Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: mandi namjestaj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Crveno ako želiš više akcije, zeleno ako želiš mirniju atmosferu.

europromatrac

Početno

ja sam bio jučer.želio sam kupiti dva kožna trosjeda,izabrao sam dva na kojima piše da se prodaju izložbeni primjerci.. plaćam gotovinom ..i.........sad slijedi nešto strašno, tražim dostavu......i......pljuska, treba ćekati 3 do 15 dana....od žitnjaka do dubrave ( 4 km),tražim voditeljicu...nema je,,,dolazi nakon 15 min. mladić po imenu marin i ponavlja isto 3-15 dana....odlazim i ne kupujem ništa..i neću više nikad!

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj europromatrac prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bio jučer.želio sam kupiti dva kožna trosjeda,izabrao sam dva na kojima piše da se prodaju izložbeni primjerci.. plaćam gotovinom ..i.........sad slijedi nešto strašno, tražim dostavu......i......pljuska, treba ćekati 3 do 15 dana....od žitnjaka do dubrave ( 4 km),tražim voditeljicu...nema je,,,dolazi nakon 15 min. mladić po imenu marin i ponavlja isto 3-15 dana....odlazim i ne kupujem ništa..i neću više nikad!

To je još dobro,nisu te zavukli kao mene.Kupili 3+2+1 za boravak na velesajmu(1.5km od stana),rekli dostavit najkasnije za 15 dana a čekali skoro 2 mjeseca.U tom dućanu ne bih kupila više niti da je zadnji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •