Sretno s rjesavanjem upale!
pa i ne jedem ih više, izbacila, rigorozno perem, ovo tu 6-7 gornja nikak da zacijeli
zato kažem uskratit si sve i kaj ostaje(((( samo čaj
Da probas srebro u spreju za oralnu uporabu? Ja ga doma imam ako dobijem afte i kad aam vadila umnjake prskala.
Evo meni je mama imala zivu ranu na zglobu koju joj je napravila longeta i gips, u bolnici joj prepisali flaatere koji ilspustaju ionsko srebro (aquacell), nevjerojatno kako joj je tako grozna rana brzo zacijelila.
I propolis u spreju je čudo! a košta manje od 4 eura u dm-u.
a vidjet ću, zimi se ionako pretvorimo u mini ljekarnu, msm da sam prošlog listopada skurila 200€ kad su krenule prehlade((
Pozdrav svima, čitajući postove naišla sam da je jedna gospođa radila nekakve kapi za paradentozu, ako itko zna o čemu se radi, bila bi jako zahvalna, sretno nam svima u borbi
Opet sam si uništila zubno meso kokicama. Strašno nešto, pola toga što volim ne smijem. Čak i ako jedem neki šnicl redovno uđe u međuprostor.
uzela sam neku pastu lacalcut i nisam zadovoljna, ne ostavlja mi osjećaj... svježine čistoće... u name it
a meni je lacalut baš dobra! koju si uzela? ima više vrsta.
Posljednje uređivanje od Angie75 : 27.03.2025. at 10:28
ona neka za osjetljive zube jel za ovo stanje pred paradentozu, piše samo aktiv na kutiji
Da, meni je ta dobra. Možda ti je to samo stvar navike, paste koje su dobre za zubno meso obično se manje pjene, a više su kremaste.
meni svaka zubarica odmahuje glavom da ja nemam paradentozu niti početak iste, čak i doktorica za bolesti usne šupljine (keratoza na mesu od grubog četkanja), ali na svakom zubu koji je bio popravljan čišćenjem kanala zubno meso je tako meko, osjetljivo da bilo što upadne od jela... budem se naručila za generalni pregled kod soc zubarke kojoj smo tek došli pa ću opet pitat
Pitaj i traži uputnicu za Perkovčevu. Ja idem privatno, ali bolje je probati što se može dobiti od sustava ako već imaš mogućnost. To su ovi: https://spz.hr/odjeli/endodoncija-or...rodontologija/