Čestitke :D :D
Uz dobru podršku muža kad rodiš sve če bit super...ti doji i odmaraj ,a on sve sotalo![]()
Čestitke :D :D
Uz dobru podršku muža kad rodiš sve če bit super...ti doji i odmaraj ,a on sve sotalo![]()
davno si pisala, al dobro, razlika izmedju mog dragog i njegovog brata je tocno godinu dana i sve je bilo super..
meni između dvije trudnoće nije prošlo ni 6 mjeseci..
Prva nažalost nije lijepo završila ali ja sma odmah poslije trećeg mjeseca htjela na bebu ali mm me skuliravao daj se malo odmori.. ali nakon nepunih 6 nije više bilo pitanja.... željela sam.
Tako da briga te što drugi misle..![]()
i ja sam u klubu! 7 mjeseci nakon poroda ostala sam trudna. Prvotne reakcije nisu bile baš lijepe, doslovce sam šok doživjela. No, kako je vrijeme odmicalo sve više sam se uživila i uživala i sad sam presretna što je tako ispalo![]()
Potpisujem,a kada dođe druga beba snalaziti čemo se kako znamo i umijemo.Neče biti lako,ali nadam se da ču znati sve uskladiti.kristina_zg prvotno napisa
I mi smo u klubu.... razlika će biti 15 mj....
Imam čak dvije prijateljice koje me od objave izbjegavaju..... valjda misle da je prelazno![]()
Neki ljudi su si čak uzeli dosta vremena da me uvjere da je prerano i apsolutno pogrešno za mene.... pitala sam ih i šta da sad radim.... zašutjeli su....ma grozno....
Ja sam prvu trudnoću čuvala, imala hrpu problema, nakon poroda isto samo problemi.... pa se polako oporavila i čim sam bila bolje, mi išli na drugo.... planirano.... tako smo htjeli.... još jedno malo![]()
I sad sam super 13 tjedan.... nijednom nisam povratila, nema bolova, komplikacija.... svakim danom sam sve bolje i bolje.... a u prošloj trudnoći svaki dan je bio sve teži....
MM je na terenu, doma svako drugi vikend (to je trenutačna situacija, još samo par mjeseci).... meni ništa nije teško i jako se dobro snalazimo, J mi je stalno po rukama, nosamo se i volimo...
Nema pravila i jako me ljute ti komentari....
A mi bi rado i treće sa malom razlikom.... :D
Da se i ja prijavim .......moj mali ima 14 mjeseci a ja sam vec u 24 tjednu druge trudnoce ....srecno svima zelim od
![]()
Nina čestitam ti na bebi, nadam se da je sve prošlo ok i da si se oporavila od poroda i svega što ide uz to, pusice Hanni i Dominiku
(čovječe, u jednoj godini si rodila 2 djece, svaka ti čast, to samo rijetkima uspijeva)
Da vam se i ja pridruzim,cura rodjena u 25.08.2005,a decko 16.11.2006,oboje na carski rez.Takodjer su me svi osudjivali,ne iz neke zle namjere,vec jer sam rodila na carski pa se valjda bojali kako ce proci porod.Hvala Bogu sve proslo O.K. i sad kad su veci super im je jer pored svega ostalog uvijek se imaju sa kim igrati.![]()