... jako podnošljivi. užasno sam se bojala porodajer mi je bio prvi,al sad se više bojim drugog jer bolji od ovog ne može biti...mislim da može samo bit gori

xenia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa
    ja sam trudove dobila tek kad su me prikopčali na drip,i ja sam valjda čudo od žene jer mi trudovi nisu bili česti čak ni pri kraju... obično svima na izgonu dolazi trud za trudom a meni je dolazio u razmaku od 2 minute... svašta :/

a oni prvi.... nit su bili bolni niti česti... jako podnošljivi. užasno sam se bojala porodajer mi je bio prvi,al sad se više bojim drugog jer bolji od ovog ne može biti...mislim da može samo bit gori
    ja se nisam bojala prvog poroda ali sam se pripremila psihički da će to biti bolno iskustvo pa se sada iskreno puno više bojim drugog jer je prvi prošao savršeno i iako sam ja imala trud za trudom to nije bila neka neizdrživa bol o kakvoj sam slušala, nisam mislila da ću umrijeti niti išta slično pa me sad strah da me to ne stigne 2. put

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nedaj da te induciraju ako je sve ok, i mene su htjeli, ja sam odbila i sljedeci dan rodila prirodno. Bila sam 41 tj.
    Meni su prvi trudovi bili odma oni pravi, vec nakon treceg su bili na 3 minute.
    Na ctg-u su me par sati prije uvjeravali da ih imam ali ja nisam apsolutno nista osjecala.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

rula, znam da se mora platiti, ali zar kod vas nema ona klinika 'Bogorodica'? ja sam se u Skopju zatekla 2005-e kada sam otkrila da sam trudna i tamo obavila prvi pregled - cinili su mi se ok. mislim da i partner moze prisustvovati porodu.

sto se tice toplog jastuka na ledima, mislim da nema kontraindikacija za njega. ali isto tako bi ti godilo da ti TM masira ledja tj. trticu - to bas olaksava bol

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

vi još pišete a žena možda već rodila

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ne, nisam se jos porodila (ako Majuska mislis na mene).
    Momze jos uvijek postoji Mala Bogorodica, a otvorili su jos jednu privatnu kliniku. Nije problem u parama, ali na drzavnoj klinici gdje cu se ja poradati, poradati ce me muzev kum koji je visoko priznat profesor. Vjerujem mu, a mislim da je to najbitnije kod poroda. Znam da su uslovi ocajni (u blagom smislu), ali sto je tu je. Postoje samo 3-4 boksa, znaci da porod, ako je guzva, treba se zavrsiti u najkracem roku (stiskanje trbuha, lokalna anestezija koja jos i nije pocela djelovati za da te sasiju i sl). Razgovarala sam s njime, i rekla mu sto i kako zelim kod poroda. Na sve ostalo cu zazmuriti. 8)

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

rula sretno

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure, ja sam jos doma. Imam jedan problem (tocnije, panicnu situaciju): doktor mi nije tu do petka (na kongresu je u Madridu). A opisala sam gore kako je biti u drzavnoj klinici bez doktora (tj. imena) iza sebe. Jucer mi je izasao cep i evo jos uvijek malo tece. Jucer je bilo smedkasto, a danas ima i malo svjeze krvi (rozasto je). Kontrakcije su slabe i rjetke (na sat-sat i po). Ima li nade za mene da docekam petak popodne pa tek tad da se poradam? Iskusne cure, dajte nade, ali realne.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

malo da podignem. sinoc me oko ponoci pocelo boljeti, ko pred mengu, ali jace, trajanja ca. jedne minute, pa u nekim razmacima. onda je to tako cijelu noc i evo sad ujutro jos uvijek. dosta to boli, razmak je u jednom trenutku bio cak samo 3 minute, al vidim ja... ne moze to biti to. skoro sam se otisla brijati (mene najvise panika da me ne briju u bolnici ), al sam nazvala frendicu, pa mi kaze "ma nije to to, bit ce to puno jace". al koliko hoce trajati ovi laznjaci? mislim nisu bas ugodni... :/

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

manalnisu mi baš jasni tvoji bolovi. Ako je tupa bol i pritisak i to traje konstantno onda mi baš i ne liče na klasične trudove. Trudovi su slični menstrualnima ali puno prodorniji i javljaju se u intervalima. Meni su prvi trudovi krenuli sa tupom boli u intervalima popraćeni pritiskom i odlaskom na wc(pražnjenje crijeva) svakih dvadesetak minuta. Nakon toga su krenuli prodorni bolovi u razmacima. Između trudova si sasvim normalan i ne osjećaš nikakav drudi pritisak. Možda bi se trebala za svaki slučaj ipak javiti doktoru.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

thanks ankara! pa kao menstrualni grcevi, tako ih osjetim, skroz nisko. upravo dolazim od doktorice, na ctg-u se ne vide kao kontrakcije, nije me gledala, kaze primjetit cu vec prave... u razmacima izmedju nije da sam skroz bezbolna, ili zamijenjujem bol i osjecaj pritiska glavice, koja je vec jako nisko...

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bitno da si na oprezu. Pritisak glavice je sasvim nešto drugo. To je dosta nisko ako je cerviks skraćen. Kad krenu trudovi, oni obično idu od trtice prema sredini ili nadolje ili pak od sredine rbuha prema trtici. Samo mirno i prati razmake i intervale. Sretno!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

znaci u svakom slucaju ukljucuje i bol u predjelu ledja (u sirem smislu)? hvala na savjetu i potpori!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

draga, boli jako tako da nema sanse da omasis prave trudove. i ja sam u prvoj trudnoci otisla odmah u bolnicu i cekala punih 14 h do poroda, u drugoj mi nije padalo otici prije. Boli jednako u bolnici i u kuci, kuci cak i manje jer sam imala divne osobe pored sebe.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

da upravo se o tome radi, lunic: nikako ne zelim u bolnicu prerano, jer znam kako je tamo tako da mogu misliti kako ti je bilo 14h... ma kakvi su, njima bi dosadilo cekati, pa bi me pristekali na drip. ovako cu se ja lijepo kod kuce "sprijateljiti" s ovim laznjacima (uf, evo bas opet jednog)

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja mislim da ces skuziti. ako nista drugo, skuzit ces kad ces dobiti nagon za tiskanje, osim ako ne spadas u neku sicu postotak koje i to jedva primjete. ne brini, rodit ces svoje dijete i bit ce ti super.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

joj, hvala mikka, nadam se da cemo brzo, kad stvarno dodje do toga.
    ma evo, opet me bolilo od ca. 3h u noci, ali ovaj put jace, tako da sam ih predisavala. skuzila sam da je najgore kad lezim, pa sam klekla na krevet i cimala se amo tamo (mm bio u nocnoj, a i da nije, on spava ko top, nista ne bi skuzio ). i sad me jos zaboli, ali razmak je opet veci. ma predisavam ih valjda da imam osjecaj da nesto radim, da se odvratim od boli. otici cu i danas kod doc. pa nek sam dosadna, al da ja vidim na ctg-u da je bebe ok, pa cu trpiti... al fakat bole ja sam mislila da sam od mojih bolnih mengi istrenirana i da imam visu granicu boli, a gle me sad kako kukam

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam isto mislila da sam istrenirana od jako bolnih mengi ali-sipak. mene su trudovi jako bolili i to je to. ovo sto te boli bi moglo biti zagrijavanje za pravu stvar, vjerojatno se tako otvaras (kod mene--"menga" bolovi znace otvaranje, a oni drugi kontrakcije koje "tjeraju" bebu van). kad imas dojam da ces vise poluditi jer ne mozes izdrzati, onda je kraj blizu

po mogucnosti se nedaj na ubrzavanje dripom, te je bolove prilicno teze podnijeti. sretno manal, imam neki dojam da ces skoro

ANKARA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

manal imam dojam da su sad već trudovi iza tebe i da uživaš sa svojom bebicom. P javi se malo kad dođeš k sebi da čujemo kako je bilo. Sretno!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hehe! ja vam se javljala s pravim trudovima, fino se otvorila 5cm i ajmo u rodiliste evo me opet kuci, i ne mogu sjediti, pa jos ne "forumisem", samo da ovdje dodam da me ni u kom trenutku nije zabolilo u ledjima, samo nisko, jaki "menga-bolovi". eto, svakoj bude drugacije...

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam neki dan nakon 3h bolova u donjem dijelu trbuha na 5min bila luda...
    i onda otvorila RODU, onaj text jel porod poceo il nije i ajmo citat

i onda, rekoh, ako ne stane za 10min zovemo rodbinu da dodje po malog i put pod noge, via Vz...

naravno da je stalo

ova mala malo hoce malo nece van (sad sam na 39+5 po ZM, ali po UZV i ciklusu tek na 39...ima jos vremena) pravo zensko

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Meni sutra termin..stalno "osluškujem" i stalno me nešto bolucka, ali ne mgou odrediti jel u razmacima ili konstantno..ma kao menstrualna bola, ali samo u prednjem donjem djelu trbuha. U križima ništa...Ja fakat ko da nisam prije rodila

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

covjece...prvi put nisam ni skontala da su trudovi dok nisu poceli biti redovni na 10min, a ja u tramvaju na putu za kontrolu u bolnici...

sad me 2-3 dana pila svaki dan navecer po sat-dva (ili 4) pa onda jedan dan nis. sve si mislim sta jos treba obaviti samo da vise krene jer mi je fakat dosta

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

meni je isto dosta a imam još 18 dana. i već dva tjedna imam te menstrualne bolove. sama sebi sam već ko slonica, vruće mi je, nervozna sam i jedva čekam zagrliti svog dječaka :D

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, trebam savjet.
    Ja sam tek na 32+2, ali već 4-5 tjedana imam BH kontrakcije i moram mirovati. Još se moj sin prije 4 tj vratio na zadak i svom snagom lupa po mom cerviksu i uzrokuje otvaranje do 13mm, ali je ostatak cerviksa jos 22mm zatvoren pa su me na kontroli u Vinogradskoj poslali doma jer kao, to je normalno.
    E sad, mene već tri dana dijete tako rastura da plačem od bolova, a uz to čim ustanem (a nogom mi diktira tempo pražnjenja mjehura!), odmah me prime BH s tim da me i kičma boli.
    Mene je danas ulovila panika jesu to možda ipak pravi trudovi jer me to "menga probadanje" ulovilo danas najjače i bol je išla prema kičmi. Naravno da je petak i ide vikend, a mene lovi panika! Nemam sukrvice, samo bjelkasti iscjedak kao i do sad. I bed mi je otić u bolnicu da mi ne vele, a kaj bi vi?! Pa dijete vam je nemirno! :/
    Ima neko savjet kaj da radim :?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Ana28 prvotno napisa
    Cure, trebam savjet.
    Ja sam tek na 32+2, ali već 4-5 tjedana imam BH kontrakcije i moram mirovati. Još se moj sin prije 4 tj vratio na zadak i svom snagom lupa po mom cerviksu i uzrokuje otvaranje do 13mm, ali je ostatak cerviksa jos 22mm zatvoren pa su me na kontroli u Vinogradskoj poslali doma jer kao, to je normalno.
    E sad, mene već tri dana dijete tako rastura da plačem od bolova, a uz to čim ustanem (a nogom mi diktira tempo pražnjenja mjehura!), odmah me prime BH s tim da me i kičma boli.
    Mene je danas ulovila panika jesu to možda ipak pravi trudovi jer me to "menga probadanje" ulovilo danas najjače i bol je išla prema kičmi. Naravno da je petak i ide vikend, a mene lovi panika! Nemam sukrvice, samo bjelkasti iscjedak kao i do sad. I bed mi je otić u bolnicu da mi ne vele, a kaj bi vi?! Pa dijete vam je nemirno! :/
    Ima neko savjet kaj da radim :?
    ja bi na tvom mjestu otišla u bolnicu. šta ima veze što je petak. ja sam na novu godinu došla u bolnicu (ali s lažnim trudovima) i pitali me hoću li ostati ili ići kući. otišla sam kući i 3 dana kasnije došla roditi. a pošto si tek u 33. tjednu odi u bolnicu za svaki slučaj.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala Nina na savjetu. Trudim se ne paničariti pa odgađam odlazak, a moj sin kao da je skužio da je bolje da se malo smiri :D
    Javlja se i dalje redovno u svojim terminima, ali nježnije. I dalje nema nikakvih krvarenja, vode i sl. i veselimo se uzv u srijedu kad ćemo se malo mjeriti i gledati
    Držite fige!

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pa već dvije noći me gadno stiska od leđa prema naprijed (vrlo nisko), uhvati me grč koji vrlo kratko traje. sve si mislim sad će a ono se do jutra smiri. baš me zanima da li se to lagano priprema ili su to normalne pojave skoro pa 39.tj?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •