e da cure, i meni je u petak dr rekla da postoje 2 mjesta u zagrebu s besplatnim paradentologom, perkovceva i mislim fakultet gunduliceva, ali odmah mi je i rekla da mi ih ne preporucuje.
ta dr je moja frendica i nije paradentolog i nema razloga me muljati, jer kaj god odlucila novceki ne buju njoj otisli.
a zasto kaze da su losi? pa tvrdi da ona zna dosta ljudi koji su bili tamo i rijesavali paradentozu, ali im bol nije prestajala, a dok ona tvrdi da je to moguce rijesiti na bar 5 godina, a onda, mislim da onda moras ponavljati postupak, to jos nisam ni pitala.
sama ta dr je imala isto to, i nakon tog ciscenja se tog rijesila.
evo danas idem kod nje, vidit cu sto cemo, javit cu vam, ali ovo je zbilja strasno. ti bolovi.
taman sam 24 sata bez tablete, i jutros kod pranja zubi, usisam nekak zrak, i neki pritisak, doslovce do mozga me probola bol, pocela sam urlati, tresti se i plakati od boli. brzo se sve primirilo, ono naj gore, a punih sat vremena je trebalo da sve prestane.
ja se cak sad bojim da to nije samo paradentoza neg da bu tu jos svasta bilo!
da ponovim, ta moja dr tvrdi da je to jako povezano ciklicno s imunitetom i hormonima. (meni trenutno s hormonima)
sretno svima sa sto manje boli!