-
Dječji hir ili senzorika?
POzdrav, nisam znala kamo smjestiti temu ali možda će mi mame vršnjaka pomoći. Moj L ima 2,5 godine, zbog raznih problema oko trećeg krajnika, perioda nagluhosti ali i neurorizičnosti ima usporeniji govorni razvoj. sad je tek počeo brbljati, razumjevanje mu je dobro, ide u vrtić i naizgled osim govora je sasvim normalno dovogodišnje dijete. jedno vrijeme nije htio ući u kadu, kupati se,,,, to je bilo urlanje i niti malo razgovora ni kupanja sa igračkama i kojekakvim rekvizitiima nije palilo. dok nismo u kadu uvalili i starijeg bracu pa su se skupa brčkali i tako je zavolio kupanje . onda nije htio prat kosu. ludnica živa. urlanje bacakanje, opet smo to riješili uz pomoć brace koji se oduševljeno poljevao po glavi, pa je tako i mali prihvatio. sada kako su došli hladniji dani naravno da ujutro ne možemo ići van bez jaknice.... ne moram ni opisivati koliko je to urlanje??? Oblačenje jakne? kao da ga "boli" taj komad odjeće i navlačenje rukava na ruke, nešto prestrašno.-.... al ajd, ipak ga na silu nekako obučemo i pičimo brzinski u auto.... onda se smiri..... i sad ja vas pitam... da li je moguće da je to senzorički preosjetljivo dijete i da li je to problem koji moramo rješavati kod stručnjaka ili samo dječji hir?? Svakog od nas muči senzorika, ja mrzim veste i to me sve pika, plus što znam još sto ljudi koji recimo ne mogu primiti mačka u ruke jer im je krzno fuj... molim vas vaša mišljenja...
dakle, problem ili samo ono nešto dječje... ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma