Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: trudnoća brzo nakon poroda

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Čestitke :D :D

Uz dobru podršku muža kad rodiš sve če bit super...ti doji i odmaraj ,a on sve sotalo

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

davno si pisala, al dobro, razlika izmedju mog dragog i njegovog brata je tocno godinu dana i sve je bilo super..

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni između dvije trudnoće nije prošlo ni 6 mjeseci..

Prva nažalost nije lijepo završila ali ja sma odmah poslije trećeg mjeseca htjela na bebu ali mm me skuliravao daj se malo odmori.. ali nakon nepunih 6 nije više bilo pitanja.... željela sam.

Tako da briga te što drugi misle..

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i ja sam u klubu! 7 mjeseci nakon poroda ostala sam trudna. Prvotne reakcije nisu bile baš lijepe, doslovce sam šok doživjela. No, kako je vrijeme odmicalo sve više sam se uživila i uživala i sad sam presretna što je tako ispalo

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
    i ja sam u klubu! 7 mjeseci nakon poroda ostala sam trudna. Prvotne reakcije nisu bile baš lijepe, doslovce sam šok doživjela. No, kako je vrijeme odmicalo sve više sam se uživila i uživala i sad sam presretna što je tako ispalo
    Potpisujem,a kada dođe druga beba snalaziti čemo se kako znamo i umijemo.Neče biti lako,ali nadam se da ču znati sve uskladiti.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

I mi smo u klubu.... razlika će biti 15 mj....
    Imam čak dvije prijateljice koje me od objave izbjegavaju..... valjda misle da je prelazno
    Neki ljudi su si čak uzeli dosta vremena da me uvjere da je prerano i apsolutno pogrešno za mene.... pitala sam ih i šta da sad radim.... zašutjeli su.... ma grozno....
    Ja sam prvu trudnoću čuvala, imala hrpu problema, nakon poroda isto samo problemi.... pa se polako oporavila i čim sam bila bolje, mi išli na drugo.... planirano.... tako smo htjeli.... još jedno malo
    I sad sam super 13 tjedan.... nijednom nisam povratila, nema bolova, komplikacija.... svakim danom sam sve bolje i bolje.... a u prošloj trudnoći svaki dan je bio sve teži....
    MM je na terenu, doma svako drugi vikend (to je trenutačna situacija, još samo par mjeseci).... meni ništa nije teško i jako se dobro snalazimo, J mi je stalno po rukama, nosamo se i volimo...
    Nema pravila i jako me ljute ti komentari....
    A mi bi rado i treće sa malom razlikom.... :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da se i ja prijavim ....... moj mali ima 14 mjeseci a ja sam vec u 24 tjednu druge trudnoce ....srecno svima zelim od

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Nina čestitam ti na bebi, nadam se da je sve prošlo ok i da si se oporavila od poroda i svega što ide uz to , pusice Hanni i Dominiku
    (čovječe, u jednoj godini si rodila 2 djece, svaka ti čast, to samo rijetkima uspijeva)

dacabl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da vam se i ja pridruzim,cura rodjena u 25.08.2005,a decko 16.11.2006,oboje na carski rez.Takodjer su me svi osudjivali,ne iz neke zle namjere,vec jer sam rodila na carski pa se valjda bojali kako ce proci porod.Hvala Bogu sve proslo O.K. i sad kad su veci super im je jer pored svega ostalog uvijek se imaju sa kim igrati.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •