-
evo ja opet moram biti dosadna i ponovno pitati. da li netko od vas moze preporuciti nekog paradontologa? lijepo vas molim da mi odgovorite.
ja sam upravo dosla od svoje zubarke koja je pogledala moj rtg snimak i jednostavno ne znam sto da kazem. na trenutak sam imala osjećaj da ona nema pojma sta ja sta na slici, onda me je opet ponekad gledala tako sazaljivo kao da ce mi sutra svi zubi ispasti, a kad sam ju pitala dobro jel onda mozemo reci da je to paradentoza,jedva nekako je izustila da kao izgleda da je. pitam ju dobro preporucuje li mi posjet paradontologu, a ona ce pa ne , hajdemo to prvo ocistiti pa cemo vidjeti. i naruci me za mjesec dana 
u zadnjih , hajde recimo desetak godina, ona mi je treca zubar/ka. svakog sam od njih i prije vec pitala za paradontozu i svaki je spominjao dzepove koji postoje i svaki je na to reagirao kao da to nije nista. perite i masirajte desni. da ne kazem da niti jedno od njih te dzepove nije ni primjetilo ni reagiralo na njih dok ih nisam pitala da li se tu nesto dogadja sa desni. ne znam da li sad ja pretjerujem, ali mislim da je to sve skupa katastrofa. kao da se sav posao svodi na to da pacijent dođe kaže eto boli me taj i taj zub, oni taj zub pogledaju, poprave/izvade, a ostalo nije bitno, to je previse posla. ne kuzim. sad sam vidjela da je dosta cekanja i da im jednostavno ne mogu vjerovati. i naravno, lupam se u glavu sto sam do sada bila toliko pasivna i nism prije nesto poduzela. da se razumijemo, ja sam sigurna da ima i drugacijih primjera, ali ja ih nazalost nisam srela i imam blagi osjecaj da su oni "dobri" nazalost u manjini.
i da se vratim na svoje snimke, ja sad uopće ne znam koliko je loše moje stanje. znam da je ,ali koliko i što pojma nemam.
molim vas, nemojte mi zamjeriti, ali morala sam negdje izbaciti ovo iz sebe. toliko sam se nadala da cu danas nesto vise znati,a sad trebam cekati jos mjesec dana
a mozda ja ipak preburno reagiram, ne znam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma