Možda nije pravo mjesto za ovaj topic ali.......
Tražim gdje se u ZGB ili bližoj okolici (a da nije u Slo) može kupiti zaštita za prednje sjedalo od malih nogica koje vire iz AS.
Možda nije pravo mjesto za ovaj topic ali.......
Tražim gdje se u ZGB ili bližoj okolici (a da nije u Slo) može kupiti zaštita za prednje sjedalo od malih nogica koje vire iz AS.
Pa, kaj i to postoji![]()
Ja sam se prestala živcirat zbog toga. Kad se sjetim obrišem vlažnom krpom i to je to, ali ja sam i inače aljkava domaćica tak da ti vjeroajtno ne paše moje rješenje![]()
Ma nebi se ni ja živcirala ali.....kupili smo novi auto i nemaju orginal navlake za sjedala nego ih moramo dati šivati![]()
.......žao mi je novih presvlaka.....u starom autu su bile navlake za tipa 100,00 kn pa me nije to živciralo
Znaš našu forumsku mantru, inače namjenjenu dječjim brigama?mg1975 prvotno napisa
Proći će te, to je samo faza![]()
ako ne patiš na estetiku iskroji "pregaču od pvc stolnjaka, efikasno, a ima ih svugdje.
Vidjela sam tako nešto u nekakvom katalogu tipa neckermann ili quelle :?
ja vec godinama - kad je netko u fazi da mu noge vire, a ja u fazi da mi smetaju prljave navlake - koristim obicne majice kratkih rukava (mogu i dugih). nadjem neku neutralne boje - recimo sivu, ili neku s ful sarenim natpisom, pa "obucem" na sjedalo koje stradava - natpis okrenem prema djetetu tako da ima i nesto sareno da gleda, a ako je natpis onaj "gumenasti" - i obrise se lako ako je bas prljavo...
uz to - ako su cipele blatnjave/mokre - skidamo ih pri sjedanju u sjedalicu :D
Ovo sa majcama bi mi bilo korisno ali novi auto ima airbagove u sjedalima tako da taj dio sjedala mora biti slobodan.litala prvotno napisa
Neckermann ima u katalogu nešto tog tipa.
Često bude u Lidlu, Metrou.
Pitaj u auto kući gdje ste uzeli auto (mi imamo 'oriđiđi' zaštitu).
Ako su airbagovi u sjedalima, ja na njih ništa ne bih stavljala. Pogledaj što kažu uputstva od automobila o korištenju airbagova dok su djeca u sjedalicama. Ja za takve airbagove još nisam čula.
Sjedaličarke, jeste čule za to?
mg1975, daj prouči upute automobila. Pogledaj kakve su vrste zračni jastuci.
Opća je napomena da se zračni jastuci moraju isključiti ako se na sjedalima prevoze djeca u autosjedalicama.
Ali - budući da ne znamo koje vrste je zračni jastuk, OBAVEZNO prouči upute. Možda ćeš ga morati isključiti.
(Moram priznati da ni ja nisam naišla još na ovakav slučaj zračnih jastuka u prednjim sjedalima)
Uzela si mi slova s tipkovnice! Blažena naša stara raga![]()
saška i Amalthea svi noviji automobili imaju više od 2 airbaga.......ovi airbagovi o kojima ja pričam su smješteni u bočnoj stranici prednjih sjedala i štite (aktiviraju se) vozača i suvozača kod bočnih sudara.......
Moje dijete se nikada nije i neće voziti na prednjim sjedalima, ima svoju AS na stražnjoj klupi.
Zaštita o kojoj ja pišem se objesi pomoću gumice ili trakica (na držaće naslona za glavu) za prednje sjedalo tako da visi sa njegove stražnje strane.....a u donjem dijelu se fiksiraju pomoću kukuica koje se zakače ispod sjedala.
Aaaa... ja sam skužila da imaš zračni jastuk u NASLONU sjedala koji se otvara prema natrag za putnike na stražnjem sjedalu. Zato se i čudim!![]()
Ma to još nisu izmislili.....a možda i jesu.....Amalthea prvotno napisa
![]()
mi koristimo ovomg1975 prvotno napisa
http://www.media-commerce.com.hr/pro...d1=111&id2=793
to mu nije osnovna namjena ali fino posluži![]()
baš tako.litala prvotno napisa
vidiš ti koliko briga donese kupnja novog auta![]()
Hvala svima na prijedlozima kao riješiti ovaj problem, ali izgleda da mi preostaje ništa drugo nego otići po tu zaštitu u Slo.
Pogledaj pod Sigurnost djece - Sigurnosna oprema za djecu - Štitnik od udaraca.
Nešto ima u TL-u: ZAŠTITA ZA SJEDALO AUTOMOBILA
Ne znam jel se može kak drugačije namontirati, ovako mi je bezveze :?
To je to što tražim....hvala na info.Maruška prvotno napisa
, još samo moram nazvati za cijenu.