-
Moja beba ne jede (gotovo) nista
Molim vas pomoc jer sam vec ocajna... Mojoj je curici 11 mjeseci i jos je dojim (po danu 2 puta tj. zaspi uz sisanje a po noci bez ikakvog reda, uglavnom 5-6 puta da opet zaspe). Nije problem u dojenju nego u svoj ostaloj hrani.
S dohranom sam pocela nakon navrsenog 6. mjeseca i polako je prihvacala i voce i povrce a onda je bila bolesna (negdje kad je imala 10 mjeseci -obicna viroza s povracanjem) i nakon toga je sve krenulo nizbrdo. Sad nece ni voce ni povrce. O mesu da ne pricam. Nas se jelovnik sastoji od Keksolina, Rizolina i Medolina i Plazmoni keksa. Keks joj dajem najvise jedan dnevno. Pocela sam ju opet hraniti kao da tek krecemo s dohranom -one stvari koje je jela prije, ali ona ne otvara usta. Preskakala sam obroke, cekala da bude gladna, ali ona je u stanju cijeli dan nista ne jesti. Ono kaj sama kuham doma, NIKAD nije jela a kad joj u ruke dam komadic svjezeg voca, povrca ili kruha, kao da je dobila najljigaviju stvar u ruku. U usta ce staviti i kamenje i ceser i pijesak, ali nesto od hrane, nikad.
Svaki dan joj otvorim po 2-3 kasice povrtne i vocne (da ne pricam koliko novaca bacam u vjetar), ali ona ne otvara usta.
Imate li kakav savjet jer ja vise ne mogu ovako...
-
axina, imaš topic Odbijači dohrane, možeš nastaviti tamo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma